İşte iPhone 7 ile İlgili En Detaylı Son Dedikodular

Apple iPhone 7 hakkında yayılan haberler durmak bilmiyor, yeni dedikodulara göre çıkış tarihi de belli.

İşte iPhone 7 ile İlgili En Detaylı Son Dedikodular

Apple iPhone 7 hakkında yayılan haberler durmak bilmiyor. Son dedikoduları ünlü iPhone uzmanı Ming-Chi Kuo’dan alıyoruz.

Ming-Chi Kuo daha önce pek çok iPhone modeli hakkında yorum yazmış ve ön görülerini açıklamış dünyanın en ünlü iPhone dedikoducusu olarak da biliniyor. Apple camiasında oldukça ünlü biri çünkü dedikleri çok da yanlış çıkmıyor. Ming-Chi Kuo şimdide iPhone 7’nin çıkış tarihi ve özellikleri hakkında konuşmuş.

Ming-Chi Kuo’ya göre, iPhone 7 kesinlikle A10 yonga seti taşıyacak ve 3GB RAM ile gelecek. Bu donanım iPhone 7’yi Apple’ın şimdiye kadar ürettiği en güçlü ve hızlı telefon yapıyor. Ming-Chi Kuo iPhone 7’nin akıllı telefon piyasasındaki en ince telefon olacağını da ekliyor ve iPhone 6s Plus’ın 7.3mm’lik kalınlığından daha da ince olacağının altını çiziyor. Çıkış tarihini 2016 Eylül ayı olacağını ifade eden Ming-Chi Kuo Apple’ın yeni nesil telefonlarını hep Eylül ayında tanıttığına da dikkat çekiyor. Bu durumda 2016 Eylül ayına kadar biz daha birçok iPhone 7 dedikodusu okumaya ve sızmış görüntü haberleri görmeye devam edeceğiz gibi görünüyor.  

Apple iPhone 7'nin 2016 Yılının En İnce Telefonu Olacağı İddia Ediliyor

İşte iPhone 7'nin Kamera Özellikleri

YORUMLAR