İşte Windows 10 Kullanıcılarının En Beğendiği Özellik

Görünüşe göre hatasından ders alan Microsoft, Windows 10'da başlangıç menüsünü kotarabilmiş.

İşte Windows 10 Kullanıcılarının En Beğendiği Özellik

Windows 8 piyasaya çıktığında, işletim sistemini deneyenler istisnasız başlangıç menüsünü beğenmemişti. Görünüşe göre hatasından ders alan Microsoft, Windows 10'da başlangıç menüsünü kotarabilmiş.

Windows 10'a dair en büyük topluluklardan bir tanesi Google+ üzerinde yer alıyor ve oldukça aktif şekilde bilgi paylaşımı yapılmaya devam ediliyor. Konuya hakimiyetleri bir hayli yüksek, on binlerce üyesi olan bu toplulukta başlatılan bir anket ise Windows 10'un en beğenilen özelliğini tespit etmeye yönelikti. Birçok farklı özelliğin yer aldığı anketin sonucunda, birinci açık ara fark atmayı başardı.

Başlatılan ankette yer alan seçenekler şöyle belirlenmişti: Başlangıç Menüsü, Cortana, Microsoft Edge, İşlem Merkezi  (Tüm Ayarlar) ve Diğer Özellikler. Cortana ve Edge gibi üzerine çok konuşulan ve kullanıcıların çok beğendiği özelliklerin aksine Başlangıç Menüsü, açık ara anketi birinci tamamlamayı başardı. Beklenmedik bu sonucun ardından ise Microsoft'un Windows 8'den edindiği geri dönüşleri iyi değerlendirdiği yorumları yapılmaya başlandı. 

Peki sizce Windows 10'un en iyi ve en kötü özelliği hangisi?

Microsoft Temiz Windows 10 Kurulum Aracını Yayınladı

Samsung Windows 10 Yüklemeyin Diyor!

Windows 10'u Kurduktan Sonra Yapmanız Gereken 5 Ayar

YORUMLAR