Yunio

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
227 TOPLAM İNDİRME
11.14 MB DOSYA BOYUTU

Yunio, dosyalarınızı paylaşabileceğiniz ve senkronize edebileceğiniz basit, kolay kullanılabilen bir programdır.

Yunio, kullanıcıların kendilerine ait olan bulut dosya depolama alanı üzerine dosyalarını yedeklemelerini, bulut dosya depolama sistemi üzerinde yer alan dosyalarını paylaşmalarını, kendi depolama alanları üzerinde yer alan tüm dosyalara herhangi bir bilgisayar üzerinden ulaşmalarını ve bilgisayarları üzerinde yer alan klasörleri depolama alanı üzerinde yer alan klasörleriyle senkronize etmlerini sağlayan oldukça kullanışlı ve güvenilir bir programdır.

Programı bilgisayarınıza kurup ilk kez çalıştırdığınız zaman, öncelikli olarak kendinize ait bir kullanıcı hesabı oluşturmanız gerekmektedir. Kullanıcı hesabınızı oluşturduktan sonra programa ilk kez giriş yaptığınız zaman ücretsiz olarak 1 GB'lık bir dosya depolama alanına sahip olacaksınız ve her gün ekstra olarak 1GB daha ücretsiz dosya depolama alanı kazanacaksınız (1TB'lık dosya depolama alanına sahip olana kadar devam eder).

Maksimum 5GB büyüklüğünde dosyaları yükleyebileceğiniz program yardımıyla aynı anda farklı 5 bilgisayarı senkronize edebilirsiniz. Yani servis üzerinde yer alan tüm dosyalarınıza farklı 5 bilgisayar üzerinden istediğiniz zaman ulaşabilirsiniz.

Kullanıcı dostu bir arayüze sahip olan program yardımıyla gerçekleştirmek istediğiniz tüm işlemleri hiç zaman kaybetmeden çabucak yerine getirebilirsiniz.

"My Files" (Dosyalarım) sekmesi altından istediğiniz her türden dosyayı hızlı ve kolay bir şekilde bulut dosya depolama alanınıza yüklemenize olanak sağlayan program, aynı zamanda depolanmış olan dosyalarınızın listesini de size sunar ve bu dosyalar üzerinde kopyalama, yapıştırma, silme, yeniden adlandırma gibi değişiklikler yapmanıza olanak sağlar.

Aynı zamanda isterseniz kendi belirleyeceğiniz dosyalar için özel bağlantılar oluşturarak, dosyalarınızı aile fertleriniz, arkadaşlarınız veya diğer sevdiklerinizle kolayca paylaşabilirsiniz. İsterseniz paylaşmış olduğunuz dosya bağlantıları için şifreleme seçeneğini de size sunan program, bu noktada oldukça güvenlidir.

"Synced Folder" sekmesi altında programı kullandığınız bilgisayarlar ve bulut dosyalama servisi arasında senkronize etmiş olduğunuz klasörleri görüntüleyebilirsiniz. Bilgisayarınız ve servis arasında senkronize olarak kullanmakta olduğunuz klasörler üzerinde bir değişiklik olması durumunda her iki taraftada aynı işlem gerçekleşecek, bu sayede dosyalarınız otomatik olarak sürekli yedeklenecektir.

Bulut dosya depolama, dosya paylaşma ve dosya senkronizasyonu konusunda kullanıcılara oldukça pratik, güvenilir ve kullanışlı bir çözüm sunan Yunio'yu mutlaka denemenizi öneriyorum.

Can Çevrim

Yunio

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
25 TOPLAM İNDİRME

Yunio, Android cihazlarınız üzerinde kullanabileceğiniz çevrimiçi dosya depolama ve dosya paylaşım uygulamasıdır.

Yunio, Android kullanıcıları için geliştirilen ve aynı zamanda çapraz platform desteğine sahip olan çevrimiçi bulut dosya depolama servisi uygulamasıdır.

Kullanıcıların telefonları üzerinde yer alan fotoğraf, müzik, video ve diğer dökümanlarını bulut dosya depolama servisi üzerine yedeklemelerine ve istedikleri zaman her yerden tüm yedeklemiş oldukları dosyalara erişme imkanı sunan uygulama oldukça kullanışlıdır.

Dosyalarınızı yedekleyebileceğiniz, klasörlerinizi senkronize edebileceğiniz, sadece birkaç tıklamayla dosyalarınızı paylaşabileceğiniz, paylaştığınız dosyaları parola ile koruyabileceğiniz, dosyalarınıza Windows, MAC, iOS ve Android platformları üzerinden ulaşabileceğiniz ve çok daha fazlasını sizlere sunan bu uygulama tamamen ücretsizdir.

Kendinize ait bir kullanıcı hesabı oluşturarak kullanmaya başlayabileceğiniz Yunio, size 1TB'a ulaşana kadar günlük olarak 1GB'lık ücretsiz dosya depolama alanı hizmeti sunmaktadır. Tek seferde 5GB boyuta kadar dosya yükleme seçeneğini de kullanıcılarına sunan Yunio, piyasada yer alan birçok rakibine göre çok daha avantajlıdır.

Tek yönlü veya çift yönlü senkronizasyon özelliği sayesinde tüm dosyalarınızı tek taraflı olarak yedekleyebileceğiniz gibi isterseniz klasörleriniz arasında gerçek zamanlı eşleme de yapabilirsiniz.

Android işletim sistemine sahip akıllı telefonlarınız veya tabletleriniz üzerinde ekstra depolama alanına ihtiyaç duyuyorsanız, Yunio'yu hemen indirerek denemeye başlayabilirsiniz.

Can Çevrim

Yunio

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
20 TOPLAM İNDİRME

Yunio, iOS cihazlarınız üzerinde kullanabileceğiniz çevrimiçi bir dosya depolama servisi uygulamasıdır.

Yunio, iOS kullanıcılarına ücretsiz olarak 1TB'a kadar çevrimiçi dosya depolama alanı sunan oldukça kullanışlı, pratik ve güvenilir bir bulut dosya depolama servisi uygulamasıdır.

Gelecek nesil bir bulut dosya depolama servisi olan Yunio, senkronizasyon özelliği sayesinde akıllı telefon veya tabletiniz üzerinde yer alan tüm fotoğraflarınızı, müziklerinizi, videolarını ve dökümanlarınızı servis üzerine yedekler. Bu sayede ne zaman nerede olursanız olun tüm dosyalarınız elinizin altında olur ve herhangi bir cihaz yardımıyla dosyalarınıza kolayca erişim sağlayabilirsiniz.

Çapraz platform desteği sayesinde Windows, MAC, iOS ve Android işletim sistemine sahip olan herhangi bir cihaz üzerinden Yunio hesabınıza giriş yaparak, tüm dosyalarınıza ulaşabilirsiniz.

Tek taraflı veya çift taraflı senkronizasyon özelliği sayesinde isterseniz verilerinizi doğrudan yedekleyebilir veya klasörler arasında eşzamanlı eşleme yapabilirsiniz.

Yunio Özellikleri:

  • 1TB'a kadar günlük 1GB'lık ücretsiz depolama alanı
  • Özelleştirilebilir klasör senkronizasyonu
  • Tek yönlü veya çift yönlü senkronizasyon
  • Otomatik fotoğraf yedekleme
  • Tek tıklamayla dosya paylaşma
  • ve çok daha fazlası
Can Çevrim

Yunio

ÜCRETSİZ
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
79 TOPLAM İNDİRME
28.18 MB DOSYA BOYUTU

Yunio, Mac kullanıcıları için geliştirilen bir bulut dosya depolama ve senkronizasyon programıdır.

Yunio, Mac kullanıcılarının dosyalarını ücretsiz olarak depolayabilecekleri bir bulut dosya depolama alanı sunan, bulut dosya depolama servisi üzerinde yer alan dosyaları kolayca paylaşmalarına imkan veren ve bilgisayarları üzerinde yer alan klasörleri servis ile senkronize edebilecekleri oldukça kullanışlı ve güvenilir bir yazılımdır.

Sizin için önemli olan tüm dosyaları bulut dosya depolama servisi üzerine yükleyebileceğiniz ve istediğiniz zaman her yerden yüklemiş olduğunuz bu dosyalara ulaşmanızı sağlayan Yunio, nerede ne zaman olursa olsun dosyalarınız elinizin altında olmasını sağlayacaktır.

Programı ilk kez kurduktan sonra, kendinize ait bir kullanıcı hesabı oluşturmanız gerekmektedir. Kullanıcı hesabını oluşturduktan sonra programı ilk kez açtığınız zaman ücretsiz olarak 1GB'lık bir bulut dosya depolama alanına sahip olacaksınız ve bu alan her gün 1BG olarak artmaya devam edecek (1TB'a ulaşana kadar.)

Servis üzerine yüklediğiniz dosyaları sadece birkaç tıklamayla sevdiklerinizle paylaşabilir ve isterseniz paylaşmak istediğiniz dosyalara ayrıca şifre koruması da ekleyebilirsiniz. Bu sayede paylaşmış olduğunuz dosyalara sadece belirlemiş olduğunuz şifreyi bilen kullanıcılar ulaşabilir.

Aynı zamanda bilgisayarınız üzerinde yer alan ve sizin için önemli olan klasörleri Yunio yardımıyla bulut dosya depolama alanınızla senkronize ederek, anlık olarak tüm verilerinizin yedeğini alabilir ve daha sonra farklı bir bilgisayar üzerinden de bu verilere kolayca ulaşabilirsiniz.

Dosya depolama, dosya paylaşımı, klasör senkronizasyonu ve çok daha fazlasını kullanıcılara sunan Yunio'yu hemen bilgisayarınıza indirerek kullanmaya başlayabilirsiniz.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • BitTorrent Sync

    BitTorrent Sync, birden fazla cihaz üzerinde senkronizasyon işlemi gerçekleştirebileceğiniz kullanışlı bir dosya paylaşım programdır.
  • Google Drive

    Masaüstü için Google Drive uygulaması ile Windows PC'nizdeki dosyaları, belgeleri, fotoğrafları kolayca yedekleyebilirsiniz.
  • Quip

    Quip, belge paylaşımı ve düzenleme işleriniz için hem bilgisayar hem de mobil cihazlarınız üzerinde eş zamanlı olarak kullanabileceğiniz yararlı bir program.
  • Dropbox

    Dropbox Windows PC, Mac bilgisayarlar ve mobil cihazlar (Android, iOS) için ücretsiz 2 GB alan veren bulut depolama - dosya paylaşım servisi.
  • Cubby

    Cubby, dosyalarınızı yüklemenize ve istediğiniz yerden kolayca ulaşmanıza olanak sağlayan ücretsiz bir programdır.
  • Local Cloud

    Local Cloud ile PC ve Mac üzerinde yer alan dosyaları Android ve iOS cihazlarınız yardımıyla açabilirsiniz.
  • Tribler

    Tribler, ses, video, resim dosyaları ve daha fazlasını indirebileceğiniz ve paylaşabileceğiniz bir dosya paylaşım programıdır.
  • Seafile

    Seafile küçük ekiplerin ortak dosya ve dökümanlar üzerinde çalışmasını kolaylaştıran senkronizasyon ve dosya paylaşım programıdır.