Zombasite

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
113 TOPLAM İNDİRME

Zombasite, hack & slash savaş sistemine sahip olan bir rol yapma oyunu

Zombasite eğer gerçek zamanlı savaş sistemine yer veren ve izometrik kamera açısıyla oynanan Diablo benzeri aksiyon RPG oyunlarını seviyorsanız hoşunuza gidebilecek bir zombi oyunu.

Zombasite fantastik edebiyat öğelerini zombi tabanlı kıyamet senaryolarıyla birleştiriyor. Konuk olduğumuz bu fantastik dünyada bütün olaylar Dark Elf ırkının büyüyü kötü amaçları için kullanamsıyla başlıyor. İblisleri yenmek için yer altı yaratıklarını büyülü güçlerle zombilere çeviren Dark Elf ırkı bu zombi ordusunun gücünü gördükten sonra bu orduyu daha da geliştirmek ve güçlendirmek için onları tutsak alıyor. Fakat olaylar bekledikleri gibi gitmiyor. Bu zombileri yaratmış olan karanlık büyücü Ciglio onları ve virüslerini bulaştırdıkları kurbanlarını kalıcı olarak kendisine bağlıyor ve onları dilediği kontrol edebiliyor. Ciglio'nun canlıları zombiye çeviren virüsü ise Zombasite adına sahip. Biz de oyun boyunca Ciglio'nun hizmetkarlarına karşı savaşıp Ciglio'yu durdurmaya çalışıyoruz.

Zombasite hack & slash sistemine sahip olan bir oyun. Yani oyunda dört bir yanınızdan size yaklaşan canavarlarla ve bölüm sonu canavarlarıyla gerçek zamanlı olarak savaşıyoruz, düşen eşyaları, silahları ve zırhları toplayarak tecrübe puanı kazanıyoruz. Seviye atladığımızda ise kahramanımızı geliştirebiliyor ve yeni yetenekler kazanmasını sağlayabiliyoruz.

Zombasite'nin grafiklerinin çok yüksek kalitede olduğu söylenemez; fakat göze çok batacak düzeyde kalitesiz de değil. Oyunun minimum sistem gereksinimleri şu şekilde:

- Windows XP işletim sistemi

- 2.0 GHZ Çift çekirdekli işlemci

- 512 MB RAM

- GeForce 2 veya daha üst versiyon bir ekran kartı

- 350 MB boş depolama alanı

Oyunun demosunu nasıl indireceğinizi bu yazımıza göz atarak öğrenebilirsiniz:
Steam Hesabı Açma ve Oyun İndirme

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • UNDAWN

    UNDAWN, size farklı bir MMO deneyimi sunar. PvP ve PvE mücadelelerinde hayatta kalmak için UNDAWN’ı indirin ve maceraya atılın.
  • The Thaumaturge

    Çarlık Rusya'nın son dönemlerini anlatan The Thaumaturge, mükemmel hikaye anlatımını göz alıcı grafiklerle birleştiren bir macera-RPG oyunudur.
  • GRIME

    GRIME, değişen silahlarla yaratıkları yok ettiğiniz aksiyon rpg oyunu.
  • OCTOPATH TRAVELER 2

    3 milyondan fazla satan ilk yapımdan sonra devam oyunu için kolları sıvayan geliştirici ekip OCTOPATH TRAVELER 2’yi nihayet karşımıza çıkardı.
  • Dark Envoy

    Taktiksel gerçek zamanlı savaşlar ve çevrimiçi işbirliği içeren  Dark Envoy, oyunculara etkileyici bir RPG deneyimi sunuyor.
  • Dead In Bermuda

    Dead In Bermuda kaliteli bir macera - RPG oyunudur
  • Trine 5 A Clockwork Conspiracy

    Trine serisi devam ediyor. Trine 5 A Clockwork Conspiracy’yi hemen indirin ve dilerseniz arkadaşlarınızla isterseniz de tek başınıza bu hoş oyunu oynayın.
  • SCARLET NEXUS

    Bandai Namco'nun aksiyon rpg oyunu SCARLET NEXUS, Steam'de!