Zombie HQ

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
6,182 TOPLAM İNDİRME
99.5 MB DOSYA BOYUTU

Zombie HQ başarılı bir zombi oyunudur

Zombie HQ aksiyonu ve gerilimi bir arada sunan, oldukça eğlenceli bir yapıya sahip olan ve ücretsiz olarak oynayabileceğiniz shooter türünde bir zombi oyunudur.

Windows 8 ve üst versiyonlarında oynanabilen bir oyun olan Zombie HQ zombi kıyametinin ortasında kalmış kahramanlarımızın hikayesini konu almaktadır. Oyunda hayatta kalmanın ne demek olduğunuz anlıyoruz ve kaynakların kısıtlı olduğu bu dünyada yaşamak için elimizden geleni yapıyoruz. Durum o kadar kötüdür ki şehirdeki bütün barlar kapatılmıştır ve kahramanalrımızın içki içmek ve rahatlamak için gidebilecekleri bir yer kalmamıştır. Zombiler ise her köşebaşında karşımıza çıkmaktadır. Ne kadar öldürürseniz öldürün zombiler yine üstünüze gelmektedir. En iyi zombi ölü zombidir sözü bu ortam için oldukça geçerli bir sözdür.

Kahramanlarımız bu hayatta kalma mücadelelerinde kafalarını sokabilecek bir sığınak bulmalıdırlar. Bu sığınağı bulduktan sonra ise sıra pis zombileri geldikleri yere göndermeye ve bize ait olan şehri geri almaya gelmektedir. Bu iş için elektrikli testere, çivili sopa ve kılıç gibi yakın dövüş silahlarının yanında birçok farklı ateşli silahı kullanabiliyor, bu silahları geliştirebiliyoruz. Benzer şekilde kahramanımızın dış görünüşünü ve giydiği kostümleri de kişiselleştirebilmemiz mümkün. Hatta sığınağımıza ilginç dekoratif eşyalar ve jakuziler gibi eklentiler satın alabilmemiz de mümkün.

Zombie HQ'de kahramanımızı kuşbakışı olarak kontrol etmekteyiz ve üzerimize dört bir yandan saldıran zombilere karşı kendimizi korumalıyız. Öldürdüğümüz zombilerden düşen paraları toplayarak ve görevleri tamamlayarak yeni eşyalar satın alabiliyoruz. Farklı tipte görevlerin yer aldığı oyun bolca aksiyon ve eğlence sunuyor. Eğer boş zamanlarınızı değerlendirmek için güzel bir alternatif arıyorsanız Zombie HQ'yü denemelisiniz.

Can Erdil Şentürk

Zombie HQ

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
424 TOPLAM İNDİRME

Zombie HQ bolca aksiyon sunan bir zombi oyunudur.

Eğer zombi oyunu oynamayı seviyorsanız ve bolca adrenalin sunan örnekleri hoşunuza gidiyorsa Zombie HQ denemekten zevk alacağınız bir Android oyunu olacaktır.

Ücretsiz olarak oynanabilen Zombie HQ'de her tarafı zombilerle kuşatılmış bir şehirdeki kahramanlarımızın maceralarına tanık oluyoruz. Kahramanlarımızın öncelikli hedefi pis, leş, çirkin zombilerin her tarafı kapladığı bu şehirde rahat bir nefes alabilecekleri bir sığınak bulmaktır. Bundan sonra ise sıra adım adım şehri ve hakkımız olanı geri almaya gelmektedir. Bu mücadelemiz sırasında etrafımızda birçok silahı bulabilecek olmamız ise güzel bir şey.

Zombie HQ bize oldukça hızlı ve akıcı bir oynanış sunuyor. Oyunun yapısı tarif edilecek olunursa klasik bilgisayar oyunu Crimsonland tarzı bir oynanış sunduğu, Dead Trigger gibi 3 boyutlu oyunların kuşbakışı oynanan versiyonu olduğu söylenebilir. Fakat oyunun yapısı sayesinde aksiyon çok daha hızlı bir şekilde yaşanabiliyor ve size inanılmaz bir eğlence sunuyor.

Zombie HQ'de şu özellikler yer almaktadır:

  • Kılıçlardan keskin nişancı tüfeklerine, elektrikli testereden pompalı tüfeğe birçok farklı silah seçeneği
  • Karakterimiz için çok sayıda kıyafet ev kişiselleştirme seçeneği
  • Sığınağınızı dekore edebilmek için müzik kutuları, atariler, bilardo masası, jakuzi ve güdümlü füze sistemi gibi birçok farklı alternatif
  • Kaynak toplama, güçlü zombilerle karşılaşma gibi farklı tipte görevler
Can Erdil Şentürk

Zombie HQ

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
142 TOPLAM İNDİRME
88.2 MB DOSYA BOYUTU

Zombie HQ oldukça başarılı bir iOS oyunudur

Zombie HQ oyun severlere hızlı ve akıcı bir oynanış sunan oldukça eğlenceli bir zombi oyunudur.

Zombilerle çevrili bir şehirdeki kahramanların hikayesini konu alan ve ücretsiz olarak oynanabilen iOS oyunu olan Zombie HQ zombi oyunlarına mizahi bir yaklaşım getiriyor.

Oyunda zombilerden kurtulup rahat bir nefes alacağımız bir sığınak kurmak ilk hedefimiz. Sığınağımızı kurduktan sonra kahramanlarımızı şehrin geri kalanını kurtarmak için motive etme amacıyla sığınağımızı jakuzi ve bilardo masası gibi olmazsa olmaz dekoratif öğelerle döşemeliyiz. Bu adımdan sonra sokağa çıkarak şehri kurtarmaya ve hakkımız olanı geri almaya başlıyoruz. Oyunda kaynak toplamaktan güçlü zombi patronlarıyla karşılaşmaya birçok farklı görev bizleri bekliyor.

Zombie HQ'nün en kuvvetli yönü oynanışıdır. Klasik bir oyun olan Crimsonland'ın kuşbakışı oynanış yapısına benzer bir oynanış sunan Zombie HQ size oldukça hızlı ve akıcı ve aksiyon dolu anlar yaşatıyor. Oyun bu yönüyle bağımlılık yapmakta ve oyun severleri uzun süre mobil cihazlarına bağlamakta.

Zombie HQ bize birçok farklı silah seçeneği sunuyor. Elektrikli testere ve kılıç gibi gibi yakın mesafe katliam araçlarının yanında pompalı tüfek ve keskin nişancı tüfeği gibi ateşli silahlarla pis ve kokuşmuş zombileri haklayabiliyoruz. Maceralarımız boyunca kahramanımızın üstüne başına modayla daha uyumlu kıyafetler alabiliyoruz ve sığınağımızın dekorunu bize sunulan değişik mobilya seçenekleriyle değiştirebiliyoruz. Eğer zombi oyunlarını seviyorsanız Zombie HQ denemeniz gereken bir oyun.

Can Erdil Şentürk

Zombie HQ

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
329 TOPLAM İNDİRME
98 MB DOSYA BOYUTU

Zombie HQ yüksek derecede eğlenceli bir zombi oyunudur.

Zombie HQ eğer zombi oyunu oynamayı seviyorsanız Windows Phone 8 cihazınızda oynamaktan büyük keyif alabileceğiniz ücretsiz olarak oynanabilen bir Windows Phone oyunudur.

Zombie HQ'nün hikayesi sakinlerinin büyük bir çoğunluğu zombilere dönüşmüş bir şehirde geçmektedir. Bütün barlar kapatılmıştır ve bir içki içmek ve rahatlamak için hiçbir yer yoktur. Bu zombilerle kuşatılmış şehirde hayatta kalan birkaç kahramanın macerasına tanık oluyoruz. Kahramanlarımızın öncelikli hedefi nefes alabilecekleri güvenli bir sığınak bulmaktır. Sığınağımızı bulduktan sonra ise sıra pis ve kokuşmuş zombileri ait oldukları yere göndermeye ve şehri geri almaya gelecektir.

Zombie HQ'da birçok farklı silah seçeneğine sahibiz. Dilersek keskin nişancı tüfeğiyle zombileri uzaktan sevebilir, dilersek kılıç veya elektrikli testeremizle sevgimizi yakından gösterebiliriz.

Zombie HQ bize oldukça hızlı ve aksiyon dolu bir oynanış sunmaktadır. Oyunda karakterimizi kuş bakışı olarak kontrol ediyoruz. Klasik bilgisayar oyunlarından Crimsonland'a benzeyen bu oyun yapısı etrafınızı saran zombilerin sayısı arttıkça daha da eğlenceli olmaya başlamaktadır. Zombie HQ'da bize sunulan farklı görevlerde yiyecek ve içecek gibi kaynak arayışına çıkabilir veya azılı zombileri avlamaya çıkabiliriz.

Zombi kıyametinin ortasındaki kahramanlarımızın kullandığı sığınağı dekore edebilmek de mümkün. Ne de olsa kıyametin içindeyiz değil mi? Eğer kıyamet kapımızdaysa neden sığınağımıza jakuzimizi ve bilardo masamızı  yerleştiremiyoruz?

Zombie HQ kahramanlarımız için en son modayı takip etmemizi sağlayan kıyafet seçenekleri de sunuyor. Oldukça eğlenceli bir oynanışı derin bir içerikle besleyen oyun oynanmayı hak ediyor.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Zombie Shooter

    Zombie Shooter bolca aksiyon sunan bir oyundur
  • Yet Another Zombie Defense HD

    Yet Another Zombie Defense HD bolca aksiyon içeren bir zombi oyunudur
  • Zombie Survival Game Online

    Kıyamet sonrasında geçen Zombie Survival Game Online'da, zombilerle savaş verin ve hayatta kalmaya çalışın.
  • Zombie Army 4: Dead War

    Zombie Army 4: Dead War (PC İndir): En iyi zombi oyunlarından biri
  • Awesome Zombie Sniper

    Awesome Zombie Sniper ücretsiz bir FPS oyunudur
  • Zombie Panic! Source

    Zombie Panic! Source en başarılı Half Life 2 modlarından biridir
  • Zombie Shooter 2

    Zombie Shooter 2 sürükleyici bir bilgisayar oyunudur
  • YouTube to MP3 HQ Downloader

    YouTube to MP3 HQ Downloader, Youtube üzerinde izlediğiniz video klipleri MP3 formatında bilgisayarınıza kaydetmenize olanak tanıyan ücretsiz bir yazılımdır.