Yenimahalle Belediyesi

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
63 TOPLAM İNDİRME
3.4 MB DOSYA BOYUTU

Android için Ankara Yenimahalle Belediyesi resmi uygulamasıdır.

Yenimahalle Belediyesi, Ankara'nın Yenimahalle ilçe belediyesi tarafından yaptırılmış resmi Android mobil uygulamasıdır. Kolay kullanılabilen bir arayüze sahip uygulamayı ilk açtığınızda ana ekranda 8 farklı sekmesi olan bir menüyle karşılaşıyorsunuz.

Başkan sekmesinde Belediye Başkanıyla ilgili bilgilere, Yenimahalle sekmesinde de ilçeyle ilgili bilgilere ulaşıyorsunuz. Ayrıca yine haberler, etkinlikler ve hizmet rehberi sekmelerinden belediyenin hizmetleri ile ilgili haberdar olabilirsiniz.

Diğer bütün belediye uygulamalarında olduğu gibi burada da e-belediye işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Borç sorgulayıp ödeyebilir, sicil no ve arsa rayiç değer sorgulatabilirsiniz. Ayrıca istek ve şikayetlerinizi de iletebilirsiniz.

Kent rehberi sekmesinden ise avm'ler, eczaneler, kamu kurumları ve muhtarlıklarla ilgili adres ve telefon bilgilerini edinebilirsiniz.

Elifcan Mehekli Çakmak

Yenimahalle Belediyesi

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
26 TOPLAM İNDİRME

Ankara'nın Yenimahalle İlçesi sakinleri için Yenimahalle Belediyesi tarafından hazırlanmış bu resmi uygulama ile e-belediye işlemlerinizi gerçekleştirin, güncel duyuru ve haberlere ulaşın.

Ankara'nın Yenimahale ilçesi için yapılmış olan Resmi iOS uygulaması, Yenimahalle Belediyesi, modern belediyecilik anlayışını Yenimahalle sakinlerine getiren teknolojik bir devrim. Neden mi? Çünkü bu zamana dek belediye binasında beklemek zorunda olduğunuz bir sürü bilgi ve işlem gerektiren eylemlerinizi artık mobil cihazınızdan gerçekleştirmek mümkün. Üstelik bu konuda Yenimahalle Belediyesi kullanımı oldukça kolay bir arayüzle de dikkat çekiyor. Gerek güncel haberler ve duyurular oldun, gerekse resmi ve bürokratik işlemler, bu uygulama Yenimahalle sakinlerinin hayatlarını ciddi anlamda kolaylaştırıyor.

Yenimahalle Belediyesi uygulamasının size sunmuş olduğu hizmetler sayesinde modern kent hayatının hızına ulaşan bir hizmetten faydalanmakla kalmıyorsunuz, bürokrasi ve vatandaş arasındaki bariyeri de epey inceltmiş oluyorsunuz. Bu uygulama ile Belediye Başkanını daha yakından tanıyacaksınız, şehir rehberinde de size sunulan bilgiler eşliğinde ilçenizin keşfetmediğiniz yanlarını öğreneceksiniz. Bu ek özelliği geçtikten sonra aslında en çok önemi arz eden e-belediye hizmetine değinmekte fayda var. Borç sorgulamaktan sicil kaydınıza kadar her türlü bilgiye artık uzaktan ulaşmanız mümkün. Bununla birlikte Yenimahalle Belediyesi tarafından sunulan en güncel haberler ve duyurular da anında mobil cihazınızda olacak.

Yenimahalle Belediyesi tarafından hazırlanan uygulamada sizi bekleyen seçenekler şu şekilde sıralı:

Borçlarım:
Belediye'de sıra beklemeksinizin sahip olduğunuz borçlar hakkında bilgi edininmeniz mümkün.

Borç Sorgulama:
Farklı bir sicil numarasıyla yapmak isteyeceğiniz bir sorgulama işleminde bu seçeneği kullanabilirsiniz.

Sicil No:
Sicil numaranız hakkında ulaşmak istediğiniz detaylı bilgilere buradan ulaşabiliyorsunuz.

Rayiç Değer:
Arsa ve rayiç değer sorgulama için hangi kurumlara ulaşmanız gerektiğini bilmiyorsanız Yenimahalle Belediyesi tarafından sağlanan hizmetler bütününe bu seçenekten ulaşabiliyorsunuz.

İstek/Şikayet:
Resmi dilekçe zorunluluğu olmadan ilçe sakini olarak dile getirmek istediğiniz öneriler, istekler ve şikayetler Yenimahalle Belediyesi'nin sağlamış olduğu bu hizmetten yararlanın.

Yenimahalle ilçesinin sakiniyseniz ve yaşadığınız yere yabancı hissetmek istemiyorsanız bu uygulama sizin ihtiyaçlarınızı karşılayacaktır.

Alper Çetiner

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pendik Belediyesi

    Pendik Belediyesi uygulaması ile Pendik Belediyesi’yle ilgili birçok bilgiye anında ulaşabiliyorsunuz.
  • Kadıköy Belediyesi

    Kadıköy Belediyesi, Kadıköy Belediyesi tarafından geliştirilmiş resmi uygulamadı.
  • Ataşehir Belediyesi

    Ataşehir Belediyesi, Ataşehir Belediyesi tarafından geliştirilmiş resmi Android uygulamasıdır.
  • Beykoz Belediyesi

    Beykoz Belediyesi, Beykoz Belediyesi tarafından geliştirilmiş resmi belediye uygulamasıdır.
  • Beyoğlu Belediyesi

    Beyoğlu Belediyesi, Beyoğlu Belediyesi tarafından geliştirilmiş resmi Android uygulamasıdır.
  • Denizli Büyükşehir Belediyesi

    Denizli Büyükşehir Belediyesi, Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından geliştirilmiş resmi mobil uygulamadır.
  • Mamak Belediyesi

    Mamak Belediyesi, resmi olarak geliştirilmiş belediyecilik uygulamasıdır.
  • Manisa Belediyesi

    Manisa Belediyesi'nin Android İşletim Sistemli Telefonlar için geliştirdiği resmi mobil uygulamasıdır.