Xbox One SmartGlass

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
1,243 TOPLAM İNDİRME
11.4 MB DOSYA BOYUTU

Xbox One SmartGlass ile konsolunuzu Windows 8 tabletinizden yönetebilirsiniz.

Xbox One SmartGlass uygulaması ile Windows 8 tablet ve bilgisayarınızdan konsolunuzu kontrol etmenin rahatlığını yaşarsınız. İster oturma odanızdan, isterseniz hareket halindeyken Xbox One konsoluna bağlanabilir ve yönetebilirsiniz.

Xbox One oyun konsolunuzla sürekli bağlı kalmanızı sağlayan Xbox One SmartGlass, Windows 8 arayüzünü taşımaktadır. Ücretsiz sunulan uygulama ile konsolunuzun arayüzünde gezinebilir, internette arama yapabilir, beğendiğiniz içerikleri ana ekranınıza sabitleyebilirsiniz. Oyunlarda kazandığınız başarılarınızı takip edebilir, oyunlar hakkında yardım alabilir, mesajlarınızı takip edebilirsiniz. Tüm bunları performans kaybı ve bağlantı problemi yaşamadan mobil cihazınızdan gerçekleştirebilirsiniz.

Beğendiğiniz oyun ve oyunculardan kopmamanızı sağlayan Xbox One SmartGlass uygulamasının başlıca özellikleri:

• Cihazınızın klavye ve dokunmatiğini kullanarak Xbox One konsolunuzda gezinin.
• Profilinizi görüntüleyin, en son oynadığınız oyunlara göz atın.
• SmartGlass arkadaşlarınızın neler yaptıklarını takip edin.
• Sık kullandığınız işlevleri ana ekranınıza sabitleyerek kısayollar oluşturun.
• İnternette gezinin.
• Oyun DVR videolarını izleyin.

Erkan Calp

Xbox One SmartGlass

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
138 TOPLAM İNDİRME
14 MB DOSYA BOYUTU

Xbox One SmartGlass ile konsolunuzu telefon ve tabletinizden kontrol edebilirsiniz.

Xbox One SmartGlass, Microsoft’un yeni nesil eğlence sistemi ile birlikte çalışan harika bir yardımcı uygulamadır.

Microsoft tarafından ücretsiz sunulan uzaktan kontrol uygulaması, konsolunuza Android cihazınızdan bağlanarak, yönetme imkanı sunar. Hareket halindeyken dahi Xbox’ın eğlence dolu dünyasından kopmamanızı sağlayan SmartGlass uygulaması ile mobil cihazınızın klavyesini ve dokunmatiğini kullanarak konsolunuzu kontrol edebilirsiniz.

Microsoft’un en yeni işletim sistemi Windows 8’in arayüzünü kullanan SmartGlass uygulaması ile arkadaşlarınızın etkinliklerini görebilir, internette gezinebilir, oyun videolarını izleyebilir, içerik sabitleyebilir, oyunlarda elde ettiğiniz başarıları takip edebilir, oyun yardımları alabilir, arkadaşlarınıza mesaj gönderebilir ve daha pek çok şeyi mobil cihazınızdan yapabilirsiniz.

Erkan Calp

Xbox One SmartGlass

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
104 TOPLAM İNDİRME
40.8 MB DOSYA BOYUTU

Xbox One SmartGlass, Xbox One konsolunuzu mobil cihazınızdan kontrol etme imkanı sunar.

Microsoft’un Xbox One konsolu için özel olarak hazırladığı SmartGlass, iPhone ve iPad’iniz ile konsolunuzu uzaktan kontrol edebileceğiniz ücretsiz bir uygulamadır.

Konsol eğlencenize yeni bir boyut kazandıran Xbox One SmartGlass uygulaması ile konsolunuzun tüm işlevlerini mobil cihazınızdan kullanabilirsiniz. Menüler arasında gezinebilir, medya içeriklerini görüntüleyebilir, internette gezinebilir, SmartGlass arkadaşlarınızın neler izlediğini ve hangi oyunları oynadıklarını görebilirsiniz.

Xbox 360 oyun konsolu için geliştirilen SmartGlass uygulamasının yenilenmiş sürümü Xbox One SmartGlass ile hareket halindeyken bile oyun dünyasından uzak kalmazsınız. İçerik arama, görüntüleme, sabitleme, başarıları takip etme, oyun yardımları alma, mesaj gönderme, oyun videolarını izleme işlemlerini dilediğiniz yerden dilediğiniz zaman yapabilirsiniz.

Erkan Calp

Xbox One SmartGlass

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
48 TOPLAM İNDİRME
13 MB DOSYA BOYUTU

Xbox One SmartGlass konsolunuzu telefonunuz ile kontrol edebilirsiniz.

Microsoft’un sonraki nesil eğlence sistemi Xbox One için özel olarak hazırladığı Xbox One SmartGlass uygulaması ile Xbox One konsolunuzu Windows Phone’lu cihazınızdan yönetmeniz mümkün.

Daha önce Xbox 360 kullanıcıların sunulan SmartGlass uygulamasına göre çeşitli iyileştirmeler içeren uygulama, Windows Phone telefonunuzu Xbox One için uzaktan kontrol cihazına dönüştürüyor. Telefonunuzun klavye ve dokunmatiğini kullanarak Xbox One konsolunuzda gezinebilir, medyalarınızı kontrol edebilir, internette gezinebilir, SmartGlass arkadaşlarınızın etkinliklerini takip edebilirsiniz.

Xbox One konsolunuz ile Windows Phone’lu cihazınız arasında hızlı ve güvenli bir şekilde bağlantı kurmanızı sağlayan uygulama ile ayrıca Xbox One konsolunuzdaki içerikleri arayabilir, göz atabilir ve sabitleyebilirsiniz. Başarılarınızı takip etmeniz, arkadaşlarınızdan gelen mesajları görüntüleyebilir, oyun yardımları alabilirsiniz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Xbox One SmartGlass Beta

    Xbox One SmartGlass Beta, SmartGlass'ın tester'lar için hazırlanan özel sürümüdür.
  • Xbox Accessories

    Xbox Accessories, Windows 10 PC'nizle uyumlu Xbox Elite oyun kumandanızın ayarlamasını yapabildiğiniz özelleştirme uygulaması.
  • Microsoft Xbox One Gamepad Sürücüsü

    Microsoft Xbox One Gamepad Sürücüsü, Xbox One kontrolcüsünün Windows bilgisayarda çalışmasını sağlayan sürücüdür.
  • Xbox One Yarış Takımı Teması

    Xbox One Yarış Takımı Teması ücretsiz bir Windows temasıdır
  • Dilediğin Yerde

    Digiturk Dilediğin Yerde uygulaması ile Digiturk'ün eğlence dolu dünyasını yanınızda taşıyın.
  • AnimeTube

    AnimeTube, binlerce animeyi ücretsiz olarak izlemenize izin veren ve her gün yeni animelerin eklendiği bir eğlence uygulaması.
  • Karaoke One

    Bilgisayarınızı bir karaoke cihazına çevirecek kadar kapsamlı bir uygulama arıyorsanız Karaoke One kayda değer bir seçenek.
  • Xbox Avatars

    Xbox Avatars, Microsoft'un Windows 10 cihaz kullanıcılarına sunduğu avatar düzenleme ve oluşturma uygulaması.