World Phone

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
110 TOPLAM İNDİRME
28 MB DOSYA BOYUTU

World Phone ucuza yurt dışını aramanıza yardımcı olan bir mobil uygulamadır

World Phone eğer yurt dışına sıkça telefon etmeniz gerekiyorsa size ekonomik bir çözüm sunacak ve ucuz yurt dışı aramaları yapmanızı mümkün kılacak bir mobil uygulama.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinizde kullanabileceğiniz bir yurt dışı telefon görüşmesi uygulaması olan World Phone, yurt dışındaki standart telefon hatlarını çok daha ucuza aramanızı mümkün kılıyor. Normalde bu işi kendi telefon hattınızla gerçekleştirdiğinizde dolaşım ücretleri nedeniyle yüklü bir telefon faturası ödemek zorunda kalıyorsunuz. World Phone'da ise makul fiyatlı dakika paketleri satın alabiliyorsunuz ve yüzde 80'e varan tasarruf yapabiliyorsunuz.

World Phone kullanıcıları uygulamayı ilk kullanışlarında 10 dakika ücretsiz konuşma süresi kazanıyorlar. Uygulama kullanıcılara yüksek ses kalitesi sunarken standart telefon hatları üzerinden haberlerştiğiniz için klasik VoIP çözümlerine göre daha güvenli bir iletişim sağlıyor. World Phone'da dilediğiniz numaraları favorilerine ekleyebiliyor, daha sonradan bu numaralara hızlı bir şekilde erişebiliyorsunuz. Ayrıca arama geçmişinize de erişebilmeniz mümkün.

Can Erdil Şentürk

World Phone

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
39 TOPLAM İNDİRME
35.2 MB DOSYA BOYUTU

World Phone yurt dışını ucuza aramanıza yardımcı olan bir mobil uygulama

World Phone kullanıcılara ucuz yurt dışı aramaları yapma imkanı veren bir mobil yurt dışı telefon görüşmesi uygulaması olarak tanımlanabilir. 

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınızda ve iPad tabletlerinizde kullanabileceğiniz bir uygulama olan World Phone, mobil cihazlarınızı kullanarak standart telefon hatlarını çok daha ucuza aramanızı mümkün kılıyor. World Phone, dolaşım ücretli göz önünde tutulduğunda çok daha ekonomik bir çözüm. Kullanıcılara yüzde 80'e varan tasarruf sağlayan uygulamayla yaptığınız görüşmeler internet bağlantısı yerine standart telefon hatları üzerinden gerçekleştiği için daha güvenli bir arama yapabilmeniz de mümkün.

World Phone'un yüksek ses kalitesi sunması onu ideal bir yurt dışı arama çözümü yapmakta. Uygulamada telefon görüşmesi yapabilmek için konuşma dakikası satın alıyorsunuz. Uygulamayı ilk defa kullanılan kullanıcılara 10 dakika arama süresi hediye edilmekte.

World Phone'da sık kullandığınız numaraları favorilerinize ekleyebilir, arama geçmişinize göz atabilirsiniz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Google Phone

    Google Phone alternatif bir arama ve çağrı uygulamasıdır
  • Silent Phone

    Android işletim sistemli cihazlarınızdan yapacağınız sesli ve görüntülü görüşmeleri şifreleyerek, bu görüşmelerin takip edilmesini engelleyebilirsiniz.
  • World of Tanks APK

    World of Tanks Blitz APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir online tank savaş oyunu. World of Tanks APK, en iyi tank oyunları arasında.
  • Jurassic World APK

    Jurassic World APK, dinozorları yetiştirip savaştırabildiğimiz bir Android strateji oyunudur. Jurassic World The Game, filmden uyarlama mobil oyunlar arasında.
  • Craft World APK

    Craft World APK'da, hayalinizdeki her şeyi yapabilir ve akıllı cihazlarınızda Minecraft benzeri oyun deneyimi yaşayabilirsiniz.
  • One Punch Man World APK

    One Punch Man World APK, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon-macera oyunudur.
  • World of Warcraft Sound Packs

    World of Warcraft Sound Packs, dünyanın en popüler en çok oynanan oyunlarından biri olan World of Warcraft'ın müziklerini dinlemenizi sağlayan ücretsiz bir Android uygulamasıdır.
  • World Soccer Champs APK

    World Soccer Champs APK ile heyecanı yüksek ve zor turnuvalara katılıp, takımınızı liderlik koltuğuna oturtabileceğiniz bir futbol simülasyonudur.