Yahoo! Mail

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
3.7/5 ZİYARETÇİ
3,569 TOPLAM İNDİRME
15 MB DOSYA BOYUTU

Yahoo! Mail, Yahoo'nun Windows 10 kullanıcılarına hazırladığı özel e-posta uygulaması.

Yahoo! Mail, Yahoo’nun Windows 10 bilgisayar ve tablet kullanıcılarına özel e-posta uygulaması. Windows 10’un sevilen özelliklerinin entegre edildiği mail uygulamasının web uygulamasından hem arayüz hem de kullanım olarak öne çıktığını söyleyebiliriz. Hem mobil hem de bilgisayar platformunda İngilizce olarak kullanılabilen uygulama, sınırsız bir yapıya sahip. Hızlı ve pratik bir mail aracı olarak adından söz ettiren yapım, ücretsiz olarak kullanılmaya devam ediliyor. Modern bir posta uygulaması olarak adından söz ettiren Yahoo! Mail, Rusya tabanlı bir uygulama olarak adından söz ettiriyor.

Yahoo! Mail Özellikleri

  • Ücretsiz,
  • Android, iOS, Windows ve Mac sürümü,
  • İngilizce dil,
  • Light tema,
  • Hızlı ve pratik mail aracı,
  • Sınırsız mail,

Windows 10 ile önyüklü gelen modern posta uygulaması Yahoo! Mail’i elbette destekliyor ancak Yahoo’nun kendi hazırladığı mail uygulaması gibi elbette değil. Yahoo! e-posta hesabınızla giriş yaparak doğrudan kullanmaya başlayabildiğiniz uygulamanın hızlı, pratik ve sade kullanıcı arayüzüne sahip olduğunu söylemek mümkün. E-posta oluşturma, arama ve e-postaları okuma ayrı sekmelere konumlandırılmış ve yeni bir pencere açmadan gelen kutunuza ulaşabiliyorsunuz. E-posta trafiğiniz yüksekse dilediğiniz bir posta, doküman veya fotoğrafa ulaşmanız da son derece basit. Ayrıca e-postaların klasörlerde toplanabilmesi, mesaj listesinin farklı seçeneklerle sıralanabilmesi, akıllı görünüm de beğendiğim özellikler arasında.

Facebook, Gmail, Outlook gibi sık kullandığımız servislerden kişilerinizi aktarmanıza izin veren Yahoo! Mail’de tek tıkla (dokunuşla) e-postalarınıza resim, doküman, animasyonlu GIF, bağlantı eklemeniz mümkün.

Hem masaüstünde hem de kilit ekranında gerçek zamanlı bildirimde bulunarak e-postalarınızı her daim takip etmenizi kolaylaştıran Yahoo! Mail uygulamasının özelleştirme seçeneği de mevcut. 20’dan fazla tema ile gelen kutunuza kendi zevkinize göre ayarlayabiliyorsunuz.

Yahoo! Mail İndir

Ücretsiz olarak Windows, Mac, Android ve iOS platformlarında karşımıza çıkan Yahoo! Mail ile dilediğiniz zaman dilediğiniz kadar mail atabileceksiniz. Basit bir kullanıma sahip olan uygulama, tüm platformlarda senkronizasyonlu bir şekilde kullanılabiliyor. Dileyen kullanıcılar uygulamayı hemen indirebilir ve kullanmaya başlayabilirler.

Erkan Calp

Yahoo! Mail

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
4,796 TOPLAM İNDİRME
3.4 MB DOSYA BOYUTU

Yahoo e-posta adresinizde yer alan mailleri Android telefon ve tabletlerinizden kontrol edip yanıtlamak için bu resmi Yahoo uygulamasını kullanabilirsiniz.

Yahoo'nun e-posta hizmetleri şirket arama motoru servisinde eski günlerine dönemese de oldukça sık bir şekilde kullanılıyor. Tabii ki e-postaları kontrol etmek ise her zaman PC başında olamadığımız için mobil cihazlarımızda da önem kazanıyor.

Yahoo Mail Android uygulamasını kullanarak Yahoo e-postalarınıza kolayca ulaşabilir, yeni postalar geldiğinde bildirimler alabilir, gelen kutunuzu kontrol ederken sınırsız kaydırma özelliği ile hızlı bir şekilde gözden geçirme yapabilirsiniz.

Bunun yanında açılır yan menüsü sayesinde hızlıca klasörler ve işlevler arasında gezebiliyor, e-postalarınıza resim ve videolar ekleyebiliyor, çoklu Yahoo hesapları ile tüm yazışmalarınıza erişebiliyorsunuz.

Yiğit Ekim Demir

Yahoo! Mail

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,103 TOPLAM İNDİRME
4.3 MB DOSYA BOYUTU

Yahoo Mail servisinde bulunan e-postalarınızı yönetmek için resmi Yahoo Mail iPhone ve iPad uygulamasını kullanabilirsiniz.

iPhone kullanıcılarıYahoo'nun resmi e-posta uygulaması Yahoo Mail'i kullanarak Yahoo hesaplarında yer alan postaları çok kolay bir şekilde kontrol edebilir, oldukça işlevsel ve kaliteli olan bu uygulamadan başka bir uygulamaya da ihtiyaç duymadan tüm işlerini halledebilirler.

Her ne kadar Android versiyonu ile karşılaştığında açılır yan menü gibi bazı konularda eksiklikleri olsa da iOS için hazırlanan Yahoo! Mail uygulaması da işlevsel ve göze hoş gelir bir tasarım ile karşımıza çıkıyor.

Sadece tek bir tıklama ile gelen kutunuza erişebildiğiniz, yeni postalarda bildirim alabildiğiniz ve sürekli kaydırma özelliği ile tüm mesajlarınızı hızlıca gözden geçirebildiğiniz uygulamayı Yahoo posta servisini kullananların denemeden geçmemesi gerekiyor.

Yiğit Ekim Demir

Yahoo! Mail

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
13 TOPLAM İNDİRME
243.7 MB DOSYA BOYUTU

Yahoo Mail ile Mac bilgisayarınızda maillerinize erişebilir, ücretsiz olarak mail yollayabilirsiniz.

Günümüzün vazgeçilmezi haline gelen mail sistemi artık 7’den 70’e herkes tarafından kullanılıyor. Özellikle şirketlerin iletişim aracı olarak kullandığı mail sistemi günümüzde tüm akıllı telefon ve tabletlerde yer alıyor. Akıllı telefon kullanıcılarının telefonlarının olmazsa olmazlarından bir tanesi olan mail aktif olarak milyonlarca kullanıcı tarafından kullanılıyor. Mobil, tablet ve bilgisayar platformunda vazgeçilmez bir hale gelen Yahoo! Mail uygulaması da günümüzde en çok kullanılan mail sistemlerinden bir tanesi olmaz özelliği taşıyor. Ülkemizde ve dünya da milyonlarca kullanıcıya ev sahipliği yapan Yahoo Mail indir, ücretsiz olarak haberleşmenin yanı sıra hızlı ve güvenilir yapısı ile kullanıcılara dosya alışverişi yapma fırsatı da veriyor.

Yahoo! Mail Özellikleri

  • Ücretsiz,
  • Güvenilir,
  • Dosya alışverişi,
  • Hızlı ve pratik,
  • Türkçe dahil farklı dil seçenekleri,
  • Basit kullanım,
  • Mailleri depolamaz,
  • Güvenilir şifre metodu,

Dünyanın dört bir yanında ücretsiz olarak kullanılan Yahoo Mail! indir, ülkemizde de geniş bir kitleye hitap etmeye devam ediyor. Yıllardır güvenli yapısı ile kullanıcı sayısını artıran sistem, basit kullanımı ile de her kesimden kullanıcı tarafından rahatlıkla kullanılıyor. Güvenliği en üst seviyeye çıkarmak için çift doğrulama ile giriş yapılan Yahoo! Mail, milyonlarca kullanıcısının yüzünü güldürmeyi başarıyor.

Kullanıcılarına ücretsiz olarak dosya transferleri yapma fırsatı veren Yahoo! Mail indir hem mobil hem de bilgisayar platformunda kullanılmaya devam ediliyor.

Yahoo! Mail İndir

Tüm platformlarda ücretsiz olarak kullanılan Yahoo! Mail her geçen gün kullanıcı sayısını artırmaya devam ediyor. Dünyanın dört bir yanında milyonlarca kullanıcı tarafından kullanılan başarılı uygulama, sade ve basit bir kullanıma sahip.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Yahoo POPs ! v2.09

    En çok tercih edilen ücretsiz e-posta hesaplarından biri olan Yahoo!, aynı zamanda bu hizmeti ilk sunanlardan. 2002 ‘ nin Nisan ayında artan trafiğe daha fazla dayanamayan sunucularını rahatlanmak için POP3 servisini kapatan Yahoo!, artık s
  • EzPop 3.50

    Pop3 türü yani servis sağlayıcınızın sağladığı e-postalarınızı ve Hotmail,YaHoo web tabanlı e-postalarınızıda kontrol eden güzel arabirimli bir program.
  • Webmail Ad Blocker

    Webmail Ad Blocker, popüler e-posta servisleri olan Gmail, Yahoo Mail, Hotmail ve Outlook.com servislerinin sayfalarının sağındaki reklamları kaldırmaya yarayan oldukçe etkili bir Chrome eklentisidir.
  • Allino Mail Notification

    Allino Mail Notification, gelen e-postalarınızı belirlediğiniz süre aralıklarında kontrol ederek sizi sesli ve görüntülü olarak uyaran ücretsiz bir programdır.
  • AutoSpell 5.46

    “AutoSpell özellikle on-line iletişim programları için tasarlanmış bir yazım denetimcisidir
  • Microsoft Outlook

    Microsoft Outlook, e-postalarınızı, kişilerinizi, yapılacak işlerinizi ve görevlerinizi tek bir yerde kontrol etmenize olanak sağlayan popüler e-posta istemcisidir.
  • Yahoo Password Decryptor

    Yahoo Password Decryptor, web tarayıcılarınıza kaydettiğiniz Yahoo! oturum açma şifrelerinizi kurtarmanızı sağlayan bir programdır.
  • Easy Yahoo Maps Downloader

    Easy Yahoo Maps Downloader, Yahoo Maps görüntülerini bilgisayarınıza kolayca ve otomatik olarak indirmenizi sağlayan bir yazılımdır.