Jing

Jing

kullanıcı
  • Lisans ÜCRETSİZ
  • TOPLAM İNDİRME 73,016
  • DOSYA BOYUTU 6.39 MB
  • EDİTÖR PUANI
  • Üretici TechSmith

Ekran görüntüsü veya videosu çekmek için kullanabileceğiniz Jing ile içerikler üzerinde basit düzenleme işlemleri de yapabilirsiniz.

Ekran görüntüsü almak ve ekran videosu çekmek için kullanabileceğiniz bu ücretsiz araç sayesinde bu iki işlemi tek bir yazılım üzerinden gerçekleştirebilir ve ayrıca bu işlemleri yaparken birçok farklı özellik ile ekran görüntülerinize veya videolarınıza farklılıklar katabilirsiniz.

Jing'i kurduktan sonra tek yapmanız gereken yazılımın ekranınızda üst bölümünde çıkan güneş simgesindeki "Capture" bölümüne tıklayarak ekran görüntüsü mü, ekran videosu mu çekmek istediğinizi belirlemek. Ardından kayda başlıyorsunuz. Programın ücretsiz versiyonu kısa süreli video kayıtlarına göre hazırlandığı için 5 dakikalık bir sınırı var. Programı beğenip bu süreyi uzatmak isterseniz PRO versiyona geçiş yapmalısınız.

Ekranınızın istediğiniz herhangi bir yerinin görüntüsünü ya da videosunu alabileceğiniz Jing ile ayrıca bu aldığınız resimleri veya videoları Flickr, YouTube gibi farklı sosyal ağlarda da hızlı bir şekilde paylaşabilirsiniz. Ayrıca Flickr ve YouTube dışında Screencast.com sitesine de tek bir tıklama ile gönderebileceğiniz içerkleri isterseniz de FTP sunucunuza tek tıklama ile yollayabilir veya e-posta ile arkadaşlarınıza yollayabilirsiniz.

SWF formatında videolar çeken Jing, TechSmith'in video düzenleme yazılımı olan Camtasia Studio ile uyumlu çalışarak çektiğiniz ekran videolarını düzenlemenize de olanak tanıyor.

 

ARTILAR

Şık ve kullanışlı bir arayüz.

EKSİLER

Sadece SWF formatında video kaydı.

Video kaydında 5 dakikalık sınırlama.