YouWave for Android Home Edition

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
12,310 TOPLAM İNDİRME
341 MB DOSYA BOYUTU

YouWave for Android Home Edition ile android uygulamalarınızı bilgisayarınızda çalıştırabilirsiniz

YouWave for Android Home Edition Android uygulamalarını bilgisayarda çalıştırma konusunda kullanıcılara yardımcı olan bir Android emülatörüdür.

Android telefonumuzda ya da tabletimizde oynadığımız oyunlar veya kullandığımız birçok uygulama ile boş zamanlarımızı daha eğlenceli bir şekilde geçirebilmekteyiz. Örneğin telefonumuzda oynadığımız Angry Birds'i küçük ekrandan sıkılıp büyük ekrana sahip bilgisayarımızda oynamak isteyebiliriz. İşte bu gibi durumlarda bu uygulamaları bilgisayarda çalıştırmak için gerekli bir yazılıma ihtiyaç duyarız.

Emülatörler normalde kullandığımızdan farklı platformlara özel olarak geliştirilmiş olan uygulamaları sahip olduğumuz cihazlarda çalıştırmak için kullanılan aracı programlardır. YouWave for Android Home Edition ise Android uygulamalarını bilgisayarda çalıştırmak üzere tasarlanmış, bu alanda sayılı olarak geliştirilmiş olan emülatörlerden biridir. YouWave for Android Home Edition program içerisinde yer alan online uygulama marketlerinden Android uygulamaları indirmenize ve bu uygulamaları yükleyerek bilgisayarınızda çalıştırmanıza imkan tanımaktadır. YouWave for Android Home Edition'un faydası Android cihazınızda düşük performans veren oyun veya uygulamaları çok daha yüksek performans ile çalıştırmanıza yardımcı olmasıdır. Eğer oynadığınız oyun Android cihazınızda takılıyor veya yavaş çalışıyorsa YouWave for Android Home Edition kullanarak bu oyunları daha yüksek performansla akıcı bir şekilde ve takılmadan oynayabilirsiniz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • KeyLogger Home

    Keylogger Home Edition
  • Partition Wizard Home Edition

    Partition Wizard Home Edition ev kullanıcıları için geliştirilmiş ücretsiz bir disk bölümleme aracıdır.
  • NTFS to FAT32 Wizard Home Version

    NTFS to FAT32 Wizard Home Edition, NTFS'yi FAT32'ye dönüştürme programıdır.
  • MiniTool Partition Wizard Free Edition

    MiniTool Partition Wizard Home Edition programıyla bilgisayarınızın sabit disklerini çok daha kolay bir şekilde yönetebilirsiniz.
  • 123WashAll (Lite/Home/Professonal Edition)

    Bu program ile istenmeyen cookie veya tarih bilgilerinizi silebilirsiniz.
  • GFI Backup 2009 Home Edition

    Bilgisayarınızda oluşabilecek bir sorun ile tüm verinizi kaybetmek istermisiniz? GFI Backup sisteminizin yedeğini alarak oluşabilecek kayıplara karşı sizi korur.
  • Aomei Dynamic Disk Manager Home Edition

    Ücretsiz ve kullanımı kolay olan bu program sayesinde kolayca disklerinizi bölümlendirebilir ve RAID sürücülerinizi ayarlayabilirsiniz.
  • StopGame Home Edition

    Günümüz çocuklarının tutkusu haline gelen bilgisayar oyunları şüphesiz çocuğun kişisel, ruhsal gelişimini ve toplumdaki durumunu etkilemektedir.