Zombie Age 3

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
237 TOPLAM İNDİRME
52 MB DOSYA BOYUTU

Zombie Age 3, birbirinden korkutucu zombilerle mücadele etmeniz gereken bir aksiyon oyunudur.

Zombie Age 3, karşınıza çıkan zombileri yok etmeniz ve kendinize özel küçük mühimmatınız ile savaşmanız gereken aksiyon dolu bir oyun. Android platformundan ücretsiz olarak indireceğiniz Zombie Age 3 oyunu, heyecandan nefesinizi kesecek.

Zombie Age 3 oyununa başlarken kendinize özel bir karakter oluşturmanız gerekiyor. Oluşturduğunuz bu karakter ile onlarca zombinin içerisine gireceğiniz için güçlü bir karakter seçmenizde fayda var. Aynı zamanda karakterinize paranızın yettiği kadar silah almanız lazım. Eğer yeteri kadar mühimmat almadan zombilerle mücadele etmeye kalkışırsanız bu girişimin sonucu kötü olabilir.

Birbirinden gerçekçi ses efektleri ve oldukça başarılı tasarlanmış grafikleriyle birlikte Zombie Age 3, oyuncuları kendisine bağımlı yapıyor. Zombie Age 3 oyununda onlarca silah ve yardımcı araçlar bulunuyor. Yardımcı araçlarla birlikte zombilerle savaş yaptığınız esnada yaralanırsanız kendinizi iyileştirebiliyorsunuz. İhtiyacınız olan tüm malzemeleri öldürdüğünüz zombilere oranla alabiliyorsunuz. Ne kadar çok zombi öldürürseniz o kadar çok malzemeniz olacak demektir.

Şehri zombilerden kurtarmak için tek başınasınız. Yapmanız gereken işler oldukça tehlikeli ve bu işi sadece siz yapabilirsiniz. Hemen şimdi karakterinizi oluşturun ve mühimmatınızı hazırlayın. Zombilere karşı savaşınız başlıyor!

Uğur Sağlam

Zombie Age 3

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
42 TOPLAM İNDİRME

Zombie Age 3 oyununda zombilerle savaşarak şehrinizi kurtarmak zorundasınız.

Zombie Age 3, zombilerin hakim olduğu bir şehirde bir kahramanın çıkarak tüm şehri kurtarmasını amaçlıyor. Yapmanız gereken görevler oldukça zorlu ve bunun için en güçlü karakteri seçmeniz gerekli. iPhone ve iPad için ücretsiz olarak indirebileceğiniz Zombie Age 3, sizi mükemmel bir maceraya çağırıyor.

Oyunu ilk indirdiğinizde kendinize özel bir karakter oluşturmak zorundasınız. Daha sonra ise paranızın yettiği kadar silah almanız lazım. Eğer silahsız bir şekilde savaşmaya kalkışırsanız zombi sürüsü tarafından saldırıya uğrayabilirsiniz. Kazanmak istiyorsanız karakterinizi silahlar ve yardımcı araçlar ile güçlendirerek savaşa başlayın. 

Zombie Age 3 oyununda üzerinize gelen zombileri çeşitli silahlar ile öldürmeniz gerekli. Eğer silahın yetersiz kalacağını düşünüyorsanız yanınıza aldığınız bombaları da patlatabilirsiniz. Oyunda ne kadar çok zombi öldürürseniz o kadar fazla puan kazanıyorsunuz. Eğer peş peşe zombi öldürürseniz yandaki ekstra puan sayacı aktif oluyor. Bu sayede normal oyuna oranla daha fazla puan kazanabiliyoruz.

Oldukça güzel ses efektlerine sahip olan Zombie Age 3, birbirinden korkutucu zombi grafikleriyle sizi oldukça heyecanlandıracak. Boş vakitlerinizde çılgınca bir oyun arıyorsanız, Zombie Age 3 tam size göre.

 

Uğur Sağlam

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Zombie Age

    Zombie Age, ölümsüz canlılar olan zombileri katledeceğiniz heyecanlı ve eğlenceli bir Android oyunudur.
  • Zombie Age 2

    Zombie Age 2, şehri gittikçe esir alan zombilerden kurtulmak için onları öldürmeniz gereken heyecanlı ve eğlenceli bir Android oyunudur.
  • Last Hope 3: Sniper Zombie War

    Karanlık dünyada zombilere karşı savaşmanı isteyen oyun Last Hope 3: Sniper Zombie War, grafikleri ile büyüleyici gözüküyor.
  • Zombie Frontier 3

    Zombie Frontier 3 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir zombi oyunudur
  • Zombie Reaper 3

    Zombie Reaper 3, Android işletim sistemi kullanan mobil cihazlar üzerinden oynanabilen bir tür FPS oyunudur.
  • SAS: Zombie Assault 3

    Özel kuvvetlerin elit askerlerini kontrol ettiğimiz bu oyunda zombilerle amansız bir mücadeleye girişiyoruz.
  • Age of Wind 3

    Age of Wind 3 eğlenceli bir korsanlık oyunudur
  • Age of Zombies

    Age of Zombies başarılı bir aksiyon oyunudur