Xilisoft 3GP Video Converter

DENEME SÜRÜMÜ
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
52,058 TOPLAM İNDİRME
15.7 MB DOSYA BOYUTU

3GP Video Converter ile cep telefonlarında yaygın olarak kullanılan 3GP formatını istediğiniz formata dönüştürebilicek veya medyalarınızı 3GP formatında cep telefonunuza atabiliceksiniz.

Xilisoft 3GP Video Converter tüm cep telefonu kullanıcıları için güçlü bir 3GP media formatı dönüştürme yazılımı. Bu program sizlere MPEG ve AVI dosyalarıızı 3GP formatına kolayca ve hızlı bir şekilde dönüştürmenizde yardımcı oluyor. Artık istediğiniz video dosyasını en favori filmlerinizi 3GP formatında cep telefonunuzda istediğiniz zaman izliyebiliceksiniz.

Bu programın desteklediği media formatları. AVI, MPEG1/2/4, WMV, MP4, MOV, RM, DV, UV, H264, bu formatları istediğiniz 3GP (3GPP), 3G2 (3GPP2) ve MPEG-4 (.mp4) olarak dönüştürme imkanına sahipsiniz.

Önemli! Desteklenen Telefon Modellerini bu adresten görebilirsiniz.

Dönüştürme işleminde giriş formatları:

Video formatları:

AVI, MPEG, WMV, MP4, FLV, MKV, H.264/MPEG-4, DivX, XviD, MOV, RM, RMVB, M4V, VOB, ASF, 3GP, 3G2, SWF, H.261, H.264, DV, DIF, MJPG, MJPEG, DVR-MS, NUT, QT, YUV, DAT, MPV, NSV
AVCHD Video (*.mts, *.m2ts), H.264/MPEG-4 AVC (*.mp4), MPEG2 HD Video (*.mpg; *.mpeg), MPEG-4 TS HD Video (*.ts), MPEG-2 TS HD Video (*.ts), Quick Time HD Video (*.mov), WMV HD Video (*.xwmv), Audio-Video Interleaved HD Video (*.avi)

Ses formatları: 

MP3, WMA, AAC, WAV, CDA, OGG, FLAC, APE, CUE, M4A, RA, RAM, AC3, MP2, AIFF, AU, MPA, SUN AU Format

Görüntü formatları: 

BMP, GIF, JPEG, PNG

Dönüştürme işleminde çıkış formatları: 

Video formatları: 

AVI, MPEG, WMV, MP4, DivX, XviD, RM, 3GP, 3G2, MPEG-1, MPEG-4

Ses formatları:

MP3, WMA, AAC, OGG, M4A, RA, AC3, AMR

Görüntü formatları:

BMP

Özgür Çınardalı

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Xilisoft Youtube Video Converter

    YouTube.com dan indirdiğiniz videoların formatlarını dönüştürebilecek bir yazılım arıyorsanız Xilisoft Video Converter tam size göre bir format dönüştürme yazılımıdır.
  • Xilisoft Video Converter Standart

    Xilisoft Video Converter, tüm video ve ses formatları arasında hızlı, görüntü kalitesi yüksek ve profesyonel dönüştürme işlemleri yapabileceğiniz bir format dönüştürme aracıdır.
  • Xilisoft DVD to DivX Converter

    Xilisoft DVD to Divx Converter, DVD formatındaki videolarınızı Divx video (AVI) formatına çevirmenize olanak tanıyan gelişmiş bir format dönüştürme aracıdır.
  • 3GP to MP3 Converter

    3GP to MP3 Converter, mobil video formatı 3GP'yi MP3 formatına kolayca ve hızlı olarak dönüştürmenizi sağlayan bir ücretsiz format dönüştürme programıdır.
  • ABC 3GP Converter

    ABC 3GP Converter, çeşitli formatlardaki video dosyalarını 3GP formatına dönüştürebilen bir programdır.
  • FreeStar 3GP Converter

    FreeStar 3GP Converter, AVI, WMV, VOB, RM, FLV ve MPG gibi çeşitli formatlardaki video dosyalarını 3GP ya da 3G2 formatlarına dönüştüren bir yazılımdır.
  • Free 3GP Converter

    Free 3GP Converter, popüler video formatlarını cep telefonunuzda oynatabilmeniz için 3GP formatına dönüştüren ücretsiz bir yazılımdır.
  • Xilisoft DPG Converter

    Nintendo DS oyun konsolunuz var ve bu oyun konsolunuzda film izlemek, müzik dinlemek istiyorsanız filmlerinizi Nintendo DS'e uyumlu formatlara dönüştürecek bir format dönüştürücü programa ihtiyacınız var demektir. Xilisoft DPG format dönü