YouCam Snap

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
183 TOPLAM İNDİRME

YouCam Snap uygulamasını kullanarak istediğiniz belgeyi tarayabilir ve rahatlıkla dijital ortama aktarabilirsiniz.

YouCam Snap Android işletim sistemine sahip cihazlarınızda ücretsiz olarak kullanabileceğiniz bir doküman tarama uygulamasıdır. Hem profesyonel hem de günlük işleriniz esnasında rahatlıkla kullanabileceğiniz bu uygulama sayesinde dilediğiniz her tür dokümanı, belgeyi, yazı tahtasını ve ufak not kağıtlarını tarayabilirsiniz.

Özellikle öğrenciler ve ofis çalışanları için uygun olan YouCam’de gelişmiş tarama algoritmaları görev yapıyor. Bu sayede çektiğiniz belgelerin daima net olması garantileniyor. Son derece kolay kullanım özellikleri sunuyor olması, uygulamanın herkes tarafından problemsiz olarak kullanılmasını sağlıyor. Patronunuz çok öenmli bir sunum mu yapıyor? Hemen YouCam Snap ile çekebilirsiniz. Sınavda sorulacak olan konular mı yazılıyor? Hemen YouCam Snap ile tüm yazı tahtasını çekebilir ve dijital ortama aktarabilirsiniz.

Uygulamayı kullanarak taradığınız belgeleri ister PDF ister JPEG olarak dışa aktarabilirsiniz. Bu belgeleri daha sonra sosyal medya araçları veya e-mail yoluyla istediğiniz kişilerle paylaşabilirsiniz. Kısacası YouCam Snap belge tarama uygulamaları arasında en dikkat çeken seçenekler arasında yer alıyor.

Emircan Erdoğan

YouCam Snap

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
68 TOPLAM İNDİRME
11.4 MB DOSYA BOYUTU

YouCam Snap tamamen ücretsiz olarak sunulan ve kullanışlı özelliklere sahip bir doküman tarama uygulamasıdır.

YouCam Snap iPhone ve iPad cihazlarınız üzerinde ücretsiz olarak kullanabileceğiniz bir doküman tarama aracıdır. Bu uygulamayı kullanarak önemli toplantılarınız veya dersleriniz esnasında alınan notları rahatlıkla tarayabilir ve mobil cihazınızda toplayabilirsiniz.

Uygulamanın öne çıkan özellikler elbette bununla sınırlı değil. YouCam Snap’i kullanarak çektiğiniz dokümanları stylus kalem aracılığıyla veya direkt olarak parmağınızla düzenleme şansına sahipsiniz. İlgili dokümanlarınızla işiniz tamamen bittiğinde onları PDF veya JPEG dosyası olarak dışa aktarabilirsiniz. İşte, okulda, seyahatte veya aklınıza yeni bir fikir geldiğinde kullanabileceğiniz

YouCam Snap’i kullanarak eski aile albümlerinizi dijital ortama aktarabilirsiniz. Gelişmiş algoritmalar kullanan bu uygulama çektiğiniz görüntünün net ve keskin olmasını garantiliyor. Eğer elinizi titretmeden çekerseniz görüntüler son derece net olacaktır. Daha sonra bu görüntüleri sosyal medya aracılığıyla arkadaşlarınız paylaşabilirsiniz.

Her türlü ortdamda ve zaman diliminde rahatlıkla kullanılabilecek bir uygulama olan YouCam Snap’i gerek iş gerekse okul nedeniyle çok sayıda dokümanla ve belgeyle uğraşan kullanıcılara tavsiye ediyorum.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Snap

    Snap uygulamasını kullanarak Android akıllı telefon ve tabletlerinize birer widget çekmecesi ekleyebilirsiniz.
  • Snap Swipe Drawer

    Snap Swipe Drawer uygulaması ile Android cihazlarınızdaki uygulamaları bildirim penceresinden takip edebilirsiniz.
  • YouCam Fun

    YouCam Fun, Android işletim sistemi kullanan mobil cihazlarda çalışan bir tür fotoğraf/video filtre uygulamasıdır.
  • YouCam Makeup

    YouCam Makeup uygulamasını kullanarak kolayca Android cihazlarınızdan fotoğraflarınıza makyaj uygulamaları yapabilirsiniz.
  • YouCam Nails

    YouCam Nails, Android işletim sistemi kullanan mobil cihazlar üzerinde kullanılabilen bir tırnak süsleme uygulamasıdır.
  • YouCam Perfect

    YouCam Perfect, özçekim fotoğraflarınızı düzenlemek için kullanabileceğiniz etkileyici araçlar içeren bir fotoğraf uygulamasıdır.
  • Ninja Snap

    Ninja Snap ilginç bir mobil şaka uygulamasıdır
  • Norton Snap

    Norton Snap, karekodlara yönelik özel olarak hazırlanmış bir güvenlik uygulaması.