Zombie Road Trip Trials

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
169 TOPLAM İNDİRME
42 MB DOSYA BOYUTU

Zombie Road Trip Trials oldukça eğlenceli bir aksiyon-yarış oyunudur

Zombie Road Trip Trials içerisinde hem aksiyon oyunu hem de yarış oyunu öğelerini barındıran farklı bir zombi oyunudur.

Android işletim sistemine sahip akıllı telefon ve tabletlerinizde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir oyun olan Zombie Road Trip Trials'da aracımıza atlayarak yola çıkıyoruz ve zombiler tarafından işgal edilmiş güzergahlarda yolculuk ederek rakiplerimizle yarışıyoruz. Oyunda sadece aracımızı en yüksek hızda kullanıp yarışı tamamlamaya çalışmıyoruz, aynı anda yolumuzdaki zombileri temizliyoruz, rampalardan atlıyoruz ve fizik tabanlı bulmacalarla mücadele ediyoruz.

Zombie Road Trip Trials'da zombileri yok edebilmek için bize birçok farklı silah seçeneği sunuluyor. Ayrıca farklı ölümcül araç seçenekleri de garajda bizleri bekliyor. Bu araçları yarışları tamamladıkça geliştirebiliyoruz, görünümünü değiştirebiliyoruz veya yeni araçları satın alabiliyoruz.

Zombie Road Trip Trials oyunu arkadaşlarımıza karşı oynamamızı sağlayan çoklu oyuncu moduna da sahip. Sıra tabanlı olarak gerçekleşen bu yarışlarda şöhret ve para için yarışırken rekabetin keyfini çıkarabilmekteyiz.

Can Erdil Şentürk

Zombie Road Trip Trials

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
130 TOPLAM İNDİRME

Zombie Road Trip Trials hızlı ve heyecan dolu bir yarış oyunudur

Zombie Road Trip Trials içerisinde hem bolca aksiyon barındıran hem de bolca heyecan sunan zombi temalı bir yarış oyunudur.

Zombie Road Trip Trials sıradan bir yarış oyunu olmanın ötesinde bize farklı türleri güzel bir şekilde birleştiren bir yapı sunuyor. Oyunda aracımıza atlayarak zombiler tarafından istila edilmiş yollara çıkıyoruz ve bu yollarda en yüksek hızda yolculuk ederken bir yandan da zombileri yok etmeye çalışıyoruz. Bu iş için bize birçok farklı silah seçeneği sunulmakta ve yarışırken bir yandan da ateş etmemiz gerekmekte. Ayrıca yarışlar esnasında rampalardan atlayarak uçuk akrobatik hareketler yapabiliyoruz ve karşımıza çıkan fizik tabanlı bulmacalarla mücadele ederek doğru bir şekilde yere inmeye çalışıyoruz.

Zombie Road Trip Trials'ta arkadaşlarınıza karşı sıra tabanlı olarak yarışabilmektesiniz. Bu çoklu oyuncu modunda şöhretimizi artırabileceğimiz gibi para da kazanabiliyoruz. Oyunda kullandığımız araçları kazandığımız parayla geliştirebilmekteyiz ve yeni araçlar satın alabilmekteyiz.

Zombie Road Trip Trials'ın iOS versiyonu ücretsiz olarak indirilebilmekte. Game Center ve iCloud desteği oyunun iOS versiyonuna özel olarak oyunda yer alıyor. Eğer eğlenceli bir yarış oyunu arıyorsanız Zombie Road Trip Trials'ı tavsiye edebiliriz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Zombie Road Trip

    Zombie Road Trip bir yandan arabanızla zombilerden kaçtığınız diğer yandan karşınıza çıkan zombileri yok ettiğiniz eğlenceli bir yarış oyunudur.
  • Extreme Road Trip 2

    Extreme Road Trip 2 heyecan dolu bir yarış oyunudur
  • Zombie Crush Hill Road Drive

    Zombileri ezeceğiz.
  • Zombie Road

    Zombie Road ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir Android oyunudur
  • Zombie Road Racing

    Zombie Road Racing ücretsiz olarak indirilebilen keyifli bir zombi avlama oyunudur.
  • Truck Trials Driving Challenge

    Truck Trials Driving Challenge, kendinize özel sürüş tarzınız ile birlikte zorlu parkurları geçmenizi amaçlayan bir yarış oyunudur.
  • Elite Trials

    Elite Trials ile keyif dolu yarışlara katılabilirsiniz.
  • Trials Frontier

    Son derece gerçekçi fizik motoru ve kaliteli grafikleriyle dikkat çeken Trials Frontier, ücretsiz olarak indirilebiliyor.