Yorka Ticari Lite

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
277 TOPLAM İNDİRME
4.36 MB DOSYA BOYUTU

Küçük işletmelerin temel Cari Hesap ve muhasebe ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla hazırlanmış kullanışlı bir yazılımdır.

Yorka Ticari Lite versiyonu, diğer Entegre versiyonunun bir önceki versiyonu olarak temel ihtiyaçları karşılamaya yönelik olarak hazırlanmıştır. Entegre versiyonunda olduğu gibi Lite versiyonu da diğer Yorka yazılımları ile uyumlu olarak çalışabilmektedir.

Gelişmiş Özellikleri:
Silinenler Logu:
Sistemde silinen hiçbir kayıt kaybolmaz. Gerektiğinde geri alınabilir. Bunun yanı sıra yöneticiler tarafından silinen verilerek ayrı bir ekrandan takip edilebilir.
MS Excel'e Veri Transferi:
Tüm raporlamalar, fatura ve irsaliyeler, istenildiği takdirde Excel tablolarına aktarılabilir. Böylece hazırlanacak olan raporlarda kullanılabilirir.
Kullanıcı Yetkilendirme:
Kullanıcı tanımlaması ve yetkilendirmesi sayesinde, kullanıcıların hangi formlara girebilecekleri veya giremeyecekleri Admin tarafından tanımlanabilmektedir. Yapılan bir işlemin kimin tarafından yapıldığı takip edilebilmektedir.
Tanımlı Muhasebe İşlemleri:
Sürekli kullanılan muhasebe işlemleri(Tahsil, Ödeme, Havale vs.) tanımlanarak, muhasebe bilgisi olmayanların dahi kolayca veri girişi sağlanabilmektedir. Standart pek çok işlem tanımlı olarak yazılım içerisinde bulunmaktadır.
Lot Takibi:
Tüm stok giriş ve çıkış işlemlerinde isteğe bağlı olarak lot takibi yapılabilmektedir. Özellikle üretime yönelik olarak çalışan işletmelerin maliyet hesaplarında netlik sağlamaktadır.

Fatih Tokgöz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Yorka Ticari Entegre

    Ticari işletmelerin tüm kayıt ihtiyaçlarına yönelik olarak hazırlanmış entegre bir yazılımdır.
  • Yorka Nakliyat Yazılımı

    Uluslararası ve yurtiçi taşımacılığa uygun nakliyat takip programıdır.
  • ProTEP

    Ticari paket programı
  • MacroSoft MacBus Ticari Set

    MacBus ticari işlemler için ihtiyacınız olacak pek çok işlemi biraraya toplayan bir paket programdır. Program sayesinde banka, kasa, sipariş, irsaliye, fatura, çek işlemleri tek bir alandan takip edilerek yönetilebilir.
  • Erkoz Ticari Entegre Programı 2009

    Alım, satım, stok yönetim, oto servis ve diğer tüm teknik servis hizmeti veren işyerleri için, hepsinin bir arada olduğu kullanımı basit, ihtiyaca yönelik, detaylı bir uygulamadır.
  • UsbTicari Veresiye Market Cari Stok Barkod Hızlı Satış

    Tüm ticari işletmelerin ihtiyaçlarına uygun olarak hazırlanan program ücretsiz olarak kullanıma sunuluyor.
  • Verim Ticari Seri

    Verim küçük ve orta ölçekli işletmeler için tasarlanmış bir stok, cari, fatura, çek/senet uygulamasıdır.
  • Cadcom Stox Ticari Set

    Müşteri bilgilerinizi ve stoklarınızı rahat bir şekilde saklayabileceğiniz barkod destekli bir bilgi kaydı programıdır.