YouTube Lyrics by Rob W-For Opera

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
563 TOPLAM İNDİRME
0.09 MB DOSYA BOYUTU

YouTube İçin şarkı Sözlerini Gösteren Opera Eklentisi ile izlemekte olduğunuz video klipte şarkı sözlerini anlamadığınızda ayrıca arama yapmaya gerek duymayacaksınız.

YouTube İçin şarkı Sözlerini Gösteren Opera Eklentisi ile izlemekte olduğunuz video klipte şarkı sözlerini anlamadığınızda ayrıca arama yapmaya gerek duymayacaksınız. YouTube sayfası açıkken videoyu başlatmanızla birlikte sağ tarafta şarkı sözleri gösterilecek. Bu eklenti sayesinde sözlerini bilmediğiniz şarkı kalmayacak. Şarkı sözlerinin alındığı kaynağı beğenmezseniz, eklentide bulunan diğer kaynakları seçebilirsiniz. Bu eklentiyi devre dışı bırakmak ya da kullanmak da tamamen size kalmış. Ayarlar bölümünden gerekli tüm düzenlemeleri yapabilirsiniz.

Sibel Aflazi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • YouTube Lyrics

    YouTube Lyrics, Chrome tarayıcısı ile birlikte YouTube üzerinden izlediğiniz video kliplerin şarkı sözlerini gösteren etkili bir eklentidir.
  • SmartVideo For YouTube

    SmartVideo for YouTube eklentisini kullanarak YouTube'un pek çok ince ayarına kolayca erişebilir ve videolarınızı daha kolay bir şekilde izleyebilirsiniz.
  • Enchancer for YouTube

    Enchancer for YouTube, Microsoft Edge üzerinde kullanabilen ve YouTube üzerinde çeşitli değişilikler yapan bir eklentidir.
  • Clickberry for Firefox

    Clickberry for Firefox, YouTube videoları üzerindeki beğendiniz sahneleri etiketleyerek sosyal medya sitelerinde paylaşmanızı sağlayan bir Firefox eklentisidir.
  • Clickberry for Chrome

    Clickberry for Chrome, popüler sosyal medya siteleri Facebook ve Twitter üzerinden yolladığınız mesajlara YouTube'da bulunan video sahnelerini eklemnizi sağlayan başarılı bir Chrome eklentisidir.
  • Disable HTML5 Autoplay

    Disable HTML5 Autoplay, Google Chrome ve Opera internet tarayıcıları için geliştirilmiş bir eklentidir
  • AdBlock

    AdBlock, Microsoft Edge, Google Chrome, Opera ile uyumlu ücretsiz reklam engelleme eklentisi.
  • Tureng Sözlük

    Tureng, Opera, Chrome ve Firefox için hazırlanmış 3 milyondan fazla terim içeren popüler İngilizce Türkçe sözlük uygulamasıdır.