YouTube Spider

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
19,944 TOPLAM İNDİRME
4.84 MB DOSYA BOYUTU

Programla çok kolay bi şekilde YouTube'de arama yapabilir, sık kullanılanlar listeleri oluşturabilir, en çok beğendiğiniz videoları listeleyebilir ve bilgisayarınıza istediğiniz formatlarda kaydedebilirsiniz.

YouTube Spider ile çok kolay bir şekilde YouTube üzerinden video araması yapabilir ve en beğendiğiniz videoları kolay bir şekilde gruplandırarak daha sonra tekrardan izleme olanağına sahip olabilirsiniz. YouTube Spider, yüksek performansıyla YouTube'dan video aramalarınızda kullanmak isteyeceğiniz gelişmiş bir video arama aracıdır. Ayrıca arayıp bulduğunuz videoları isterseniz bilgisayarınıza da kaydedebilir ve formatlarını da değiştirebilirsiniz.

Kolay kullanımlı bir yapıya sahip olan YouTube Spider ile tek yapmanız gereke arayıp bulduğunuz videoların üzerine sağ tıklamak ve "Kaydet" seçeneğini işaretlemek. Ardından videonuzun formatını da değiştirerek bilgisayarınıza kaydedebilirsiniz.

Deniz Gür

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Image Spider v.2.26

    Image Spider ile tüm web sitelerinden dakikalar içerisinde istediğiniz resimi kolayca bulup indirebilirsiniz.
  • Media Freeware Free Youtube Downloader

    Media Freeware Free Youtube Downloader, Youtube üzerinde izlediğiniz favori videolarınızı bilgisayarınıza indirebileceğiniz ücretsiz bir dosya indirme yöneticisidir.
  • YouTube Downloader 4 Free

    YouTube Downloader 4 Free, Youtube üzerinde izlediğiniz videoları bilgisayarınıza indirebileceğiniz ücretsiz bir dosya indirme yöneticisidir.
  • Youtube Video Audio Downloader

    Youtube Video Audio Downloader, Youtube üzerinde izlediğiniz videoları farklı formatlarda bilgisayarınıza indirebileceğiniz ücretsiz bir dosya indirme yöneticisidir.
  • YouTube Video Downloader

    YouTube Video Downloader, popüler video paylaşım sitesi Youtube.com üzerinden video indirmenize olanak sağlayan güvenilir bir dosya indirme yöneticisidir.
  • YouTube Music Downloader

    YouTube Music Downloader, Youtube müzik indirme programı olarak kullanabileceğiniz kullanışlı bir Youtube mp3 dönüştürme programıdır.
  • Candisoft Load!

    Rapidshare ve YouTube başta olmak üzere çeşitli sitelerden dosya indirebilmek için bu indirme yöneticisini kullanabilirsiniz.
  • Free YouTube Download

    Youtube video indir - Free Youtube Video Downloader programı ile Youtube üzerinden izlediğiniz videoları bilgisayarınıza indirebilirsiniz.