ZenMate

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
2.2/5 ZİYARETÇİ
1,714,044 TOPLAM İNDİRME
1.97 MB DOSYA BOYUTU

ZenMate ile VPN ve proxyler üzerinden internete kolaylıkla giriş yapabilir ve kişisel gizliliğinizi muhafaza edebilirsiniz.

Zenmate, hem masaüstü bilgisayarlarınız hem de Google Chrome, Mozilla Firefox ve Opera gibi tarayıcılarınız üzerinde eklenti olarak kullanabileceğiniz dünyanın en çok tercih edilen VPN programlarının başında gelmektedir. İnternette gizliliğinizi korurken, bir yandan da yasaklı sitelere kolayca ve güvenli bir şekilde giriş yapmak istiyorsanız ZenMate tam ihtiyacınız olan VPN programı!

ZenMate İndir - Windows VPN Programı

Piyasada yer alan en hızlı ve en güvenilir VPN yazılımlarının başında gelen ZenMate ile sadece iki tıklama ile özgür internetin keyfini çıkarma şansına sahipsiniz. Programı ilk kez kurup kullanmaya başlayan kullanıcılar için ücretsiz olarak bir hafta boyunca Premium sürüm özelliklerini deneme şansı da geliştirici firma, bu sayede kullanıcılara ücret ödeyerek ekstradan ne gibi özelliklere kavuşabileceklerini de göstermiş oluyor. Eğer ZenMate Premium özelliklerinden memnun kalırsanız ve bu sürümü kullanmaya devam etmek isterseniz, gerekli satın alma işlemlerini tamamlayarak kaldığınız yerden özgür internetin tadını çıkarmaya devam edebilirsiniz. Yok ben böyle bir servise para ödemek istemiyorum diyorsanız da ZenMate ücretsiz sürümü ile yine anonim olarak internette dolaşma keyfini sürebilirsiniz.

Dünya üzerinde 44 milyondan fazla kullanıcı tarafından tercih edilen bir VPN hizmeti olan ZenMate, yasaklı sitelere giriş programı olarak da adlandırılmaktadır ve sahip olduğu sağlam altyapı ile tüm kullanıcılarına hızlı ve güvenli bir hizmet sunmaktadır. Güvenlik konusunu oldukça ciddiye alan yazılım, herhangi bir şekilde kullanıcılarının kişisel veri trafiğini kayıt altına almamaktadır. Bu sayede internet üzerinde arkanızda herhangi bir iz bırakmadan kolayca gezinme şansına sahip olursunuz.

Eğer sizler de internette özgürce dolaşmak, yasaklı sitelere herhangi bir engelle karşılaşmadan girmek, verilerinizin başkaları tarafından takip edilmesinin önüne geçmek istiyorsanız, bilgisayarlarınıza veya tarayıcılarınıza ZenMate'i mutlaka kurmanızı öneririz. Yan tarafta yer alan ZenMate indir bağlantısı yardımıyla programın masaüstü sürümünü bilgisayarınıza indirebilir veya hemen altında yer alan diğer indirme seçenekleri yardımıyla tarayıcınıza uygun olan ZenMate eklentisini hemen kurarak kullanmaya başlayabilrisiniz.

Yiğit Ekim Demir

ZenMate

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
3.1/5 ZİYARETÇİ
48,334 TOPLAM İNDİRME
10 MB DOSYA BOYUTU

ZenMate, internette anonim olarak gezinmenizi sağlayan, zararlı sitelerden uzaktan tutan bir VPN uygulamasıdır.

ZenMate, dünya genelinde 43 milyondan fazla kullanıcısı bulunan ve Android platformunda oldukça popüler olan bir VPN uygulamasıdır. İster evinizde, isterseniz de herkese açık kablosuz ağlara güvenlik endişesi duymadan bağlanabilir, internette hem kimliğinizi açığa çıkarmadan hem de güvenli bir şekilde sörfün tadını çıkarabilirsiniz.

Her geçen gün daha fazla kişi tarafından kullanılmaya başlanan güvenli VPN uygulaması ZenMate, tüm web aktivitelerinizi izler, sizi zararlı web sitelerinden uzak tutar. Gelişmiş zararlı yazılım korumasının haricinde verileri sıkıştırarak veri kullanımını en aza indirir. Herkesin kullanımına açık olan WiFi noktalarında da güvenliğinizi korur. Böylelikle bankacılık işlemleriniz dahi tüm işlerinizi takip edilme endişesi duymadan işiniz rahat bir şekilde görebilirsiniz.

Tüm bunların dışında ZenMate'i rakiplerinden ayıran en güzel özelliklerden bir tanesi de kullanıcılarına ait kişisel bilgileri veya veri akışını herhangi bir şekilde kayıt altına almıyor olmasıdır. Bu sayede internet üzerinde tamamen anonim ve güvenli bir şekilde sörf yapabilirsiniz.

İster evde, ister hareket halinde, isterseniz de herkese açık WiFi noktalarında kullanabileceğiniz ZenMate, aynı zamanda ilk 7 gün boyunca Premium sürümünü kullanıcılarına kullanma imkanı da sunuyor. Bu sayede ZenMate Premium sürümü üzerinde yer alan tüm özellikleri ücretsiz bir şekilde deneyimleme şansına sahip oluyorsunuz. Uygulamanın Premium sürümünden memnun kalmanız durumunda aylık veya yıllık ödeme planlarıyla sınırsız, özgür internetin keyfini sürebilirsiniz.

Erkan Calp

ZenMate

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
8,799 TOPLAM İNDİRME
23 MB DOSYA BOYUTU

ZenMate VPN, iPhone ve iPad için güvenli, hızlı, kullanımı basit bir VPN uygulamasıdır.

ZenMate, kullanıcı sayısı her geçen gün artan popüler ve ödüllü VPN uygulaması. Hem iPhone hem de iPad'de kullanılabiliyor. Hücresel bağlantıda fazla veri tüketimini engelleyen veri sıkıştırma işlevi, gelişmiş zararlı yazılım koruması, dahili hızlandırıcı özellikleri ile dikkat çekiyor. Premium sürümü 7 gün boyunca ücretsiz olarak sunduğunu da ekliyim.

ZenMate, kısa sürede hem Türkiye hem de yurt dışında hatrı sayılır kullanıcı sayısına ulaşmayı başaran güvenli bir VPN uygulaması. Tüm internet trafiğinizi takip ederek, kişisel bilgilerinizi ele geçirmeye çalışan web sitelerinden uzak tutan, herkese açık WiFi noktalarında gönül rahatlığıyla internette gezinmenizi sağlayan uygulama, tıpkı proxy servisleri gibi ancak daha güvenli olarak IP adresinizi gizleme imkanı sunuyor. 5 ülkeden dilediğinizi seçerek sanki o ülkeden giriyormuş gibi kendinizi gösterebiliyorsunuz. Ülkemizde ani bir kararla yasaklanmış sitelere girmenin haricinde sadece yurt dışındaki kullanıcılara sunulan servisleri kullanma şansınız oluyor.

Uygulamanın en güzel yanlarından bir tanesi de kullanıcılara ait herhangi bir bilgi veya veriyi kayıt altında tutmuyor oluşu. Bu sayede ZenMate kullandığınız dönemde tamamen anonim şekilde internette gezebilir ve güvenliğiniz ile ilgili herhangi bir şüphe içine düşmezsiniz.

ZenMate, Premium özellikleri 7 gün boyunca ücretsiz olarak kullanmanıza izin veriyor. Bu süre sonunda dilerseniz aylık ve yıllık abonelik modellerinden birini seçerek premium kullanıcılara özel özellikleri kullanmaya devam edebiliyorsunuz.

Erkan Calp

ZenMate

ÜCRETSİZ
x
4.5/5 EDİTÖR
2.1/5 ZİYARETÇİ
14,602 TOPLAM İNDİRME
6 MB DOSYA BOYUTU

ZenMate, Mac bilgisayarınızda yasaklı, engelli sitelere giriş yapmak için kullanabileceğiniz ücretsiz, güvenli proxy programı.

ZenMate, kolay kullanılabilir, güvenli, ücretsiz olmasıyla öne çıkan proxy programı. iPhone ve iPad’inizin yanı sıra Mac OS X sistemli bilgisayarınızda Türkiye’de erişime kapatılmış dizi izleme servislerinin içeriğinden faydalanmak, yasaklı sitelere giriş yapmak veya Facebook, Twitter gibi her an engellenebilir konumda sosyal ağ sitelerine rahatlıkla giriş yapmak için kullanabileceğiniz en iyi proxy programlarından biri diyebilirim.

Uygulamanın bu kadar popüler olmasının en önemli nedenlerinden bir tanesi de şüphesiz ki kullanıcılarına ait bilgileri ve veri akışını hiçbir şekilde kayıt altına almıyor olması. Böylece internet üzerinde tamamen anomin şekilde ve güvenle gezme şansına sahip oluyorsunuz. Buna ek olarak ZenMate, kullanmakta olduğunuz MAC OS işletim sistemi üzerinde sizlere 7 günlük ücretsiz Premium deneyimi sunuyor. 7 gün boyunca yazılımın Premium sürümünde yer alan tüm özellikleri ücretsiz bir şekilde deneyimleyerek, ilerleyen dönemlerde Premium sürüme geçmek isterseniz ne gibi ayrıcalıklara sahip olabileceğinizi görüntüleyebilirsiniz.

Web tarayıcı üzerinden eklenti, mobil uygulama ve masaüstü istemci olarak tüm platformlarda yer alan ücretsiz kategorisinde en iyi proxy programlarından biri diyebileceğim ZenMate, tek tıkla ülke değişimi yapıp bölgesel engelleri kolaylıkla aşmanıza imkan tanıyor. Güçlü şifreleme sistemi sayesinde kişisel bilgilerin üçüncü şahıs kişiler tarafından görüntülenmesine izin vermemesi ve hız kaybı yaşatmaması ZenMate’in önemli özellikleri arasında.

ZenMate Özellikleri:

  • Yüklemesi ve kullanımı çok kolay
  • Güvenli proxy sunucuları üzerinden bağlanma
  • Çevrimiçi gizliliği koruyan güçlü şifreleme sistemi
  • Yasaklı, engelli sitelere kolaylıkla giriş
Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • SoftEther VPN + VPN Gate Client

    SoftEther VPN + VPN Gate Client ile özgürce internete bağlanabilirsiniz
  • Hideman VPN

    Hideman VPN, girişi engellenen ve yasasklanan internet sitelerine kimliğinizi ortaya çıkarmadan anonim olarak giriş yapmanızı sağlayan yararlı ve etkili bir VPN programıdır.
  • Betternet

    Betternet VPN: Windows bilgisayarlar için ücretsiz, hızlı, güvenilir ve sınırsız VPN programı
  • ProtonVPN

    ProtonVPN İndir: Windows bilgisayarlar için ücretsiz VPN programı
  • VPN Unlimited

    VPN Unlimited İndir: Keepsolid VPN Unlimited programı ile kişisel bilgi güvenliğinizi sağlayabilir ve yasaklı sitelere erişebilirsiniz.
  • Speedify

    Speedify (İndir): Windows için güvenli, hızlı VPN programı
  • Avira Free Phantom VPN

    Avira Free Phantom VPN kişisel bilgi güvenliğinizi sağlıyor ve engelli sitelere girme
  • Turbo VPN

    100 milyondan fazla kullanıcısına 10 binin üzerinde ücretsiz sunucu desteği sağlayan Turbo VPN, Windows sürümü ile Tamindir'de!