Zombie Shooter

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,136 TOPLAM İNDİRME

Zombie Shooter bolca aksiyon sunan bir oyundur

Not: Bu programda zararlı yazılımlar tespit edildiğinden dolayı yayından kaldırılmıştır. Alternatif programlar bulabileceğiniz Oyun (Aksiyon) kategorimize göz atabilirsiniz.

Zombie Shooter, zombilerle dolu koridorlarda hayatta kalmaya çalıştığınız shooter türünde bir aksiyon oyunudur. 

Zombie Shooter'da herşey insanların bilimin sınırlarını zorlamasıyla başlıyor. Ölüm ve yaşamın sınırları arasında dolaşan deneyler sonucu bilim adamları kendi kendilerinin sonunu getirmiştir. Fakat bu son sadece kendileri ile sınırlı kalmamıştır. Deney yaptıkları laboratuvarlar ve bilimsel tesisler bilinci yerinde olmayan, çürümeye yüz tutmuş ve halen ayakta durarak etrafına saldırabilen yaşayan ölülerle dolmuştur.

Biz ise bu zombi kıyametine bir dur demek için yola çıkan bir kahramanı kontrol ediyoruz. Zombilerin dünyaya yayılmasını önlemek için laboratuvarları, tesisleri, dar koridorları ve açık alanları ziyaret ederek akınlar halinde bize saldıran zombilerle savaşmalı ve bize verilen görevleri tammalamalıyız. Bu yolculuğumuzda kazandığımız tecrübe puanlarıyla seviye atlayarak kahramanımızın yeteneklerini güçlendirebiliyoruz. Ayrıca topladığımız para ile yeni silahlar satın alıp bu silahları geliştirebiliyoruz.

Zombie Shooter'da kahramanımızı kuşbakışı olarak kontrol etmekteyiz. Bize dört bir yandan saldıran zombilere karşı doğru anda doğru eylemi gerçekleştirirken şarjörümüzü kontrol etmeli ve ısırılmayı önlemeliyiz. Oyunda her an aksiyon mevcut ve oyun severler sürükleyici hikaye sayesinde uzun süre oyuna bağlanmakta. Eğer boş zamanlarınızı değerlendirmek için eğlenceli bir oyun arıyorsanız Zombie Shooter'ı deneyebilirsiniz.

Can Erdil Şentürk

Zombie Shooter

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
358 TOPLAM İNDİRME

Zombie Shooter, zombilere karşı hayatta kalma mücadelesi vereceğiniz oldukça eğlenceli bir Android oyunudur.

Zombie Shooter, kendi yolunuzda ilerlerken önünüze çıkan zombileri öldürerek hayatta kalmaya çalışacağınız eğlenceli bir zombi öldürme oyunudur.

Karakterinizi kontrol ederek, hem rotanız üzerinde ilerleyip hemde karşınıza çıkan zombileri öldürmelisiniz. Zombileri öldürmek için kullanabileceğiniz birbirinden etkili silahlar bulunuyor. Zombilere karşı muhteşem bir yaşam mücadelesi vereceğiniz oyunda zamanın nasıl geçtiğinin farkına varamayabilirsiniz.

Maceranız boyunca etkileyici müzikler ile heyecanı dahada artan oyunda, grfik ve animasyonlar da oldukça etkileyici.

Bulmaca ve klasik olarak 2 farklı oyun modu bulunan Zombie Shooter, zombi oyunlarını sevenler için oldukça ideal. Oyun içerisindeki karakterinizin kontrolünü, Android cihazınızın ekranının sağ ve sol altında bulunan butonlar ile yapıyorsunuz. İlk bakışta oynaması kolay gibi görünsede, yer yer epey zorlanacağınız oyunu ücretsiz indirerek hemen oynamaya başlayabilirsiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Zombie Shooter 2

    Zombie Shooter 2 sürükleyici bir bilgisayar oyunudur
  • Zombie Call: Dead Shooter FPS

    Zombie Call: Dead Shooter FPS, Windows 8.1 üzeri tablet ve bilgisayarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz zombi oyunu.
  • Alien Shooter 2

    Alien Shooter 2 heyecan dolu bir aksiyon oyunudur.
  • Alien Shooter - Revisited

    Alien Shooter - Revisited bolca aksiyon sunan bir oyundur
  • Yet Another Zombie Defense HD

    Yet Another Zombie Defense HD bolca aksiyon içeren bir zombi oyunudur
  • Zombie Survival Game Online

    Kıyamet sonrasında geçen Zombie Survival Game Online'da, zombilerle savaş verin ve hayatta kalmaya çalışın.
  • Zombie HQ

    Zombie HQ başarılı bir zombi oyunudur
  • Zombie Army 4: Dead War

    Zombie Army 4: Dead War (PC İndir): En iyi zombi oyunlarından biri