Youtube CONE

ÜCRETSİZ
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
13,092 TOPLAM İNDİRME
1.3 MB DOSYA BOYUTU

Youtube Video Arama, İzleme ve Download

Youtubeden video aramak için yapılmış en iyi programlardan birisidir. Hiç youtube.com sitesine girmeden videoları arayabiliyorsunuz ve izleyebiliyorsunuz. Ayrıca kendinize özel Sık kullanılanlar listesi oluşturabildiğiniz gibi video indirmede de kullanabiliyorsunuz.Benzerlerinden ayıran en önemli özellikleri:
-Basit ve anlaşılır bir yapı
-Küçük dosya boyutuyla büyük işler yapıyor
-Birçok video ekranını aynı anda açabiliyor
-Sevdiğiniz videoları kaybetmeden Favori listenizde tutabiliyorsunuz.

Kısa zamanda video aramak ve indirmek için vazgeçilmezleriniz arasına girecektir.
Youtube hayranları için çok kullanışlı bir program olacaktır.

Program ingilizce olmasına rağmen dil konusunda hiç problem çekmeyeceksinizdir. Çok basit bir yapıda hazırlanmış kullanışlı bir arayüzü bulunmakta.

Tamindir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • YouTube Downloader 4 Free

    YouTube Downloader 4 Free, Youtube üzerinde izlediğiniz videoları bilgisayarınıza indirebileceğiniz ücretsiz bir dosya indirme yöneticisidir.
  • Youtube Video Audio Downloader

    Youtube Video Audio Downloader, Youtube üzerinde izlediğiniz videoları farklı formatlarda bilgisayarınıza indirebileceğiniz ücretsiz bir dosya indirme yöneticisidir.
  • Media Freeware Free Youtube Downloader

    Media Freeware Free Youtube Downloader, Youtube üzerinde izlediğiniz favori videolarınızı bilgisayarınıza indirebileceğiniz ücretsiz bir dosya indirme yöneticisidir.
  • YouTube Video Downloader

    YouTube Video Downloader, popüler video paylaşım sitesi Youtube.com üzerinden video indirmenize olanak sağlayan güvenilir bir dosya indirme yöneticisidir.
  • YouTube Music Downloader

    YouTube Music Downloader, Youtube müzik indirme programı olarak kullanabileceğiniz kullanışlı bir Youtube mp3 dönüştürme programıdır.
  • Candisoft Load!

    Rapidshare ve YouTube başta olmak üzere çeşitli sitelerden dosya indirebilmek için bu indirme yöneticisini kullanabilirsiniz.
  • Free YouTube Download

    Youtube video indir - Free Youtube Video Downloader programı ile Youtube üzerinden izlediğiniz videoları bilgisayarınıza indirebilirsiniz.
  • Fastest Free YouTube Downloader

    Fastest Free YouTube Downloader, YouTube videolarını indirmek için kullanılabilecek hızlı bir indirme aracıdır.