WPS Office

ÜCRETSİZ
x
x
4.5/5 EDİTÖR
2.2/5 ZİYARETÇİ
26,809 TOPLAM İNDİRME
57.11 MB DOSYA BOYUTU

WPS Office uygulaması sayesinde PC'lerinizden ücretsiz bir şekilde tüm Office formatlarını açabiliyor ve düzenleyebiliyorsunuz.

WPS Office, bilgisayarlarında yeni ve ücretsiz bir ofis programı kullanmak isteyenlerin tercih edebilecekleri seçenekler arasında yer alıyor ve ücretli ofis uygulamalarından pek de geri kalır yanının olmadığını eklemek gerek. Hem ücretsiz olan hem de kolay kullanılır bir yapıya sahip olan program, pek çok kullanıcının ihtiyacını karşılamakta yeterli olacaktır.

Programı kullanırken Microsoft Office'in Word, Excel ve PowerPoint formatları olan doc, xls ve ppt formatlarını düzenleyebiliyor, böylece iş arkadaşlarınız bu formatlarda belgeler gönderseler bile sorun çıkmadan tüm işlemleri tamamlayabiliyorsunuz. Elbette isteyen kullanıcılar WPS Office'in kendi Writer, Spreadsheet ve Presentation adlı araçlarını da kullanabiliyor ve bu formatlarda belgeler saklayabiliyorlar.

Programla birlikte yüzlerce farklı hazır temanın gelmesi sayesinde hem belgeleriniz hem de sunumlarınızı amacınıza uygun olarak süsleme ve güzel görünmelerini sağlama imkanınız da oluyor. Bunun yanında WPS'in kendi bulut depolama servislerine erişerek belge yedeklemeleri, diğer cihazlarla senkronizasyon gibi araçlardan faydalanmak da mümkün hale geliyor.

WPS Office'in çalışması esnasında herhangi bir sorunla karşılaşmadık ancak dileyen kullanıcılar daha fazla özelliğe erişebilecekleri satın alma seçeneklerini de kullanabiliyorlar. Lakin ev kullanımları için ücretli olan özelliklerin pek de ihtiyaç duyulan şeyler olduklarını düşünmüyorum. Alternatif bir ofis paketi arıyorsanız bir göz atmadan geçmeyin.

Yiğit Ekim Demir

WPS Office

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
2/5 ZİYARETÇİ
8,219 TOPLAM İNDİRME
27 MB DOSYA BOYUTU

Android akıllı telefon ve tabletleriniz için hazırlanan ücretsiz WPS Office uygulaması ile tüm ofis işlerinizi mobil cihazınızdan gerçekleştirebilirsiniz.

WPS Office uygulaması, Android akıllı telefon ve tabletlerinizde kullanabileceğiniz ücretsiz ve kaliteli ofis uygulamaları arasında yer alıyor. Hem kolay kullanılır yapısı hem de içerisindeki bol sayıdaki araçla pek çok kullanıcıyı cezbetmeyi başaracaktır.Bilhassa mobil cihazlarından bilgisayarda hazırlanmış ofis dökümanlarını açmak yahut sıfırdan dökümanlar oluşturmak mümkün olduğu için belgeler konusunda bir sorun yaşamanız imkansız görünüyor.

Uygulamanın kullanabildiği dosya tipleri arasında şunlar yer alıyor:

  • Microsoft Word formatı DOC ve DOCX
  • Microsoft Excel formatı XLS ve XLSX
  • Microsoft PowerPoint formatı PPT ve PPTX
  • Not defteri formatı TXT
  • Adobe Acrobat formatı PDF
  • Diğerleri

Uygulama direkt olarak bu formatlarda yer alan dosyaları açabiliyor ve aynı zamanda sıfırdan döküman oluşturmaya da olanak tanıyor. Dosya formatındaki paragraf oluşturma, tablo oluşturma ve diğer pek çok özelliği de desteklemesi sayesinde acil belge düzenleme işlemlerinizi gerçekleştirirken pek zorlanmayacaksınız.

Aynı zamanda bulut depolama sistemlerinden de faydalanabilen uygulama, belgelerin Google Drive, Dropbox, Box, OneDrive gibi diğer sistemlere direkt olarak kaydedilmelerine imkan tanıyor. Tabii ki buralarda yer alan tüm dosyalarınızı da yine anında açabiliyorsunuz.

Paylaşmak istediğiniz belgelerinizi e-posta ile göndermek ve aynı zamanda kablosuz ağlar üzerinden onları paylaşmak da mümkün. Yazılardan tutun da tablolar ve sunumlara kadar sunduğu geniş destek sayesinde Android cihazlarınızda denemeniz gereken ofis uygulamaları arasında yer aldığı için yüklemeyi unutmayın.

Yiğit Ekim Demir

WPS Office

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
701 TOPLAM İNDİRME
115 MB DOSYA BOYUTU

WPS Office uygulaması ile iPhone ve iPad cihazlarınızda Microsoft Office formatlarını açacak ve düzenleyecek bir uygulamaya sahip olabilirsiniz.

WPS Office uygulaması iPhone ve iPad kullanıcılarının mobil cihazlarından tüm ofis belgelerine dair işlemleri tamamlamalarına yardımcı olan ücretsiz bir uygulama olarak yayınlanmış durumda ve oldukça geniş yeteneklere sahip olduğunu söyleyebiliriz. Sahip olduğu özellikleri kolay bir kullanım ve basit yapıyla en iyi şekilde sunmayı başaran uygulama, cihazlarınızdaki en sevdiğiniz uygulamalardan birisi haline gelebilir.

Hem Microsoft Word, Excel ve PowerPoint belgelerini açabilen, düzenleyebilen, yeni belge yaratabilen, hem de diğer TXT ve PDF gibi formatlara da hakim olabilen uygulama, bu sayede mobil bir ofis olarak her zaman cebinizde ya da çantanızda bulunacaktır.

Düzenleme işlemleri sırasında font ayarları, renkler, tablolar, paragraflar, resim düzenleme ve tüm diğer PC işlemlerine olanak tanıması sayesinde bilgisayarınıza ihtiyaç duyacağınız zamanı da oldukça azaltacaktır.

Bulut depolama servisleriyle uyumlu bir şekilde çalışabilen uygulama, bu sayede Dropbox, Google Drive, OneDrive, Box gibi diğer servislerde yer alan belgelerinizi açabilmenizi ve direkt olarak bu servislere kaydedebilmenizi sağlıyor. Bu açıdan devamlı olarak online bir yedek tutabilmenizi sağladığını söyleyebilirim.

E-posta ile dosya paylaşımı, kablosuz bağlantı desteği, bluetooth klavye desteği gibi önemli yardımcı öğelere de sahip olan WPS Office, her ofis programına uygun yetenekleri kendi içerisinde sunabiliyor. Ayrıca ZIP dosyalarını açabilmesi sayesinde sıkıştırılmış olan belgelerinizi de görüntülemeniz mümkün.

Eğer mobil cihazlarınız için uygun bir ofis uygulaması arıyorsanız denemeden geçmemenizi öneriyorum.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • WPS PDF to Word Converter

    WPS PDF to Word Converter, Windows tabanlı bilgisayarınız üzerinden kullanabileceğiniz PDF'ten Word'e çevirme programıdır.
  • Polaris Office

    Polaris Office, Microsoft Office kadar başarılı ve popüler ücretsiz ofis programı.
  • Microsoft Office 2019

    Microsoft Office 2019 Türkçe indirip kullanabileceğiniz en iyi ofis programı
  • Office Browse

    Office Browse, Microsoft Office dosyalarını görüntülemenize olanak tanıyan basit ve kullanışlı bir yazılımdır.
  • Ex-Lex Office Pro

    Ex-Lex Office Pro taşınabilir cihazlar için Microsoft Office alternatifi ücretsiz bir yazılımdır.
  • Office 2013

    Microsoft Office 2013, Windows 8 ile duyurulan ofis programı. En çok kullanılan ofis programları arasında.
  • OpenOffice

    OpenOffice açık kaynak kodlu, ücretsiz olarak kullanabileceğiniz bir Office yazılımıdır
  • Trio Office

    Trio Office, Microsoft Office (Word, Excel, PowerPoint) programına ücretsiz alternatif. Ücretsiz ofis programı arayanlar için tavsiyedir.