Xilisoft PSP Video Converter

DENEME SÜRÜMÜ
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
14,930 TOPLAM İNDİRME
15.7 MB DOSYA BOYUTU

Tüm medya dosyalarınızı Sony PSP ve Sony PS3'e uygun formatlara kolayca çevirmek için kullanabileceğiniz bu gelişmiş format dönüştürücü yazılım ile artık PSP veya PS3'ünüzden de film izleyebilir, müzik dinleyebilirsiniz.

PSP Video Converter; DVD, VCD, SVCD, MOV, RM, MPEG, 3GP, AVI gibi en popüler formatları PSP video formatına kolayca çevirebilir. PSP Video Converter'ın, türünü çevireceği videonun 160x112, 324x248 veya 368x208 boyutunda olması gerekiyor. Videonun kare hızının da 15 ile 29.97 arasında olması da gerekenler arasında. PSP Video Converter, videolarınızın türünü sadece PSP formatına değil, MP3 formatına da çevirebilmektedir (AC3, MP2, M4A, OGG, AAC, WMA gibi formatları MP3'e çevirebilir).

Ayrıca, tek seferde birden fazla dosyayı da farklı türe çevirseniz bile çevirdiğiniz dosyaların kalitesi asla bozulmaz. PSP Video Converter, kolay arayüzü sayesinde profesyonel olmayan kullanıcılara da hitap etmektedir. PSP Video Manager'ın bu programa entegre edilmesi de, PSP Video Converter'ın yeni özellikleri arasında.

Uyumlu cihazlar:

PSP, PS3

Dönüştürme işleminde giriş formatları:

Video formatları:

AVI, MPEG, WMV, MP4, FLV, MKV, H.264/MPEG-4, DivX, XviD, MOV, RM, RMVB, M4V, VOB, ASF, 3GP, 3G2, SWF, H.261, H.264, DV, DIF, MJPG, MJPEG, DVR-MS, NUT, QT, YUV, DAT, MPV, NSV
AVCHD Video (*.mts, *.m2ts), H.264/MPEG-4 AVC (*.mp4), MPEG2 HD Video (*.mpg; *.mpeg), MPEG-4 TS HD Video (*.ts), MPEG-2 TS HD Video (*.ts), Quick Time HD Video (*.mov), WMV HD Video (*.xwmv), Audio-Video Interleaved HD Video (*.avi)

Ses formatları: 

MP3, WMA, AAC, WAV, CDA, OGG, FLAC, APE, CUE, M4A, RA, RAM, AC3, MP2, AIFF, AU, MPA, SUN AU Format

Görüntü formatları: 

BMP, GIF, JPEG, PNG

Dönüştürme işleminde çıkış formatları: 

Video formatları: 

MPEG, MP4, MPEG-4, H.264/MPEG-4 AVC

Ses formatları:

MP3, WMA, WAV, M4A

Görüntü formatları:

BMP

Deniz Gür

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Xilisoft Youtube Video Converter

    YouTube.com dan indirdiğiniz videoların formatlarını dönüştürebilecek bir yazılım arıyorsanız Xilisoft Video Converter tam size göre bir format dönüştürme yazılımıdır.
  • Xilisoft Video Converter Standart

    Xilisoft Video Converter, tüm video ve ses formatları arasında hızlı, görüntü kalitesi yüksek ve profesyonel dönüştürme işlemleri yapabileceğiniz bir format dönüştürme aracıdır.
  • Xilisoft DVD to DivX Converter

    Xilisoft DVD to Divx Converter, DVD formatındaki videolarınızı Divx video (AVI) formatına çevirmenize olanak tanıyan gelişmiş bir format dönüştürme aracıdır.
  • Xilisoft DPG Converter

    Nintendo DS oyun konsolunuz var ve bu oyun konsolunuzda film izlemek, müzik dinlemek istiyorsanız filmlerinizi Nintendo DS'e uyumlu formatlara dönüştürecek bir format dönüştürücü programa ihtiyacınız var demektir. Xilisoft DPG format dönü
  • Pazera Free PSP Video Converter

    Pazera Free PSP Video Converter AVI, DivX, XviD, MPEG, MPG gibi en popüler video formatlarını Sony PSP ile uyumlu MP4 (H.264, PSP-MP4) formatına dönüştüren ücretsiz bir dönüştürücüdür.
  • Xilisoft iPod Video Converter

    Ses ve video dosyalarınızı iPod ve iPhone cihazlarına uyumlu hale getirmek için kullanabileceğiniz gelişmiş bir format dönüştürücü yazılım.
  • Xilisoft 3GP Video Converter

    3GP Video Converter ile cep telefonlarında yaygın olarak kullanılan 3GP formatını istediğiniz formata dönüştürebilicek veya medyalarınızı 3GP formatında cep telefonunuza atabiliceksiniz.
  • Xilisoft YouTube to iPod Converter

    Bu program ile YouTube'dan video indirebilir, indirdiğiniz videoları iPod veya iPhone'a yükleyebilirsiniz.