YouCam Fun

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
1,082 TOPLAM İNDİRME
60 MB DOSYA BOYUTU

YouCam Fun, Android işletim sistemi kullanan mobil cihazlarda çalışan bir tür fotoğraf/video filtre uygulamasıdır.

YouCam Fun, Android telefon ve tabletlerde kullanılabilen bir filtre uygulamasıdır. 

Snapchat'in bütün mobil cihaz sektörüne hediyesi olan filtreler, başka firmalar tarafından da tekrar yorumlanarak karşımıza çıkmaya devam ediyorlar. Perfect Corp. tarafındna geliştirilen YouCam Fun da fotoğraf ve videolarınıza filtre vermenizi sağlayan bir uygulama. Aynı diğer uygulamalarda olduğu gibi kameranızı açtığınız anda istediğiniz herhangi bir filtreyi seçip, bunu direkt olarak yüzünüze uygulayabiliyorsunuz.

Snapchat ve benzeri uygulamaların neredeyse bütün özelliklerini barındıran YouCam Fun, kendine has filtre şekilleri de getirmiş. Uygulamanın fikri başka yerlerden alınmış olsa da filtre kısmının bir hayli orijinal olduğunu ve bunların da çok iyi uygulandığının altını çizelim. Fotoğraf filtrelerinin yanında, video filtreleri de oldukça sorunsuz çalışıyor ve seçtiğiniz bütün filtreleri zorlanmadan uygulayabiliyorsunuz.

Ramazan Tugay Kahraman

YouCam Fun

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
33 TOPLAM İNDİRME
97.7 MB DOSYA BOYUTU

YouCam Fun, iOS platformunda kullanılabilecek bir tür fotoğraf ve video filtreleme uygulamasıdır.

YouCam Fun, iPhone ve iPad'ler üzerinden kullanılabilen, fotoğraf ve videolarınıza çeşitli filtreler eklemenizi sağlayan bir uygulamadır.

Snapchat'in yolundan giden uygulamaların arasına YouCam Fun da eklendi. Fotoğraflara ve videolara filtreler ekleyebildiğiniz YouCam Fun, Snapchat'in yolundan gidiyor olsa da bunu kendi yöntemleri ile yapmayı başarıyor ve bütün kullanıcılarına bambaşka bir deneyim yaşatıyor. Yani uygulamaya girdiğinizde karşınıza çıkacak şeylerin bir kısmı tanıdık olsa da bir kısmının da gayet orijinal olduğunu söylemek gerek.

Diğer uygulamalar gibi YouCam Fun'a giriş yaptıktan sonra ne yapmak istediğinizi belirliyorsunuz. Uygulama üzerinden video ya da fotoğraf bölümüne girerek, hangisini yapmak istiyorsanız önce onu belirliyorsunuz. Ardından kullanmak istediğiniz filtreler arasında geçiş yaparak, en iyisi olduğunu düşündüğünüze geliyor ve işlemi sonlandırıyorsunuz. Oldukça eğlenceli içeriklerin olduğu o uygulamanın tanıtım videosunu da hemen aşağıdan izleyebilirsiniz:

Ramazan Tugay Kahraman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • YouCam Perfect

    YouCam Perfect, özçekim fotoğraflarınızı düzenlemek için kullanabileceğiniz etkileyici araçlar içeren bir fotoğraf uygulamasıdır.
  • YouCam Makeup

    YouCam Makeup uygulamasını kullanarak kolayca Android cihazlarınızdan fotoğraflarınıza makyaj uygulamaları yapabilirsiniz.
  • Draw Fun

    Android telefon ve tabletlerinizde fotoğraflarınızı düzenlemek, resimler çizmek için ücretsiz olan Draw Fun uygulamasını indirin.
  • Camera Fun Free

    Camera Fun Free, Android cihazlarınızın kameraları ile daha ilginç, güzel ve komik fotoğraflar çekebilmeniz için tasarlanan başarılı bir kamera uygulamasıdır.
  • Camera Fun Pro

  • YouCam Snap

    YouCam Snap uygulamasını kullanarak istediğiniz belgeyi tarayabilir ve rahatlıkla dijital ortama aktarabilirsiniz.
  • YouCam Nails

    YouCam Nails, Android işletim sistemi kullanan mobil cihazlar üzerinde kullanılabilen bir tırnak süsleme uygulamasıdır.
  • Charging Fun APK

    Charging Fun APK, akıllı telefonlarınızda şarj animasyonları kullanmanıza olanak tanıyan bir kişiselleştirme uygulamasıdır.