Zombie Smasher

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
626 TOPLAM İNDİRME
11 MB DOSYA BOYUTU

Zombie Smasher, Windows 8.1 üzeri tablet ve bilgisayar kullanıcıları için hazırlanmış ücretsiz bir zombi ezmece oyunu.

Zombie Smasher, Windows 8.1 üzeri hem dokunmatik hem de klasik bilgisayarlarda rahatlıkla oynanabilen bir zombi ezmece oyunu. Ücretsiz olarak indirip oynayabildiğimiz zombili beceri oyununda amacımız kana susamış insan ve hayvan zombilerin kasabamızı ele geçirmelerine mani olmak. Ancak zombiler etrafınızı hızlıca sardığından son derece hızlı olmalısınız. Aksi halde zombilerin ısırıklarına maruz kalıp onlardan birini olabilirsiniz.

Çok basit görünen ve ilk oynayışınızda da bunu hissedeceğiniz ancak oynadıkça zor olduğunu kavrayacağınız beceri oyunlarından biri diyebileceğim Zombie Smasher, zombi temalı çok zevkli bir beceri oyunu. Oyunda kasabımızı sarmaya çalışan zombileri engellemeye çalışıyoruz. Hepsi ile teker tekere ilgilenebildiğimiz tek seferde de özel silahlarımızı kullanarak toplu katliam yapabiliyoruz.

Ekranın farklı noktalarından hızlıca üzerimize gelen zombileri ezmeye çalıştığımız son derece hızlı geçen oyunda her biri birbirinden zevkli üç oyun moduna yer verilmiş. Hikaye modunda süre sınırı olmadan sürekli mekan değiştirerek zombilerle mücadele ediyoruz. Hayatta Kalma moduna geçiş yaptığımızda mekan değişikliği yapmıyoruz ve olabildiğince fazla süre ölmemeye çalışıyoruz. Yani puan kazanma üzerine kurulu bir mod. Diğer oyun modu Zaman ise adından da belli olacağı üzere verilen süre içerisinde ezebildiğimiz kadar zombi ezmeye çalışıyoruz. Tüm oyun modlarının ortak noktası zombilerin hızlı bir şekilde üzerimize gelmesi ve farklı noktalara hareket etmeleri.

Zombi Smasher basit gibi görünen oldukça dikkat isteyen bir oyun. Çünkü karşımıza çıkan tek şey zombiler değil. İnsan ve köpek zombilerin yanında komşuların çocukları (komşu çocukları zombiler arasında ne arıyor? diye sorabilirsiniz, haklısınız da…) da çıkıyor. Çocuklara yanlışlıkla dokunursak oyuna baştan başlıyoruz. Ölüm demişken, oyunda zombileri farklı şekillerde öldürebiliyoruz. Üzerlerine dokunarak öldürebildiğiniz gibi bomba, elektrik gibi yardımcı öğeleri kullanarak birden fazla zombiyi temizleyebiliyoruz. Bunları canlarımızdan feragat ederek alabiliyoruz ancak belli bir kullanımdan sonra bitiyorlar.

Zombie Smasher, zombili oyunları oynamaktan keyif alıyorsanız deneyebileceğiniz yapımlar arasında.

Erkan Calp

Zombie Smasher

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
6,884 TOPLAM İNDİRME
4.5 MB DOSYA BOYUTU

Zombie Smasher adından da anlaşılabileceği gibi zombileri ezdiğiniz eğlenceli bir Android oyunudur.

Zombie Smasher Google Play üzerinden Android işletim sistemine sahip cihazınıza indirebileceğiniz en bağımlılık yapıcı ve en eğlenceli oyunlardan birisidir.

Oyunda amacınız kasabanızı işgal eden zombilerden evinizi korumak. Kasabayı ele geçirmek için geri dönen bu ölümsüz yaratıkları ortadan kaldırabilecek olan sadece siz varsınız.

Ekranın üst tarafından aşağıya doğru koşturan zombilere gözden kaybolmadan önce tıklayarak ezmeniz gerekmekte. Yoksa kasabanızı ele geçirmeleri içten bile değil.

Gerçekten çok eğlenceli bir oyun olan Zombie Smasher'ı mutlaka denemenizi öneriyorum.

Zombie Smasher Nasıl Oynanır?

  • Zombileri öldürmek için onlara dokunun
  • Mahallenin çocuklarını öldürmeyin
  • Gerektiğinde kullanabileceğiniz özel güçleriniz olduğunu unutmayın

Zombie Smasher Özellikleri:

  • Story Mode, Survival Mode, Time Mode
  • 7 farklı zombi ırkı
  • Kaliteli görseller ve sürükleyici CD kalitesinde ses
  • Aksiyon dolu, sürükleyici ve eğlenceli oynanış
Can Çevrim

Zombie Smasher

x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
71 TOPLAM İNDİRME
6.4 MB DOSYA BOYUTU

Zombie Smasher oyununda kasabayı istila eden zombilerin başını ezeceksiniz.

Zombie Smasher, App Store’daki en bağımlılık yapan ve eğlenceli bir zombi ezme oyunudur. Hem iPhone ve hem de iPad’inizle oynayabileceğiniz oyunda etrafınızı saran dehşet verici zombilere karşı mücadele edecek, kasabınızı zombi istilasından kurtaracaksınız. Bitmek bilmeyen zombileri birbir temizlemeye hazır mısınız?

Sürükleyici oynanışı, etkileyici görselleri ve kaliteli ses efektleriyle dikkat çeken aksiyon oyunu Zombie Smasher oyununda amacınız, kasabanızı saran zombilerin kafalarını kopartarak etkisiz hale getirmek. Bunun için özel güçlerinizi kullanabilirsiniz. Ancak oyunda 7 farklı zombi ırkı bulunduğundan tüm zombileri aynı şekilde öldürmeniz mümkün olmuyor. Bazıları basit bir dokunma hareketinizle ölürken, bazılarının kafalarını kopartmanız gerekiyor. Zombileri ezerken çok dikkatli olmalı, zombiler arasında gezinen çocuklara kesinlikle dokunmamalısınız.

Zombie Smasher, aksiyonun bir dakika bile eksik olmadığı, farklı oyun modları sayesinde sıkılmadan uzun süre oynayabileceğiniz kolay ve zevkli oynanışa sahip bir zombi öldürme oyunu.

Zombie Smasher Özellikleri:

  • 3 farklı oyun modu
  • 7 düşman zombi ırkı
  • Şaşırtıcı görseller, etkileyici sesler
  • Sürükleyici oynanış
Erkan Calp

Zombie Smasher

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
98 TOPLAM İNDİRME
10 MB DOSYA BOYUTU

Zombie Smasher, eğlenceli ve bağımlılık yapan zombi öldürme oyunudur.

Zombie Smasher, Windows Phone tabanlı akıllı telefon ve tabletinizde oynayabileceğiniz bir zombi öldürme oyunudur. Kısa sürede bağımlısı olacağınız bu oyunda eğlenceli dakikalara hazır olun.

Windows Phone platformuna özgü ücretsiz olarak sunulan Zombie Smasher oyununda yaşadığınız kasabayı işgal etmeye çalışan zombilere karşı mücadele veriyorsunuz. Kasabanın dört bir yanını sarmış zombileri öldürerek ilerlediğiniz oyun çok kolay gibi gözükse de tüm dikkatinizi vermeniz gerekiyor. Zira zombi yerine zombiler arasına karışmış masum bir çocuğu öldürmeniz içten bile değil. Ayrıca size verilen özel güçleri akıllıca kullanmalısınız.

7 adet hepsi birbirinden korkunç düşman zombi ırkının yer aldığı zombi ezme oyununda 60 seviyeden oluşan Hikaye modu, Kurtarma modu ve Zaman modu adını taşıyan 3 farklı oyun moduna yer veriliyor. Oyunda zombileri öldürmek için dokunmak yeterli olmuyor, kafaları bedenden ayrılana kadar basılı tutmanız gerekiyor.

Zombie Smasher Özellikleri:

  • Özel güçlerinizi kullanarak zombileri etkisiz hale getirin.
  • Hikaye modunda, Kurtarma modunda veya Zamana karşı modunda ilerleyin.
  • 7 farklı zombi ırkına karşı mücadele edin, evinizi koruyun.
  • Zombileri öldürmek için sadece dokunun.
Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Space Smasher

    Space Smasher ilginç bir Windows 8 oyunudur
  • Zombie Shooter

    Zombie Shooter bolca aksiyon sunan bir oyundur
  • Yet Another Zombie Defense HD

    Yet Another Zombie Defense HD bolca aksiyon içeren bir zombi oyunudur
  • Zombie Survival Game Online

    Kıyamet sonrasında geçen Zombie Survival Game Online'da, zombilerle savaş verin ve hayatta kalmaya çalışın.
  • Zombie HQ

    Zombie HQ başarılı bir zombi oyunudur
  • Zombie Army 4: Dead War

    Zombie Army 4: Dead War (PC İndir): En iyi zombi oyunlarından biri
  • Awesome Zombie Sniper

    Awesome Zombie Sniper ücretsiz bir FPS oyunudur
  • Zombie Panic! Source

    Zombie Panic! Source en başarılı Half Life 2 modlarından biridir