iPhone 7 Rakip Telefonları Birer Birer Yok Edecek!

iPhone 7 rakip telefonları birer birer yok edecek. Biz söylemiyoruz, iddialar o yönde. Haberin ayrıntılarını okumak için tıklayın!

iPhone 7 Rakip Telefonları Birer Birer Yok Edecek!

Apple'ın yeni amiral gemisi iPhone 7'nin tanıtılmasına sadece birkaç hafta kaldı. Birçok uzmanın ifade ettiği üzere iPhone 7 ve iPhone 7 Plus'ın diğer amiral gemilerine göre çok daha heyecan verici olduğu yönünde değerlendirmeler geliyor. Sızıntılar ve söylentilerden yola çıkarak yorum yapan uzmanlar, "nasıl ki iPhone'un bir önceki serisinde haklı çıktıysak, şimdi de kameraya, işlemciye ve grafik işlemcisine bakarak çok rahat yorum yapabiliriz." diyorlar. Diğer yandan kar marjlarını da ön planda tutan uzmanların bu iddiada en ciddi argümanı hız testi oldu.

Bu kadar sert bir başlıkla konunun önemini vurgulamak istemezdim ve iddianın bana ait olmadığını bilmenizi istiyorum. Her gün haber kaynaklarına onlarca söylenti ve uzman görüşü düşüyor ve biz de elimizden geldiğince sizinle paylaşabilmek için yakından takip etmeye çalışıyoruz. iPhone 7 konusunda çıkan söylentiler o kadar büyük ki, Apple'ın rahatlığını "nasıl olsa bizden iyisi yok" diye yorumlayanlara bile rastlıyoruz. Samsung Galaxy Note 7 ve iPhone 6S'in hız karşılaştırmasını görünce de bu iddialarını destekleyen bir veriye ulaşmış oluyorlar.

Yukarıda gördüğünüz karşılaştırma Samsung Galaxy Note 7 ve iPhone 6S'in hız testine ait. PhoneBuff isimli YouTube kanalının yaptığı testte iPhone 6S'in işlemcisi ve grafik işlemcisinin Galaxy Note 7'den çok daha iyi olduğu açık bir şekilde vurgulanıyor. Buna bağlı olarakta çıkan sızıntılardan hareketle iPhone 7'nin piyasadaki bütün telefonları ikiye katlayacağını iddia ediyorlar. Açıkçası konuya şüpheli yaklaşan ben bile, aradaki zaman farkını görünce inandırıcı bulmaya başladım diyebilirim. 

Sizin bu konu hakkındaki düşünceleriniz neler? iPhone 7, işlemcisi dahil tüm özellikleriyle birlikte diğer telefonlardan daha iyi olacak mı?

iPhone 7'nin Koruyucu Kılıfları Ön Siparişe Çıktı

iPhone 7 Kamerasına Sürpriz Bir Özellik Gelebilir

YORUMLAR