iPhone 7'nin Önden Görüntüsü Sızdırıldı, Sürpriz Bir Değişiklik Var

Merakla beklenen ve hakkında pek çok dedikodu yapılan iPhone 7'nin önden görüntüsü sızdırıldı.

iPhone 7'nin Önden Görüntüsü Sızdırıldı, Sürpriz Bir Değişiklik Var

Tanıtım tarihi yaklaştıkça hakkında yapılan dedikoduları artan iPhone 7 hakkında sürpriz bir sızıntı daha yaşandı.

Bu zamana kadar iPhone 7'nin tasarımı hakkında pek çok sızıntı internette kol gezdi ancak, çoğu tasarım gerçeğe dönüşemeyecek kadar fantastikti. Geçtiğimiz günlerde ise gerçeğe yakın bir sızıntı ile karşılaşmıştık ve iPhone 7'nin arkadan görüntüsü internette paylaşılmıştı. Gerçeklik payı yüksek olan bu görselden sonra şimdi de iPhone 7'nin önden görüntüsü internete sızdırıldı. Gerçeklik payı oldukça yüksek olan tasarım bir de sürpriz değişikliğe sahip. Appleinsider tarafından yayınlanan görseller aşağıdaki gibi.

Görsellere bakıldığında telefonda home tuşunun yer almadığı açıkça görülüyor. İddialara göre bu telefonda home tuşu yer almayacak ancak ana ekran tuşu ile Touch ID sensörü ekrana entegre edilecek. Oldukça radikal değişikliklerin olduğu görülen bu tasarımın gerçekleşme ihtimali ise oldukça yüksek. Görselde aynı zamanda kulaklık girişi de görünmüyor. Eğer üst tarafta da yoksa daha önce söylenenlere göre bu telefonda kulaklık girişi olmayacak. Bildiğiniz gibi iPhone 7'de 3D Touch olacak. Eğer tuşsuz tasarım gerçekleşirse Apple, kullanıcılarına efsane bir deneyim sağlayabilir.

Bizlerde merakla iPhone 7'nin piyasaya çıkmasını bekliyoruz. Tahmini olarak Eylül ayında iPhone 7'nin lansmanının yapılması bekleniyor.

iPhone 7S Yeni Bir OLED Ekran Kullanabilir

Apple Hakkında Bomba İddia, iPhone 7 Pro Geliyor!

YORUMLAR