iPhone 6S'in Kamerası Hakkında Yeni Söylentiler Var

iPhone 6s ve iPhone 6s Plus için çıkan dedikodulara bir yenisi daha eklendi, kamerasının önemli detayları paylaşıldı.

iPhone 6S'in Kamerası Hakkında Yeni Söylentiler Var

 iPhone 6 ve 6 Plus’tan daha üstün özelliklere sahip olması beklenen iPhone 6S'in en çok merak edilen noktası, kamerası. Hakkında çıkan söylentiler de bitmek bilmiyor.

iPhone 6S ve iPhone 6S Plus hakkında daha çok bilgiyi gelecek ay WWDC 2015 konferansında edinebileceğiz. Ancak o zamana kadar pek çok dedikodunun da internette dolaşacağı kesin.  

Şimdi de, 12 MP kamerayla geleceği internete sızdırılan iPhone 6S’in piksellerinin daha küçük olacağı iddia ediliyor. Bu özelliğinden dolayı da 12 MP’in standart görüntü kalitesini biraz geçeceği düşünülüyor. Peki, piksellerin küçük olması ne anlama geliyor?

IHS Teknolojileri Şirketinden Kevin King iPhone 6S’in normal piksel standartlarından daha ufak piksel ölçeklendirmesi yapabileceğini söyledi. King, büyük piksellerin düşük ışık standartlarında kaliteli resimler çekebildiğini anımsatarak küçük piksellerin daha nitelikli resimler çekebileceğini anlattı.

Apple iPhone 6S bünyesinde bu kalitedeki piksellerin çekeceği resimleri işleyebilecek fotoğraf yazılımlarıyla gelecek. Akıllı telefonun fotoğraf çeken yazılımı da bu duruma göre optimize edilmiş olacak. iPhone 6S ve iPhone 6S Plus olacak şekilde 2 telefonu birden piyasaya sürecek olan Apple, cihazların çekirdek işlemcilerini de değiştirerek A9 işlemciye geçiyor. Bu işlemci önceki sürümlere göre daha performans sahibi bir işlemci olarak biliniyor, ancak henüz denenmedi.

Söylentilere göre iPhone 6S Ağustos ile Eylül arasında pazara girebilir.

Apple Store Türkiye, iPhone 6 Serisine Zam Yaptı: İşte Yeni Fiyatlar

Patlayan iPhone 5S, 16 Yaşındaki Çocuğu Neredeyse Öldürüyordu

Light Phone, Bildiğiniz Hiçbir Telefon Kategorisine Sokamayacağınız Tek Telefon

YORUMLAR