Xenoraid

x
x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
43 TOPLAM İNDİRME

Xenoraid, shoot em up türünde bir aksiyon oyunudur

Xenoraid daha önceden Crimsonland gibi başarılı aksiyon oyunlarını geliştirmiş olan 10tons ekibi tarafından geliştirilmiş shoot em up türünde bir uzay savaşı oyunu.

Bize arcade tadında bir eğlence sunan Xenoraid'de yakın geleceğe yolculuk ediyoruz ve insanoğlunun ilk uzay savaşına katılıyoruz. İnsanoğlu uzayı keşfetmeye başladıktan sonra uzaylı ırklarla karşılaşıyor ve bu uzaylılar ellerindeki bütün güçlerle saldırıyorlar. Bu saldırıları durdurmak da bize düşüyor. Oyunda 4 savaş gemisinden oluşan küçük bir filoyu yönetiyoruz.

Xenoraid'de savaş gemilerimizi çeşitli silahlar ve roketlerle donatabiliyoruz. Oyunda bölümleri geçtikçe savaş gemilerimizin silahlarını geliştirebiliyoruz. Ayrıca zırhlarını güçlendirebiliyor, onlara yeni yetenekler kazandırabiliyoruz.

Xenoraid, klasik Invaders oyununa benzeyen bir oynanışa sahip. Oyunda savaş gemilerimizi kuşbakışı kamera açısıyla kontrol etmekteyiz. Düşmanlarımız bize dalga dalga saldırırken onların ateşinden kaçmamız gerekiyor. Ayrıca göktaşı yağmurları işleri karıştırabiliyor.

Xenoraid'de savaşırken gemilerimizin aldığı hasara ve silahlarımızın ısınmalarına dikkat etmemiz gerekiyor. Çok ısınan silahlarınızla belli bir süre ateş edemiyorsunuz. Gemilerinizi savaş sırasında değiştirebiliyorsunuz. Gemilerinizin sağlığı azaldığında geçiş yaparak geminizin patlamasını engelleyebiliyorsunuz. Gemileriniz yok olduğunda yenilerini satın alabiliyorsunuz; fakat hasarlı gemileri tamir etmek daha ucuza geliyor.

Xenoraid'de bölümler rastgele bir düzenle oluşturuluyor. Bu sayede her seferinde farklı bir oyun tecrübesi yaşıyorsunuz. Oyunun düşük sistem gereksinimlerine sahip olması sayesinde Xenoraid'i eski birligsayarlarınızda ve dizüstü bilgisayarlarda rahatça oynayabilirsiniz. Xenoraid minimuım sistem gereksinimleri şu şekilde:

- Windows XP işletim sistemi

- 1 GHz işlemci

- 2 GB RAM

- DirectX 8.1 destekli ekran kartı

- DirectX 8.1

- 350 MB boş depolama alanı

Can Erdil Şentürk

Xenoraid

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
24 TOPLAM İNDİRME

Xenoraid mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir shoot em up oyunudur

Xenoraid eğer eskiden oynadığımız Invaders gibi klasik arcade shoot em up oyunlarının sunduğu eğlenceyi mobil cihazlarınızda yaşamak isterseniz oynamaktan keyif alabileceğiniz bir uzay savaşı oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunu olan Xenoraid'de uzayın derinliklerine yolculuk ediyoruz ve insanoğlu ile uzaylılar arasındaki ilk savaşa katılıyoruz. Bu savaşta küçük bir savaş gemisi filosunun kontrolünü devralmaktayız ve düşman gemileri ve bölüm sonu canavarlarıyla savaşmaktayız.

Crimsonland gibi başarılı oyunların geliştiricisi 10tons tarafından geliştirilen Xenoraid bize her oynanışta farklı bir oyun tecrübesi yaşatıoyor. Oyunda her bölüm rastgele bir düzenle tasarlanıyor, yani taktik ezberlemenize gerek kalmıyor. Yapacağımız savaşlarda 4 farklı gemiyi kontol ediyoruz ve bu gemiler arasında dilediğimiz zaman geçiş yapabiliyoruz. Düşmanlarımız bize saldırdıkça canımız azaldığında gemilerimizin yok olmasını engellemek için daha iyi durumdaki gemilere geçmemiz gerekiyor. Yok olan gemilerimiz yerine yenilerini alabilsek de gemileri tamir ettirmek daha ucuza geliyor.

Xenoraid'de para kazandıkça gemilerimizin silahlarını, zırhlarını ve kullandıkları teknolojileri geliştirebiliyor, onlara yeni yetenekler kazandırabiliyoruz. Oyunun grafikleri tatmin edici kalite de, kontrolleri de oldukça hassas.

Can Erdil Şentürk

Xenoraid

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
7 TOPLAM İNDİRME
141 MB DOSYA BOYUTU

Xenoraid mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir uzay savaşı oyunudur

Xenoraid daha önceden Crimsonland gibi başarılı oyunlar geliştirmiş 10tons ekibi tarafından hazırlanmış yeni bir shoot em up türünde uzay savaşı oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Xenoraid'de insanoğlunun uzaylılarla savaşına katılıyoruz. Bize 4 savaş gemisinden oluşan küçük bir filoyu kontrol etme imkanı veriliyor. Bu savaş gemilerini kullanarak zorlu görevleri tamamlamaya, uzaylı gemilerini ve bölüm sonu canavarlarını yok etmeye çalışıyoruz.

Xenoraid'in oynanışı biraz klasik Invaders oyununa benziyor. Oyunda savaş gemilerimizi kuşbakışı kamera açısıyla kontrol ediyoruz, düşmanlarımız ise bize ekranın farklı noktalarından dalgalar halinde saldırıyor. Bir yandan düşman ateşinden kaçarken diğer yandan düşman gemilerini vurmamız gerekiyor. Ayrıca ateş ederken silahlarımızın ısınmasını göz önünde bulundurmamız önem taşıyor. Çok ısınan silahlarınız belli bir süre çalışmıyor. Bu durum olduğunda veya gemileriniz ağır hasar aldığında savaş esnasında diğer savaş gemilerinize geçiş yapabiliyorsunuz.

Xenoraid'de her bölüm rastgele bir düzenle yaratıldığı için oyunu her oynadığınızda farklı bir oyun tecrübesi sizi bekliyor. Oyunun grafikleri güzel ve kontrolleri hassas.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • UNDECEMBER

    UNDECEMBER ile geleneksel Hack & Slash ve ARPG oyunlarına elveda. Türünün en farklı yapımlarından biri olan UNDECEMBER ile sürekli karakterinizi geliştirin.
  • Kingmakers

    Kingmakers ile daha önce hiç görmediğiniz bir Orta Çağ oyununa hazırlanın. Gelecekten gelen karakteriniz ile kimin kral olacağına siz karar verin.
  • Trine 5 A Clockwork Conspiracy

    Trine serisi devam ediyor. Trine 5 A Clockwork Conspiracy’yi hemen indirin ve dilerseniz arkadaşlarınızla isterseniz de tek başınıza bu hoş oyunu oynayın.
  • Valfaris

    Heavy Metal ile bezenmiş, bilim kurgu soslu bir aksiyon oyunu mu arıyorsunuz? Valfaris tam aradığınız o oyun olmaya aday.
  • Dungeons & Dragons: Dark Alliance

    Dungeons & Dragons: Dark Alliance, üçüncü şahıs aksiyon rol yapma oyunu.
  • A Way Out

    Oldukça farklı bir oyun olan A Way Out’u arkadaşlarınız ile birlikte deneyimlemek için hemen oyunu indirin.
  • Assassin's Creed

    İlk Assassin's Creed oyununu oynadınız mı? Pek çok kişinin ilk göz ağrısı olan bu oyunu oynayın ve Assassin's Creed serisinin doğuşuna tanıklık edin.
  • Blasphemous 2

    Blasphemous 2 size tövbe ettirmek için geldi. Hemen Blasphemous 2 indirin ve bu zorlu oyunu tecrübe edin.