Yıllık Plan Hazırlama Programı

ÜCRETSİZ
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
18,500 TOPLAM İNDİRME
2.53 MB DOSYA BOYUTU

Öğretmenler için hazırlanmış, ücretsiz ve de Türkçe yıllık plan hazırlama programı...

Üreticinin Açıklaması:

Artık yıllık plan hazırlarken sayfa düzenlemesi yapmanıza gerek kalmayacak, Hangi ayın kaç haftadan oluştuğunu, özel gün ve bayramların nerede ne şekilde yer alacağını da ayarlamanıza gerek yok.  Siz sadece Okul adınızı, okul logonuzu, ders ve öğretmen adını girin, yeni müfredata göre en güzel dizaynıyla yıllık plan şablonunuz hazır hale gelecektir. Buradan sonrası da yalnızca planın içini doldurmak. Bundan sonraki yıllarda da sadece tarihleri değiştirmeniz yeterli olacak.

Öğretmenler için tasarlanmış bu yazılım sayesinde, birçok öğretmen lerin işi büyük ölçüde kolaylaşacaktır.

ümit kaya

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • E-teklif

    Yükleniciler için 4734 S.K. uygun İhalelere Teklif Dosyası Hazırlama Programı
  • NonStop e-Okul Resim Küçültme Programı

    NonStop e-Okul Resim Küçültme Programı, okul sektörü için özel olarak geliştirilen ve çok sayıda gelişmiş özelliğe sahip olan yararlı bir yazılım.
  • Etüt Takip Programı

    Pratik bir şekilde konu etütleri oluşturup, öğrencileri etüte ekleyebileceğiniz ve etkin raporlar oluşturabileceğiniz kullanışlı bir eğitim programı.
  • Eğitim Otomasyon Programı

    Bütün eğitim kurumlarının rahatlıkla kullanabileceği ve eğitim kurumlarının işlerinin birçoğunu yapabilme işlev ve kapasitesine sahip bu otomasyon program sayesinde okul ve dershaneler puan hesaplamalarını, Öss ve Oks hesaplamalarını, b
  • Zilenyum (Zil Programı)

    Türkiye'de okullar tarafından çok tercih edilen, gelişmiş özelliklerle donatılmış, bilgisayar kontrollü bir okul zil programı.
  • Okul ve Dersaneler için Zil Programı

    Zil Programı, Okul ve Dersaneler için tasarlanan, ders ve teneffüs saatlerinde zil çalmasını sağlayan gelişmiş bir uygulamadır.
  • AMP İhale Hazırlık (Mal Alım İşleri)

    AMP İhale Hazırlık Programı “Mal Alım” modülü, 4734 sayılı Kamu İhale Kanununa ve ilgili mevzuata uygun ihale dosyası hazırlama programıdır. Kamu İhale Kurumunun yayınlamış olduğu standartlarda doğru, hızlı ve eksiksiz ihal
  • AGSoft Çocuk Doktoru Programı 4.6

    Doktorların işine yarayacağı bir program.