XnSketch

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,995 TOPLAM İNDİRME
14.54 MB DOSYA BOYUTU

XnSketch resim ve fotoğraflarınıza farklı efektler uygulamanıza izin veren ücretsiz bir yazılımdır.

XnSketch resim ve fotoğraflarınıza farklı efektler ve filtreler uygulamanıza olanak tanıyan kullanışlı ve güvenilir bir uygulamadır.

Toplamda içerisinde 18 efekt barındıran program fotoğraflarınızı çok daha göze batıcı ve akılda kalıcı hale getirebilirsiniz. Filtreler dışında renk, kontrast ve birçok renk ayarını ayarlayabilirsiniz ve hazırladığınız fotoğraflarınızı Facebook, Picasa ve Flickr üzerinde paylaşabilirsiniz.

Resimlerinize farklılık kazandırmak için kullanabileceğiniz ücretsiz bir program olan XnSketch'i denemenizi öneririm.

Can Çevrim

XnSketch

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
205 TOPLAM İNDİRME
1.9 MB DOSYA BOYUTU

XnSketch ile Android cihazınız üzerinde fotoğraflarınıza çizim, çizgi film, eskiz efektleri uygulayabilirsiniz.

XnSketch Android işletim sistemine sahip cihazlarınız üzerinde fotoğraflarınıza farklı efektler uygulayabileceğiniz başarılı resim düzenleme uygulamasıdır.

Tek bir tıklamayla fotoğraflarınızı çizim, çizgi film veya eskiz haline getirmek XnSketch ile tamamen sizin elinizde.

İçerisinde farklı efektler ve hazır şablonlar sayesinde resimlerinizi birer sanat eserine dönüştürebilirsiniz.

Ayrıca farklı efektler ve renk ayarları kullanarak oluşturduğunuz resimlerinizi fotoğraf galerileri halinde kaydedebilir ve isterseniz Facebook, Twitter veya E-posta yoluyla arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.

Can Çevrim

XnSketch

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
140 TOPLAM İNDİRME
6.4 MB DOSYA BOYUTU

XnSketch iOS cihazlarınız için fotoğraflarınıza farklı efektler uygulayabileceğiniz kullanışlı bir resim düzenleme uygulamasıdır.

iOS işletim sistemine sahip iPhone, iPad ve iPod Touch cihazlarınız üzerinde kullanabileceğiniz başarılı bir resim düzenleme uygulaması olan XnSketch ile resimlerinizi ve fotoğraflarınızı birer sanat eserine dönüştürebilirsiniz.

Fotoğraflarınızın üzerine uygulayabileceğiniz farklı 19 efektin dışında, uygulama parlaklık, kontrast, doygunluk gibi renk ayarlarını da düzenlemenize olanak tanıyor.

Hazırladığınız resimleri arkadaşlarınızın da görmesi için Twitter, Facebook, Flickr, Tumblr gibi sosyal platformlar üzerinden paylaşabileceğiniz gibi isterseniz E-posta ile gönderme şeçeneği de uygulama içerisinde yer almakta.

Çizim, eskiz veya çizgi film başlıklı filtre ve efektler sayesinde fotoğraflarınızın ne kadar şaşırtıcı hallere geldiğine siz bile inanamayacaksınız. Üstelik XnSketch ile bu bahsettiğimiz filtre ve efektleri sadece bir tıklamayla uygulayabilirsiniz.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pixlr

    Pixlr zengni filtre ve efekt seçenekleri sunan bir fotoğraf düzenleme programıdır.
  • Aviary

    Hızlı, etkili ve farklılık yaratan fotoğraflar oluşturmak istiyorsanız Aviary fotoğraf düzenleme uygulamasını kesinlikle kullanmalısınız.
  • Fotor

    Fotor, gelişmiş özelliklere sahip bir resim düzenleme ve grafik editörüdür.
  • PixAnimator

    Çektiğiniz fotoğrafları süsleyerek kendi zevkinize göre hazırlayacağınız video kreasyonlarını arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.
  • Shape Collage

    Kolaj tekniği ile çok sayıda resim ve fotoğraftan bambaşka bir şekil veya resim yaratabileceğiniz ücretsiz bir program.
  • XnRetro

    XnRetro fotoğraflarınızı farklı efektler uygulayarak zenginleştirebileceğiniz başarılı bir uygulamadır.
  • ExifTool

    Fotoğraf, ses ve video dosyalarınızın EXIF bilgilerini düzenlemek ve kategorilere ayırmak için bu programı kullanabilirsiniz.
  • Polarr Photo Editor

    Polarr Photo Editor, Adobe Photoshop yazılımından çok daha uygun fiyatlı ve fotoğraf düzenlemede ihtiyaç duyulan tüm araçları sunuyor.