Zippy Mind

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
40 TOPLAM İNDİRME

Zippy Mind, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz zor bir bulmaca oyunudur.

Zippy Mind, akıllı cihazında keyifli vakit geçirmek isteyenlerin hoşuna gidecek bir bulmaca oyunu. Zorlu engelleri seven oyun severlerden biriyseniz ve Android işletim sistemine sahip akıllı telefon veya tablet kullanıyorsanız hoşunuza gideceğini rahatlıkla söyleyebilirim.

Oyunun ana özelliklerinden başlayalım. Zippy Mind oyunu Türkçe olmasıyla dikkatimi çekmişti. Uzun zamandır Türk oyun geliştiricilerinin ortaya koyduğu yapımları yakından takip ediyordum. Oyunu görünce hemen kanım kaynadı. Biraz inceleyince sizlerle de paylaşmak istedim. Arayüz ve grafik olarak pek bir beklentiniz olmasın, zira bulmaca oyunlarında asıl dikkat etmeniz gereken nesnelere odaklanmak ve tahmin becerinizi konuşturmanız olacak.

Zippy Mind için bir bakıma tahmin etme oyunu diyebiliriz. Bütün bölümlerde engeller rastgele karşımıza çıkıyor ve zorluk derecesi git gide artıyor. Ayrıca önemli bir unsur olan zaman faktörü bu oyunda da işliyor ve hızlı bir şekilde oyuna konsantre olmanızı gerektiriyor. Oyunda karşımıza çıkan engeller belirli bir süre içinde gösteriliyor ve onlar ekrandan kaybolmadan önce nerede durduklarını hafızaya atmalısınız. Daha sonra karşımıza kırmızı bir top geliyor ve bu top ekrana geldikten sonra engelleri aşarak hangi noktaya düşeceğini tahmin etmek sizin hafıza gücünüze kalmış.

Basit ve eğlenceli bir bulmaca oyunu arayanlar Zippy Mind'ı ücretsiz olarak indirebilirler. Denemenizi kesinlikle öneririm.

Gökhan Abay

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Movies Mind

    Movies Mind, film severlerin oldukça beğeneceği ücretsiz film tahmin etme uygulamalarından bir tanesidir.
  • Find in Mind

    Tüm zeka, hafıza oyunları bir arada
  • Mind Games - Brain Training

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz akıl oyunları uygulamasıdır.
  • Mind The Dot

    Mind The Dot, ücretsiz olarak oynayabileceğiniz keyifli bir beceri oyunu olarak dikkat çekiyor.
  • Vita-mind Dr. Sleep

    Vita-mind Dr. Sleep daha rahat uyumanıza yardımcı olan bir mobil uygulamadır
  • Mind Box

    Mind Box, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olarak dikkatimizi çekiyor.
  • Tentacles - Enter the Mind

    Tentacles - Enter the Mind, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Agency of Anomalies: Mind Invasion

    Farklı bulmacalar çözeceğiz.