YoncaTV Plus

ÜCRETSİZ
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
18,387 TOPLAM İNDİRME
0.19 MB DOSYA BOYUTU

Bu program sayesinde 100 lerce Yerel ve Ulusal Tv,Radyo,Klip gibi yayınları kolayca ve kalteli bir şekilde izleyebileceksiniz.

Üreticinin Açıklaması:Sn. ziyaretçi Yonca_Tv Plus 2,0 yayınlarımızı internet sitemize girmedende izleyebilmenizi sağlamak açısından tasarlanmıştır. Program (120 kb.) olmakla beraber otomatik kurulum sayesinde kolayca kurulmaktadır. Programı kurduğunuzda windows'u nuzun herhan gi bir sitem klasörüne veya register'ine cooki veya dosya atmamaktadır, buda sisteminizin daha performanslı ve güvenli bir şekilde çalışmasını sağlar.

Programı kurduğunuz zaman masaüstünüze (desktop) Yonca Tv Plus adında ksayol eklemektedir buda programa ulaşımınızı kolaylaştırmaktadır.

Bu program sayesinde 100 lerce Yerel ve Ulusal Tv,Radyo,Klip gibi yayınları kolayca ve kaliteli bir şekilde izleyebileceksiniz.
Tamindir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • TV Shock

    Pc'nizde tv kartı olmadan yüzlerce tv ve radyo kanalını mükemmel netlikte seyredebileceksiniz.
  • BAHANE TV

    BAHANE TV; TV kartına ihtiyaç duymadan yerli ve yabancı yüzlerce TV kanalını izleyip binlerce radyo kanalını dinleyebileceğiniz kullanışlı bir program
  • Paytak Tv

    Paytak Tv, çevrimiçi olarak televizyon kanallarını izleyebileceğiniz ve radyo kanallarını dinleyebileceğiniz ücretsiz bir programdır.
  • Digital TV 2050

    İnternet üzerinden televizyon izleme ve radyo dinlemenize olanak sağlayan ücretsiz bir Online TV programı.
  • Readon TV Movie Radio Player

    Readon TV Movie Radio Player bilgisayarlarınızdan televizyon izlemenize ve radyo dinlemenize yardımcı olan bir programdır.
  • TürkTV

    Türk TV ile tv kartina veya radyo kartina ihtiyac duymadan 150 ülkenin birçok yayın yapan kanallarını izleyebilirsiniz
  • WebKolik Tv

    Çevrimiçi televizyon ve radyo yayınlarını bir araya toplayan Webkolik Tv sohbet ekranı, iddaa tahmin bölümü ve film izleme menüsüyle eğlenceli vakit geçirmenizi sağlayacak.
  • anyTV Pro

    Bilgisayarınızda yaklaşık 8000 TV kanalı ve radyo istasyonunu sadece internet bağlantınızı kullanarak TV kartına ihtiyaç duymadan izleyebileceğiniz, içerisinde birçok ülkeden kanalları barındıran online TV izleme programı.