Xilisoft iPhone Video Converter

DENEME SÜRÜMÜ
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
8,800 TOPLAM İNDİRME
15.7 MB DOSYA BOYUTU

Multimedya dosyalarınızın tamamını iPhone'da oynatabilecek formatlara dönüştürmenize olanak tanıyan bu gelişmiş format dönüştürme aracı ile artık bilgisayarınızda olan tüm multimedya dosyalarınız iPhone'unuz üzerinde de olacak.

iPhone telefonu için geliştirilen bu video dönüştürme aracı ile AVI, MPEG, DivX, MOV, VOB, MP4 ve daha birçok video formatını iPhone'da oynatılmaya hazır hale getirebilirsiniz. Ayrıca ses dosyalarını da dönüştürebilen bu yazılım ile iPhone'unuza WMA, MP2, OGG, RA, AC3, APE, CDA gibi ses formatlarını da MP3'e dönüştürüp yükleyebilirsiniz.

PNG gibi resim formatlarını da destekleyen program ile tüm multimedya dosyalarınızı iPhone'unuz için uygun formatlara dönüştürüp cihazınız üzerinden erişebilirsiniz.

Dönüştürme işleminde giriş formatları:

Video formatları:

AVI, MPEG, WMV, MP4, FLV, MKV, H.264/MPEG-4, DivX, XviD, MOV, RM, RMVB, M4V, VOB, ASF, 3GP, 3G2, SWF, H.261, H.264, DV, DIF, MJPG, MJPEG, DVR-MS, NUT, QT, YUV, DAT, MPV, NSV
AVCHD Video (*.mts, *.m2ts), H.264/MPEG-4 AVC (*.mp4), MPEG2 HD Video (*.mpg; *.mpeg), MPEG-4 TS HD Video (*.ts), MPEG-2 TS HD Video (*.ts), Quick Time HD Video (*.mov), WMV HD Video (*.xwmv), Audio-Video Interleaved HD Video (*.avi)

Ses formatları: 

MP3, WMA, AAC, WAV, CDA, OGG, FLAC, APE, CUE, M4A, RA, RAM, AC3, MP2, AIFF, AU, MPA, SUN AU Format

Görüntü formatları: 

BMP, GIF, JPEG, PNG

Dönüştürme işleminde çıkış formatları: 

Video formatları: 

MPEG, MP4, H.264/MPEG-4, MOV, MPEG-4

Ses formatları:

MP3, AAC, WAV, M4A, AIFF

Görüntü formatları:

BMP

Deniz Gür

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Xilisoft iPod Video Converter

    Ses ve video dosyalarınızı iPod ve iPhone cihazlarına uyumlu hale getirmek için kullanabileceğiniz gelişmiş bir format dönüştürücü yazılım.
  • Xilisoft Youtube Video Converter

    YouTube.com dan indirdiğiniz videoların formatlarını dönüştürebilecek bir yazılım arıyorsanız Xilisoft Video Converter tam size göre bir format dönüştürme yazılımıdır.
  • Xilisoft Video Converter Standart

    Xilisoft Video Converter, tüm video ve ses formatları arasında hızlı, görüntü kalitesi yüksek ve profesyonel dönüştürme işlemleri yapabileceğiniz bir format dönüştürme aracıdır.
  • Xilisoft YouTube to iPod Converter

    Bu program ile YouTube'dan video indirebilir, indirdiğiniz videoları iPod veya iPhone'a yükleyebilirsiniz.
  • Xilisoft DVD to DivX Converter

    Xilisoft DVD to Divx Converter, DVD formatındaki videolarınızı Divx video (AVI) formatına çevirmenize olanak tanıyan gelişmiş bir format dönüştürme aracıdır.
  • Xilisoft DPG Converter

    Nintendo DS oyun konsolunuz var ve bu oyun konsolunuzda film izlemek, müzik dinlemek istiyorsanız filmlerinizi Nintendo DS'e uyumlu formatlara dönüştürecek bir format dönüştürücü programa ihtiyacınız var demektir. Xilisoft DPG format dönü
  • Xilisoft 3GP Video Converter

    3GP Video Converter ile cep telefonlarında yaygın olarak kullanılan 3GP formatını istediğiniz formata dönüştürebilicek veya medyalarınızı 3GP formatında cep telefonunuza atabiliceksiniz.
  • Xilisoft Audio Converter

    Video dosyalarındaki sesleri çıkarmanıza ve popüler formatlardaki sesleri birçok farklı formata dönüştürmenize olanak tanıyan bir ses formatları dönüştürücüsü arıyorsanız Audio Converter tam aradığınız özellikleri size sunuyor.