X-NetStat Professional

DENEME SÜRÜMÜ
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
8,200 TOPLAM İNDİRME
1.6 MB DOSYA BOYUTU

Monitör programları network trafiğini denetler ve bilgisayarınız ve Internet arasında olup biten tüm aktiviteleri bildirir

Monitör programları network trafiğini denetler ve bilgisayarınız ve Internet arasında olup biten tüm aktiviteleri bildirir. Bu araçların yardımıyla bilinmeyen/istenmeyen bağlantıları tanımlamak kolaylaşıyor. X-NetStat Professional hemen ilk bakışta bilgisayarınızın hangi Internet adresi ile görüştüğünü söyler. X netstat akımınızdaki bilgiyi gösterir , internet ve ağ bağlantıları çok konsol netstat.exe programdan hoşlanırlar fakat bir grafiksel arabirimde. Bu bağlantılar her defasındayı kurulurlar , bir web sayfa yollamayı ziyaret edersiniz , bir anında mesaj elektronik postanızla kontrol eder ya da ağ etkinlik yaptığınızır herhangi bir zaman şu bir diğeriye bağlamak için sizi gerektirir bilgisayar. Dışarı bilgisayarlar yetkili kılan makinenize bağlamaya teşebbüs ettikleri zaman ayrıca belirirler ya da. Sizin bağlandığınız adresi görebildiğinizir yerde her bağlantı bağlantı masada gösterilir ne (yerel ve uzak) limanlar bağlantı durumu kullanılıyor ne kadar zamandır aktif olan bağlantı ve bağlantının arkasında olan program.
Tamindir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • X-NetStat Professional v5.49

    Tüm baglantılarınızı kontrol etmek istermisiniz dışardan bilgisayarınızla baglantı kuran tüm bilgisayarları kontrolünüz altına alın...
  • PhotoZoom Professional

    PhotoZoom Professional ile fotoğraflarınızı minimum kalite kaybıyla yeniden boyutlandırabilirsiniz
  • HotDog Professional 7.03

    HotDog Professional programı muhteşem bir editör programı.
  • Freegate Professional

    Freegate Professional güvenli ve hızlı bir internet erişimi için bir anti-sansür yazılımıdır.
  • RAM Idle Professional

    RAM Idle Professional sisteminizin ve RAM'inizin durumunu size anında bildiren bir program.
  • Driver Genius Professional

    Driver Genius Professional, sisteminiz üzerinde yer alan sürücüleri yedekleyebileceğiniz ve eksik sürücüleri bularak yükleyebileceğiniz güçlü bir sürücü bulma ve yükleme yazılımıdır.
  • EaseUS Data Recovery Wizard Professional

    EaseUS Data Recovery Wizard Professional, bilgisayarınızda kaybolan veya silinen verilerinizi geri getirmenizde yardımcı olacak olan etkileyici ve yararlı bir programdır.
  • eScan Professional Edition

    eScan Professional Edition, internetteki tüm tehlike ve tuzaklara karşı tam sistem koruma ve tarama uygulamasıdır.