Youku Downloader

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
14,315 TOPLAM İNDİRME
3.84 MB DOSYA BOYUTU

Youku Downloader, video paylaşım sitesi Youku.com üzerinde yer alan videoları bilgisayarınıza indirebileceğiniz ücretsiz bir dosya indirme yöneticisidir.

Youku Downloader, Çin'in en popüler video paylaşım sitelerinden bir tanesi olan Youku.com üzerinde yer alan videoları bilgisayarlarınız üzerine indirebileceğiniz ücretsiz bir dosya indirme yöneticisidir.

Temel amacı çevrimiçi video içeriklerini yakalamak ve bilgisayarınız üzerine indirmenizi sağlamak olan program yardımıyla, indirmiş olduğunuz videoları daha sonra internet bağlantısına sahip olmadan da izleyebilirsiniz.

Programın güzel yanlarından bir tanesi de indirmek istediğiniz video dosyalarını farklı video formatlarında sabit diskiniz üzerine kaydetmenize olanak sağlamasıdır. Hatta video dosyalarını iPhone, iPad ve PSP gibi cihazlarınızla uyumlu şekilde indirebilirsiniz.

Kullanıcı arayüzü oldukça anlaşılır ve sade şekilde tasarlanmış olan Youku Downloader, her seviyeden bilgisayar kullanıcısı tarafından rahatlıkla kullanılabilir. Tek yapmanız gereken Youku.com üzerinde beğendiğiniz ve bilgisayarınıza indirmek istediğiniz videonun bağlantı adresini program üzerinde yer alan ilgili alana yapıştırdıktan sonra, indirmek istediğiniz video formatını da seçerek indirme işlemine başlamaktır.

Video dosyalarının varsayılan olarak indirileceği klasör olarak Windows Masaüstü ayarlanmıştır ama isterseniz video dosyalarının indirilmesini istediğiniz klasörü kendiniz belirleyebilirsiniz.

Youku Downloader her ne kadar Çinli kullanıcılar hedef alınarak geliştirilen bir program olsa da Youku.com üzerinden video indirmek isteyen tüm kullanıcıların çok işine yarayacağına eminim.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Jordy Downloader

    Jordy Downloader ücretsiz ve hızlı bir şekilde internetten dosya indirmenizi sağlayan bir dosya indirme yöneticisidir.
  • Web Downloader

    Web Downloader kolay kullnıma sahip bir dosya indirme yöneticisidir
  • Star Downloader Pro

    Star Downloader Pro indirme yöneticisiyle indirme işlemleri daha düzenli ve hızlı olacak.
  • Vkontakte Downloader

    Vkontakte Downloader, Vkontakte üzerinde izlediğiniz ve beğendiğiniz videoları bilgisayarınıza indirebileceğiniz ücretsiz bir dosya indirme yöneticisidir.
  • Orbit Downloader

    Orbit Downloader, bilgisayarınız üzerine indirmek istediğiniz tüm web içeriklerini çok daha hızlı ve güvenilir bir şekilde indirmenize olanak sağlayan ücretsiz bir dosya indirme yöneticisidir.
  • YouTube Downloader 4 Free

    YouTube Downloader 4 Free, Youtube üzerinde izlediğiniz videoları bilgisayarınıza indirebileceğiniz ücretsiz bir dosya indirme yöneticisidir.
  • Youtube Video Audio Downloader

    Youtube Video Audio Downloader, Youtube üzerinde izlediğiniz videoları farklı formatlarda bilgisayarınıza indirebileceğiniz ücretsiz bir dosya indirme yöneticisidir.
  • YouTube Video Downloader

    YouTube Video Downloader, popüler video paylaşım sitesi Youtube.com üzerinden video indirmenize olanak sağlayan güvenilir bir dosya indirme yöneticisidir.