Zootopia Crime Files

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,345 TOPLAM İNDİRME
160 MB DOSYA BOYUTU

Zootopia Crime Files, Disney yapımı Zootropolis: Hayvanlar Şehri animasyon filminin resmi oyunu.

Zootopia Crime Files, Disney’in sevilen animasyon filmlerinden Zootropolis: Hayvanlar Şehri'nde oynayan karakter ve yerlerinin yer aldığı gizli obje bulma oyunu. Windows platformunda evrensel oyun olarak karşımıza çıkan yapımda filmde olduğu şehirde ardı ardına işlenen suçlara dur demek için varız. Zootropolis Polis Departmanı’nın deneyimli isimlerini de danışarak olayları çözüyoruz.

Disney yapımı animasyon filmi Zootropolis’in (Zootopia) resmi oyununda filmin baş karakterlerinden Judy Hopps, Nick Wilde ve aralarında Chief Bogo, Grizzoli, Rhinowhitz’in de bulunduğu ZPD’nin en iyi kişileriyle birlikte olay yerine gidip ipuçları buluyor, ipuçlarını analiz etmelerini istiyor, şüphelileri sorguya çekiyoruz.

Disney çizgi film ve animasyon filmleri kadar oyunlarını oynamayı seven çocuğunuz için seçebileceğiniz en iyi oyunlardan birisi Zootopia Crime Files. Ücretsiz bir oyun ancak uygulama içi satın alımlar sunduğunu belirteyim.

Erkan Calp

Zootopia Crime Files

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
146 TOPLAM İNDİRME

Zootopia Crime Files, Disney yapımı Zootropolis: Hayvanlar Şehri filminin resmi mobil oyunu.

Zootopia Crime Files, Disney yapımı animasyon filmi Zootropolis: Hayvanlar Şehri’nde oynayan karakterlerin yer aldığı gizli obje bulma üzerine kurulu macera oyunu.

Android platformuna biraz geç gelen oyunda filmin öne çıkan karakterlerinden Judy Hopps, Nick Wilde, Chief Bogo, Grizzoli’nin de bulunduğu Zootopia Polis Teşkilatı kısa adıyla ZPD’nin en iyi çalışanlarıyla birlikte suç vakalarını inceliyor, şehirde ardı ardına işlenen cinayetlerin perde arkasını aydınlatıyoruz.

Olay yerlerine gidip ipuçları aramaya çalıştığımız, bulduğumuz ipuçlarını analiz edip şüphelilere ulaşmaya çalıştığımız ve şüphelileri sorguya çekebildiğimiz oyunda her bir karakterin kendine has özelliği bulunuyor ve özel yetenekler sayesinde olayları daha kısa sürede çözebiliyoruz.

Erkan Calp

Zootopia Crime Files

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
44 TOPLAM İNDİRME

Zootopia Crime Files, Disney yapımı Zootropolis: Hayvanlar Şehri filminin resmi mobil oyunu.

Zootopia Crime Files: Hidden Object, Disney’in animasyon filmlerinden Zootropolis: Hayvanlar Şehri’nin resmi mobil oyunu. iOS platformunda indirilmeye açılan oyunda filmin ana karakterleriyle birlikte Zootopia’da ardı ardına işlenen suçları aydınlığa çıkarıyoruz.

Disney oyunlarıyla vakit geçirmeyi seven çocuğunuz veya küçük kardeşiniz için seçebileceğiniz en iyi mobil oyunlardan birisi olduğunu düşündüğüm Zootopia Crime Files, adından da tahmin edeceğiniz üzere gizli objeleri bularak ilerlediğiniz bir olay çözme oyunu. Judy Hopps, Nick Wilde, Chief Bogo başta olmak üzere Zootopia Polis Departmanı’nda görevli kişilerle ortak çalışarak şüphelileri buluyor, sorguluyor ve adalete teslim ediyoruz. Hayvan içgüdülerimiz bizi sonuca daha hızlı götürüyor.

Disney temalı klasik gizli obje bularak ilerlemeye dayanan olay çözme oyunu olarak karşımıza çıkan Zootopia Crime Files: Hidden Object, ücretsiz ancak uygulama içi satın alımlar sunduğundan iPhone ve iPad’inizi çocuğunuza vermeden önce uygulama içi satın alımı kapatmanızı tavsiye ederim.

Erkan Calp

Zootopia Crime Files

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
114 TOPLAM İNDİRME
160 MB DOSYA BOYUTU

Zootopia Crime Files, Disney yapımı gizli obje bulma oyunu.

Zootopia Crime Files, Disney yapımı animasyon filmi Zootropolis: Hayvanlar Şehri’nin karakter ve mekanlarını içeren gizli obje bulma üzerine kurulu olay çözme oyunu. Windows Phone platformunda da ücretsiz indirilmeye açılan oyun Disney filmlerine ilgi gösteren çocuğunuz için seçebileceğiniz en uygun oyunlardan biri.

Judy Hopps, Nick Wilde, Chief Bogo başta olmak üzere Zootropolis Polis Departmanı’nda görevli kişilerle iş birliği yapıp şehirde vahşi suç vakalarını çözmek için uğraş verdiğimiz oyunda gizlenmiş objeleri ortaya çıkararak, bulduğumuz ipuçlarını analiz ederek, şüphelilere ulaşmaya çalışıyor ve sorguluyoruz.

Zootropolis şehrinin dikkat çekici noktalarında bulunduğumuz oyunun tek eksisi Türkçe dil desteği sunmaması. Bu tarz oyunlarda bildiğiniz üzere bolca diyalog vardır ve konuşmalar olayın anlaşılıp çözüme bağlanması açısından önem taşır. Oyunun daha çok çocuklara hitap ettiğini düşünürsek büyük bir eksiklik.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Crime Puzzle

    Crime Puzzle ile zekanızı geliştirin...
  • Crime Scene Cleaner

    Mafya adamlarının arkasında bıraktıkları pislikleri temizlediğiniz Crime Scene Cleaner oyununda, tüm suç unsurlarını ortadan kaldırın.
  • Files Terminator

    Files Terminator ile hassas verileri kolayca ve ücretsiz bir şekilde silebilirsiniz.
  • Recent Files Scanner

    Recent Files Scanner bilgisayarınızdaki dosya değişikliklerini takip altına almanızı sağlayan bir programdır
  • R.W. Files Wiper

    R.W. Files Wiper programı sayesinde dosyalarınızı güvenle silebilir ve geri döndürülmelerini önleyebilirsiniz.
  • Split Mp3 files

    Split Mp3 files ile MP3 dosyalarınızı farklı parçalara bölebilirsiniz
  • Dark Files

    Dark Files, sabit diskiniz üzerinde yer alan dosya ve klasörleri koruyabileceğiniz kullanışlı bir güvenlik programıdır.
  • Files&Folders Pro

    Files&Folders Pro uygulaması ile yerel ve bulut hesabınızdaki dosya ve klasörleri yönetebilirsiniz.