Xperia Z Live Wallpaper

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
466 TOPLAM İNDİRME
1.3 MB DOSYA BOYUTU

Xperia Z Live Wallpaper, Android cihazlarınızın arkaplanlarını Sony'nin Xperia Z cihazına benzeten etkileyici bir uygulamadır.

Xperia Z Live Wallpaper, Sony'nin Xperia Z akıllı telefonunun standart duvar kağıtlarından esinlenerek tasarlanmış oldukça hoş ve etkileyici bir Android uygulamasıdır.

Bu uygulamayı kullanarak Android cihazınızın markası ve modeli ne olursa olsun, Sony Xperia Z cihazı gibi görünmesini sağlayabiliyorsunuz. Uygulama için özel tasarlanan resimler ile Android cihazınızın arkaplan görüntüsü oldukça güzelleşebilir.

Samsung Galaxy S3, Nexus 7, HTC Desire S ve Sony Xperia S gibi cihazlar üzerinde denen uygulamada herhangi bir problem ile karşılaşılmamıştır. Kendi cihazınızda problem yaşamanız halinde üretici ye bu konu ile ilgili e-posta yollayabilirsiniz.

Ücretsiz olarak indirebileceğiniz bu uygulamayı kullanmak için herhangi bir kurulum işlemi yapmanıza gerek yoktur. İndirme işlemi tamamlandıktan sonra Home > Menu > Wallpapers > Live Wallpapers adımlarını izleyerek canlı duvar kağıdınızı ayarlayabilirsiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Bubble Live Wallpaper

    Bubble Live Wallpaper, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz renkli ve eğlenceli bir hareketli duvar kağıdı uygulamasıdır.
  • Live Wallpaper Valentine Day

    Live Wallpaper Valentine Day, aşk temalı duvar kağıtları ile sevgilinize onu ne kadar sevdiğinizi gösterebileceğiniz Android uygulamasıdır.
  • Love Hearts Live Wallpaper

    Love Hearts Live Wallpaper, Android cihazlar için tasarlanmış renkli ve eğlenceli kalpli canlı duvar kağıdı resimleri içeren güzel bir uygulamadır.
  • The Smurfs 2 3D Live Wallpaper

    The Smurfs 2 3D Live Wallpaper, çocukların en sevdiği çizgi filmlerden bir tanesi olan Şirinler'in resmi Android duvar kağıdı uygulamasıdır.
  • Tiger Live Wallpaper

    Tiger Live Wallpaper, doğanın hem tatlı hemde en vahşi hayvanı olan kaplan fotoğrafları içeren Android canlı duvar kağıdı uygulamasıdır.
  • Rain On Glass Live Wallpaper

    Rain On Glass Live Wallpaper, Android cihazlarınızın ekranlarına cam arkasından yağmurlu bir günün görüntüsünü getirerek sizi sakinleştirip rahatlatabilecek güzel bir uygulamadır.
  • Snowfall Live Wallpaper

    Snowfall Live Wallpaper, android telefon ve tabletlerinizde kullanmanız için canlı ve kar yağışı olan hareketli resimler içeren duvar kağıdı uygulamasıdır.
  • Soap Bubbles Live Wallpaper

    Soap Bubbles Live Wallpaper, Android cihazınızın ekranına onlarca baloncuk getiren oldukça eğlenceli ve bağımlılık yapan bir canlı duvar kağıdı uygulamasıdır.