Zuma's Revenge!

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
131,532 TOPLAM İNDİRME
99.01 MB DOSYA BOYUTU

Geliştirilmiş grafikler, yeni özellikler ve farklı bölümlerle Zuma'nın tapınaklarında maceraya kaldığınız yerden devam edebileceğiniz mükemmel bir oyun karşınızda; Zuma's Revenge!

Yepyeni bir Zuma oyunu olan Zuma's Revenge! çok daha iyi grafikler ve farklı gelişmiş özellikler ile yeniden eğlenceli vakit geçirmeniz için her şeyi sunmaya hazır. Renkleri iyi seçip çabuk bir şekilde doğru hedefe gönderirken, zamana karşı yarışıyor olucaksınız.

Bonus veren özel topları vurarak daha çok puan ve zaman kazanabileceğiniz veya bölümü daha kolay bitirebilmek için kendinize avantajlar sağlayabileceğiniz macerada ilerledikçe daha zor bölümlerle karşılaşacak ve Zuma'nın intikam almasını engellemeye çalışacaksınız.

Fare yardımı ile kolaylıkla oynayabileceğiniz oyunda sol tuş ile kurbağanın ağzındaki topu fırlatabilir ya da sağ tuş ile kurbağanın sırt kısmında görünen renkteki topla ağzındaki topu değiştirebilirsiniz.

Özgür Çınardalı

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Zuma Deluxe

    Hızınızı büyük Zuma'nın esrarengiz tapınaklarında test edebileceğiniz, eğlenceli ve basit bir oyun olan popüler Zuma Deluxe oyunu geliştirilmiş grafikleri ve seçenekleri ile karşınızda.
  • The Dragon Revenge

    The Dragon Revenge, Windows cihazınızda oynayabileceğiniz en hareketli ejderha savaş oyunu.
  • Winds of Revenge

    Winds of Revenge ücretsiz olarka indirip oynayabileceğiniz bir simülasyon oyunudur
  • Desperados 2: Cooper's Revenge

    İlki çıktığında Commandos'a büyük bir rakip olmuştu. Yalnız ikinci oyun aynı Commandos: Strike Force gibi radikal yenilikler ile geliyor.
  • Helltaker

    Tek oturuşta bitirebileceğiniz kısa ama akılda kalıcı bir bulmaca oyunu mu arıyorsunuz? İşte karşınızda Helltaker!
  • A Little to the Left

    Rahatlatıcı ve sakin bir bulmaca oyunu mu arıyorsunuz? A Little to the Left indirin ve sakince bulmca çözmenin keyfine varın.
  • The Talos Principle 2

    The Talos Principle 2 ile zihninizin sınırlarını zorlayın. Benzersiz bir hikayeyi zihin açan bulmacalar ile birlikte keşfedin.
  • It Takes Two

    It Takes Two fantastik bir bulmaca dünyasına ev sahipliği yapıyor.