Xbox Accessories

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
176 TOPLAM İNDİRME
32 MB DOSYA BOYUTU

Xbox Accessories, Windows 10 PC'nizle uyumlu Xbox Elite oyun kumandanızın ayarlamasını yapabildiğiniz özelleştirme uygulaması.

Xbox Accessories (Xbox Aksesuarları) uygulaması, Xbox Elite kablosuz oyun kumandanızın tuşlarını, tetik düğmelerini, titreşim seviyesini oyunlarınıza göre ayrı ayrı ayarlamanıza imkan tanıyan bir Microsoft uygulaması.

Tüm tuşlarının değiştirilebildiği, özelleştirmeye tamamen açık kontrolcü olarak karşımıza çıkan Xbox Elite’in tuş yapısını derinlemesine ayarlayabildiğiniz bir yardımcı uygulama. Oynadığınız oyuna göre dilediğiniz tuşa farklı görev atabiliyor, tetik tuşlarının hassasiyetini ayarlayabiliyor, kolun ne kadar titreyeceğini ayarlayabiliyorsunuz. Uygulama Türkçe ve sadeleştirilmiş arayüzle geldiğinden ve de görsellerle desteklendiğinden tuş ayarı yapmak son derece basit.

250’den fazla yapılandırma, her bir düğme için 14 farklı dijital giriş seçme, 4 titreşim seviyesi ayarlama izni veren Xbox Aksesuarları uygulamasında başlama noktasında doğrudan yapımcı firmaların önerdikleri yapılandırmalar ve Microsoft’un sunduğu oyun tabanlı ayarlar da mevcut ancak eminim ki bunları atlayıp kendi ayarlarınızı yapmak isteyeceksiniz.

Erkan Calp

Xbox Accessories

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
103 TOPLAM İNDİRME
32 MB DOSYA BOYUTU

Xbox Accessories, Xbox Elite kumandanız için özelleştirme seçenekleri sunan ücretsiz bir uygulama.

Xbox Accessories (Xbox Aksesuarları) uygulaması, Xbox Elite kablosuz oyun kumandanızın tuşlarını ve hassasiyet derecesini oyunlarınıza özel ayarlamanıza izin veren yardımcı bir uygulama. Microsoft’un özelleştirilebilir kontrolcüsünü satın aldıysanız bu uygulama da kesinlikle yüklü olmalı.

Microsoft’un Xbox One ve Windows 10 PC ile uyumlu özelleştirilebilir kontrolcüsü Xbox Elite için yapılmış özel bir uygulama diyebilirim. Ücretsiz indirip kullanabileceğiniz uygulama üzerinden oynadığınız oyunlara özel tuş ataması yapıp profil oluşturabiliyorsunuz ve oyununuza geçtğinizde o oyun için ayarlamış olduğunuz düzende oynuyorsunuz.

Uygulamanın çok detaylı ancak kolaylıkla anlaşılabilecek yapıda hazırlandığını söyleyebilirim. Kumandanın üzerinde gördüğünüz her tuşu tek tek dilediğiniz şekilde ayarlama, tetik tuşlarının hassaslığına ayar çekme, titreşim şiddetini ayarlama şansına sahipsiniz. Seçeneklerin Türkçe olması ve görsellerle desteklenmesi ise harka olmuş.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Xbox One SmartGlass

    Xbox One SmartGlass ile konsolunuzu Windows 8 tabletinizden yönetebilirsiniz.
  • Xbox One SmartGlass Beta

    Xbox One SmartGlass Beta, SmartGlass'ın tester'lar için hazırlanan özel sürümüdür.
  • AnimeTube

    AnimeTube, binlerce animeyi ücretsiz olarak izlemenize izin veren ve her gün yeni animelerin eklendiği bir eğlence uygulaması.
  • Dilediğin Yerde

    Digiturk Dilediğin Yerde uygulaması ile Digiturk'ün eğlence dolu dünyasını yanınızda taşıyın.
  • Xbox Avatars

    Xbox Avatars, Microsoft'un Windows 10 cihaz kullanıcılarına sunduğu avatar düzenleme ve oluşturma uygulaması.
  • 35mm

    Popüler sinema uygulaması 35mm ile son filmlerden anında haberdar olun.
  • Güncel Televizyon

    Güncel Televizyon uygulaması ile en çok izlenen tv kanalları ücretsiz olarak tabletinizde.
  • iPower

    iPower uygulaması ile Power radyolarını dinleyebilirsiniz.