Wormux

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
15,379 TOPLAM İNDİRME
49.8 MB DOSYA BOYUTU

Worms oyununun açık kaynak kodları ile yazılmış versiyonu. Firefox maskotları penguenlere karşı. 2 boyutlu bu dünyada çok eğleneceksiniz.

Ücretsiz yazılımların maskotlarını edinin ve Wormux arenasında savaşa hazır olun. Dinamit, el bombası, beyzbol sopası, bazuka veya daha bir çok silahı kullanarak düşmanlarınızı bu 2 boyutlu haritada saf dışı bırakıp oyunu kazanmaya başlayın. Birbirinden eğlenceli araçlar ile isterseniz balonlar ile aşağıya atlayın. İsterseniz de düşmanınızın geçeceği yere mayın döşeyin.

Oyuncuların kullanabilecekleri bir çok maskot mevcuttur. Bu maskotlar daha çok açık kaynak kodlu yazılımların maskotlarından oluşmaktadır. Örneğin: Penguen, Gnu, Firefox, Wilber vs. gibi...

Bir çok oyun severin bildiği Worms oyununun açık kaynak kodu ile yazılmış değişik bir versiyonu. Ve ayrıca Türkçe dil seçeneği olması da oldukça cazip. Açık kaynak kodlu yazılımların kullanımının artması yazılımlara ödeyeceğimiz ücretlerin daha da azalması anlamına geliyor. Ve açık kaynak kodlu bu yazılımların diğerlerinden hiç bir farkı olmaması da oldukça olumlu bir etkendir.

Wormux ücretsizdir. Ve Türkçe dil desteği vardır. 

Deniz Gür

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • ZPaint 1.4

    Bu programla çok çeşitli, web sayfaları ve uygulamalarınız için butonlar hazırlıcaksınız...
  • Tetris Arena 1.4

    3 boyutlu ve çeşitli zorluk derecelerine sahip olan güzel bir tetris oyunu.
  • MK AdBook

    MK AdBook ile arkadaşlarınızın ve tanıdıklarınızın çeşitli bilgilerini saklayabilirsiniz
  • Mousotron

    Mousotron, klavye ve fare ile ilgili çeşitli istatistiklere ulaşabileceğiniz ücretsiz ve kullanışlı bir istatistik programıdır.
  • ZoomOpen

    Windows pencere ve menülerinin açılma efektlerinde değişiklik yapabileceğiniz küçük bir program. Çeşitli animasyon ve hız ayarları içeriyor.
  • Newspiper

    Çeşitli internet siteleri tarafından yayınlanan RSS içeriğin tek bir platformda izlenebilmesini sağlıyor.
  • Amnesty Generator v1.0

    Masaüstünüzde Youtube videolarını izleyebileceğiniz, kaydedebileceğiniz ve çeşitli internet sitelerindeki animasyon, video ve flash tabanlı uygulamaları masaüstünüzde oynatabileceğiniz, kullanımı kolay, ücretsiz bir yazılımdır.
  • Antispam Scanner

    E-maillerinize sık sık gelen ve çeşitli reklam vs. konular içeren, ama aslında çeşitli virüslerle dolu e-postalar dan bıktınız mı?