Zoom Player Home Professional

DENEME SÜRÜMÜ
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
16,820 TOPLAM İNDİRME
11.5 MB DOSYA BOYUTU

Zoom Player Home Professional gelişmiş video oynatma özelliği, desteklediği formatlar, sahip olduğu video desteği ve bütün programın tekrar yapılandırılabilmesi özelliğiyle profesyonel bir multimedya oynatıcısı.

Multimedya oynatıcıları arasında birçok dosya biçimini destekleyen Zoom Player ile bütün video formatlarını ve DVD'leri tek bir program kullanarak izleyebilirsiniz. Program tamamıyla yeniden yapılandırılabilme özelliğine ve gelişmiş birçok video oynatma özelliğine sahip oluşuyla dikkat çekiyor.

Directx 9 ile uyumlu çalışabilen Zoom Player, videoları geniş ekranda izlerken bile özel menüleri sayesinde bütün ayarlara erişebilmenizi sağlıyor. ZIP, 7ZIP benzeri sıkıştırma programları ile sıkıştırılmış dosyaların içerisindeki videoları rahatlıkla oynatabilirsiniz. Video izlerken alıştığınız diğer medya oynatıcılarındaki özelliklerin hepsini uygulayabilirsiniz. Program AC3 filtresi, çözücü desteği, NVDVD filtreleri, alt yazı desteği, VMR9 hatasını düzeltme ile gelişmiş birçok desteğe sahiptir.

Zoom Player programının desteklediği bazı formatlar:

Wave Ses (WAV), Monkey Ses  (APE), OptimFROG Ses, MusePack Ses (MPC), Gelişmiş Ses Kodlaması (AAC), Dolby Digital (AC3), Vorbis Ses (OGG), MPEG, MP3, MPEG4, DIVX, XVID, ISO, MPEG2, OGG, MPEG1, Windows Medya Biçimleri, RealMedia, Flash (SWF), 3GP, MOV, Matroska (MKV), AVI

Behlül Göktepe

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Zoom Player Home MAX

    Zoom Player MAX gelişmiş birçok video oynatma özelliğine sahip olmasının yanında basit ve sade arayüzü, kullanışlı ve kişiselleştirilebilirliği sayesinde profesyonel bir multimedya görüntüleme programıdır.
  • Zoom Player Free

    Zoom Player Free, Windows işletim sistemli bilgisayarınız için tasarlanmış güçlü bir medya oynatıcısıdır.
  • Crystal Player Professional

    Video oynatıcı. video üzerinde aklınıza gelebilecek her türlü oynamayı yapabilirsiniz
  • Media Player Classic Home Cinema

    Media Player Classic Home Cinema (Media Player Classic), Windows için ücretsiz, hızlı, tüm video ve ses dosya formatlarını oynatan medya oynatıcısı.
  • VLC Media Player

    VLC Media Player açık kaynak kodlu olarak geliştirilen ve tamamen ücretsiz olarak dağıtılan gelişmiş bir medya oynatıcıdır.
  • Free Media Player

    Free Media Player, temel oynatıcılar üzerinde yer alan tüm kontrollere sahip olan sezgisel ve kullanıcı dostu bir medya oynatıcıdır.
  • Hanso Player

    Hanso Player, hafif, ücretsiz ve başarılı bir ses oynatıcısıdır.
  • Impulse Media Player

    Impulse Media Player kullanımı kolay bir medya oynatıcıdır