1000 Heroz

1000 Heroz

kullanıcı
  • Lisans ÜCRETSİZ
  • TOPLAM İNDİRME 14
  • DOSYA BOYUTU 23.5 MB
  • EDİTÖR PUANI
  • Üretici RedLynx Ltd

1000 Heroz, platform oyunlarından hoşlanan iOS cihaz sahiplerinin beğenisine ücretsiz sunuluyor.

1000 Heroz, iPhone ve iPad cihazları üzerinde oynayabilecekleri eğlenceli bir platform oyunu arayışında olan oyunseverlerin kaçırmaması gereken yapımlardan bir tanesi.

Kaliteli görsellere ve ekran başına kilitleyen bir akışa sahip olmasına rağmen ücretsiz olarak sunulan bu oyunda zorlu parkurlarda ilerlemeye çalışan karakterimizin kontrolünü ele alıyoruz.

Kontrol mekanizması epey basit tutulmuş. Pek çok platform oyununda olduğu gibi ekranın sağ ve sol bölümlerine konuşlandırılmış olan butonlar aracılığı ile gerçekleştiriliyor. Karşımıza çıkan parkurlar sürekli olarak değiştiğinden ötürü daima yeni bir oyun deneyimi yaşıyoruz.

1000 Heroz'da tam tamına 1000 bölüm bulunuyor! Bu sayıdan yola çıkarak oyunun kısa sürede tükenmeyeceğini garanti edebiliriz. Üstelik oyunda 1000 farklı kahraman var ve her bölümde farklı bir kahramanı kontrol edebilme şansına sahibiz.

Oyundaki görevlerimizden bir diğeri de karşımıza çıkan yıldızları toplamak. Uzun soluklu bir platform oyunu olan 1000 Heroz, mutlaka denenmesi gereken seçeneklerden.