Xilisoft iPod Video Converter

DENEME SÜRÜMÜ
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
7,699 TOPLAM İNDİRME
15.7 MB DOSYA BOYUTU

Ses ve video dosyalarınızı iPod ve iPhone cihazlarına uyumlu hale getirmek için kullanabileceğiniz gelişmiş bir format dönüştürücü yazılım.

Xilisoft iPod Video Converter, videolarınızı iPod'a kolayca aktarabilmeniz için hazırlanmış basit arayüzlü bir yazılımdır. Videolarınızın formatını değiştirip, iPod'a uygun formata getirir. Böylece siz de formatını değiştirdiğiniz videoyu iPod'unuza aktarabilirsiniz.

Xilisoft iPod Video Converter'ı diğer programlardan ayıran en önemli özelliği, diğer programlardan çok daha fazla formatı desteklemesidir. AVI, MPEG, WMV, MOV, RM, RMVB, DivX, ASF, VOB, 3GP gibi formatlara sahip videoları iPod veya iPhone'un desteklediği formata çevirebilir. iPod Video Converter müziklerinizin de formatını değiştirebilir. WAV, WMA, MP2, AC3, RA, OGG, CDA, CDA, APE gibi müzik formatlarını iPod'un desteklediği MP3, M4A, AAC gibi formatlara dönüştürebilir.

İstenilen işlemi çok hızlı yapmasıyla beraber, bu kadar fonksiyonel olmasına karşın arayüzü teknik bilgi gerektirmemektedir.

Uyumlu cihazlar:

iPod, iPod nano, iPod classic, iPod shuffle, iPod touch
iPhone, iPhone 3G, Apple TV

Dönüştürme işleminde giriş formatları:

Video formatları:

AVI, MPEG, WMV, MP4, FLV, MKV, H.264/MPEG-4, DivX, XviD, MOV, RM, RMVB, M4V, VOB, ASF, 3GP, 3G2, SWF, H.261, H.264, DV, DIF, MJPG, MJPEG, DVR-MS, NUT, QT, YUV, DAT, MPV, NSV
AVCHD Video (*.mts, *.m2ts), H.264/MPEG-4 AVC (*.mp4), MPEG2 HD Video (*.mpg; *.mpeg), MPEG-4 TS HD Video (*.ts), MPEG-2 TS HD Video (*.ts), Quick Time HD Video (*.mov), WMV HD Video (*.xwmv), Audio-Video Interleaved HD Video (*.avi)

Ses formatları: 

MP3, WMA, AAC, WAV, CDA, OGG, FLAC, APE, CUE, M4A, RA, RAM, AC3, MP2, AIFF, AU, MPA, SUN AU Format

Görüntü formatları: 

BMP, GIF, JPEG, PNG

Dönüştürme işleminde çıkış formatları: 

Video formatları: 

MPEG, MP4, MPEG-4, MOV

Ses formatları:

MP3, AAC, WAV, M4A, AIFF

Görüntü formatları:

BMP

Deniz Gür

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Xilisoft YouTube to iPod Converter

    Bu program ile YouTube'dan video indirebilir, indirdiğiniz videoları iPod veya iPhone'a yükleyebilirsiniz.
  • Xilisoft Youtube Video Converter

    YouTube.com dan indirdiğiniz videoların formatlarını dönüştürebilecek bir yazılım arıyorsanız Xilisoft Video Converter tam size göre bir format dönüştürme yazılımıdır.
  • Xilisoft Video Converter Standart

    Xilisoft Video Converter, tüm video ve ses formatları arasında hızlı, görüntü kalitesi yüksek ve profesyonel dönüştürme işlemleri yapabileceğiniz bir format dönüştürme aracıdır.
  • Xilisoft DVD to DivX Converter

    Xilisoft DVD to Divx Converter, DVD formatındaki videolarınızı Divx video (AVI) formatına çevirmenize olanak tanıyan gelişmiş bir format dönüştürme aracıdır.
  • Xilisoft DPG Converter

    Nintendo DS oyun konsolunuz var ve bu oyun konsolunuzda film izlemek, müzik dinlemek istiyorsanız filmlerinizi Nintendo DS'e uyumlu formatlara dönüştürecek bir format dönüştürücü programa ihtiyacınız var demektir. Xilisoft DPG format dönü
  • Xilisoft 3GP Video Converter

    3GP Video Converter ile cep telefonlarında yaygın olarak kullanılan 3GP formatını istediğiniz formata dönüştürebilicek veya medyalarınızı 3GP formatında cep telefonunuza atabiliceksiniz.
  • Xilisoft Audio Converter

    Video dosyalarındaki sesleri çıkarmanıza ve popüler formatlardaki sesleri birçok farklı formata dönüştürmenize olanak tanıyan bir ses formatları dönüştürücüsü arıyorsanız Audio Converter tam aradığınız özellikleri size sunuyor.
  • Xilisoft iPhone Video Converter

    Multimedya dosyalarınızın tamamını iPhone'da oynatabilecek formatlara dönüştürmenize olanak tanıyan bu gelişmiş format dönüştürme aracı ile artık bilgisayarınızda olan tüm multimedya dosyalarınız iPhone'unuz üzerinde de olacak.