Xilisoft YouTube to iPod Converter

DENEME SÜRÜMÜ
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
366 TOPLAM İNDİRME
6.7 MB DOSYA BOYUTU

Bu program ile YouTube'dan video indirebilir, indirdiğiniz videoları iPod veya iPhone'a yükleyebilirsiniz.

Xilisoft YouTube to iPod Converter, YouTube videolarını iPod'a aktarabilmeniz için hazırlanmış bir yazılımdır. YouTube to iPod Converter ile istediğiniz videoyu YouTube'dan indirip, iPod'a aktarabilmek için uygun hale getirebilirsiniz. YouTube to iPod Converter, kullanıcılarına sağlayabildiği en yüksek hızı ve performansı sağlarken, kaliteden de ödün vermez.

Uyumlu cihazlar:

iPod, iPod nano, iPod classic, iPod touch
iPhone, iPhone 3G

Dönüştürme işleminde giriş formatları:

Video formatları:

YouTube FLV video

Dönüştürme işleminde çıkış formatları: 

Video formatları: 

MPEG-4, MP4, FLV

Deniz Gür

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Xilisoft iPod Video Converter

    Ses ve video dosyalarınızı iPod ve iPhone cihazlarına uyumlu hale getirmek için kullanabileceğiniz gelişmiş bir format dönüştürücü yazılım.
  • Xilisoft DVD to DivX Converter

    Xilisoft DVD to Divx Converter, DVD formatındaki videolarınızı Divx video (AVI) formatına çevirmenize olanak tanıyan gelişmiş bir format dönüştürme aracıdır.
  • Xilisoft Youtube Video Converter

    YouTube.com dan indirdiğiniz videoların formatlarını dönüştürebilecek bir yazılım arıyorsanız Xilisoft Video Converter tam size göre bir format dönüştürme yazılımıdır.
  • YouTube to iPod Converter

    İstediğiniz YouTube videolarını iPod için uygun formata dönüştürerek aktarabilirsiniz.
  • Xilisoft Video Converter Standart

    Xilisoft Video Converter, tüm video ve ses formatları arasında hızlı, görüntü kalitesi yüksek ve profesyonel dönüştürme işlemleri yapabileceğiniz bir format dönüştürme aracıdır.
  • Xilisoft DPG Converter

    Nintendo DS oyun konsolunuz var ve bu oyun konsolunuzda film izlemek, müzik dinlemek istiyorsanız filmlerinizi Nintendo DS'e uyumlu formatlara dönüştürecek bir format dönüştürücü programa ihtiyacınız var demektir. Xilisoft DPG format dönü
  • AoA DVD to iPod Converter

    DVD filmlerinizi iPod Touch ve iPhone üzerinden izlemek isterseniz bu küçük program ile DVD filmlerinizin formatlarını çevirebilir ve cihazınıza aktarabilirsiniz.
  • Pazera Free MP4 to AVI Converter

    Pazera Free MP4 to AVI Converter, MP4, M4V, MP4V formatındaki iPod/PSP dosyalarınızı AVI veya MPEG formatına çevirebileceğiniz ücretsiz ve basit bir dönüştürücüdür.