Yağmur Damlası Duvar Kağıdı

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,147 TOPLAM İNDİRME

Yağmur Damlası Duvar Kağıdı, Android cihazlarınızın ekranlarına muhteşem manzaralar ile birlikte gök kuşağı ve yağmur damlalarını getiren etkileyici bir canlı duvar kağıdı uygulamasıdır.

Yağmur Damlası Duvar Kağıdı, canlı duvar kağıdı olarak kullanabileceğiniz mükemmel bir uygulama. İçerisinde bulunan birbirinden güzel manzara resimleri ile birlikte cihazınızın ekranına yansıyan gök kuşağı ve yağmur damlaları sayesinde baktıkça rahatlayabilirsiniz.

Cihazınızın klasik arkaplanlarından sıkıldıysanız ve yeni bir arka plan arıyorsanız bu uygulama tam sizin için. Sakinleştirici bir etkisi olan canlı duvar kağıdı uygulamasını seveceğinize eminim.

Uygulamayı ücretsiz olarak indirdikten sonra kullanmak için yapmanız gereken '' Ana Sayfa > Menü > Duvar Kağıtları > Canlı Duvar Kağıtları '' adımlarını izleyerek arka planınızı ayarlamak. Günün stresini ve yorgunluğu telefonunuzun muhteşem arka planı sayesinde azaltabilirsiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Paris Yağmur Duvar Kağıdı

    Paris Yağmur Duvar Kağıdı, Fransa'nın Paris kentinin yağmurlu günlerdeki muhteşem manzara ve mimari eserlerinin görüntülerini içeren başarılı bir Android uygulamasıdır.
  • DJ Canlı Duvar Kağıdı

    DJ Canlı Duvar Kağıdı, dünyanın en büyük DJ konserlerinin görüntülerini içeren canlı duvar kağıdı uygulamasıdır.
  • Orman Canlı Duvar Kağıdı

    Orman Canlı Duvar Kağıdı, Android telefon ve tabletlerinizde kullanabileceğiniz oldukça güzel orman manzaraları içeren canlı duvar kağıdı uygulamasıdır.
  • Kola Canlı Duvar Kağıdı

    Kola Canlı Duvar Kağıdı, Android cihazlarınızın ekranında görüntüleyebileceğiniz buzlu ve baloncuklu kola bardağı içeren canlı duvar kağıdı uygulamasıdır.
  • Bira Canlı Duvar Kağıdı

    Bira Canlı Duvar Kağıdı, Android cihazlarınızın ekranına bol köpüklü ve soğuk bir bira bardağı getiren oldukça eğlenceli ve renkli bir canlı duvar kağıdı uygulamasıdır.
  • Disko Topu Canlı Duvar Kağıdı

    Disko Topu Canlı Duvar Kağıdı, android cihazlarınız üzerinde kullanabileceğiniz ışıklı ve ve renkli disko toplarından oluşan hareketli bir canlı duvar kağıdı uygulamasıdır.
  • İstanbul Duvar Kağıtları

    İstanbul Duvar Kağıtları, İstanbul şehrinin en güzel manzaralarından oluşan ücretsiz bir duvar kağıdı uygulamasıdır.
  • İstanbul HD Duvar Kağıtları

    İstanbul HD Duvar Kağıtları, İstanbulluların yada İstanbul hasreti çekenlerin kullanabileceği ücretsiz bir Android duvar kağıdı uygulamasıdır.