IŞİD'den Zuckerberg'e ve Twitter CEO'suna Açık Tehdit!

Bilindiği üzere dünya çapında kanlı terör eylemleri gerçekleştirdikten sonra IŞİD'e karşılık kapsamlı bir siber mücadele başlatılmıştı.

IŞİD'den Zuckerberg'e ve Twitter CEO'suna Açık Tehdit!

Bilindiği üzere dünya çapında kanlı terör eylemleri gerçekleştirdikten sonra IŞİD'e karşılık kapsamlı bir siber mücadele başlatılmıştı. Birçok farklı sosyal medya servisi IŞİD ile bağlantılı hesapları kapatırken farklı hacker grupları IŞİD destekçilerine ait sosyal medya hesaplarını, forumları ve internet sitelerini ele geçirerek bu destekilerin kimliklerini internet üzerinde paylaşmışlardı. Hatta Anonymous bir IŞİD trolleme günü düzenleyerek IŞİD ile dalga geçen görsellerin sosyal medya üzerinde yayılmasına aracı olmuştu.

Bütün bu siber tepkilere karşı IŞİD'i destekleyen hacker grupları da siber saldırılar gerçekleştirerek cevap vermişti. Şimdi ise IŞİD'i destekleyen ve kendisini Sons Caliphate Army olarak adlandıran bir hacker grubu yayınladığı bir videoda Facebook'un kurucusu Mark Zuckerberg'i ve Twitter'ın CEO'su Jack Dorsey'i tehdit etti. Bu videoda iki CEO'nun resimleri alevler ve mermiler ile eşleştiriliyor yakılacakları ve kurşuna dizilecekleri ima ediliyor. Ayrıca videonun sonunda şu mesaj paylaşılıyor:

Mesajda Jack Dorsey'in ve Zuckerberg'in isimlerinin bu ikilinin siteleri yok edildikten sonra silineceğinden, silinen bir IŞİD hesabına karşı 10 hesabı ele geçireceklerinden de bahsediliyor.

YORUMLAR