Kaspersky Virus Removal Tool

Kaspersky Virus Removal Tool

kullanıcı
  • Lisans ÜCRETSİZ
  • TOPLAM İNDİRME 72,882
  • DOSYA BOYUTU 181 MB
  • EDİTÖR PUANI
  • Üretici Kaspersky Lab

Kaspersky Virus Removal Tool, bedava virüs tarama ve temizleme programı, ücretsiz virüs temizleyicidir.

Kaspersky'nin ücretsiz virüs temizleme aracı Kaspersky Virus Removal Tool, her tür virüsü bilgisayarınızdan temizlemek için dizayn edilmiştir. Kaspersky Anti-Virus'te kullanılan etkili tarama teknolojisi kullanılarak hazırlanan program bilgisayarınıza sızan zararlı yazılımları temizlemek için etkili bir seçenek. Program sadece virüs temizleme aracı olduğu için bilgisayarınızda tam zamanlı bir koruma sağlamaz. Bu işlem için bilgisayarınızda ayrıca bir antivirüs yazılımı kurulu olmalıdır.

Kaspersky Ücretsiz Virüs Programı İndir

Bilgisayarı ne kadar dikkatli kullanırlarsa kullansınlar yine de online tehditlere ve kötü amaçlı yazılım saldırılarına maruz kalırlar, bu nedenle doğru yapılandırılmış bir virüsten koruma çözümüne sahip olmanın önemi küçümsenmemelidir.

Ancak virüs bulaşmasının PC'ye zaten ulaşması ve güvenlik programı uygulamasının etkisiz hale getirilmesi durumunda test edilebilecek bir araç daha var: Kaspersky Virus Removal Tool.

  • Temizleme aracını virüslü sistemlerde bile yüklersiniz

Çoğu durumda, virüs zaten hedef bilgisayardayken kötü amaçlı yazılım genellikle kullanıcıların herhangi bir virüsten koruma yazılımı yüklemesine veya güncellemesine izin vermediği için yapabilecek pek bir şey yoktur. Öte yandan Kaspersky'nin aracı bazı koruyucu önlemler almıştır. Güvenli Modda bile virüslü bilgisayarlara yüklenebilir ve virüsleri Truva atlarını, rootkit'leri, reklam yazılımlarını veya casus yazılımları otomatik olarak kaldırabilir.

  • Kullanıcı dostu düzen ve hızlı tarama süreci

Kurulum son derece hızlıdır ve tarama işlemi çok hızlıdır, uygulama bilgisayar kaynakları ile oldukça uyumludur. Kaspersky Virus Removal Tool'un arayüzü de aynı derecede sezgiseldir ve süreç arka planda çalışacağından kullanıcılar yalnızca Tara butonuna basarak işlerine devam edebilirler.

  • Derinlemesine analiz modunu etkinleştirin

Otomatik taramanın sonuçları tatmin edici değilse, bilgisayarın derinlemesine analizini gerçekleştiren Elle Temizleme da deneyebilir, ardından daha fazla işlem için Kaspersky'e gönderilebilecek detaylı bir rapor oluşturur.

  • Hedef yeri belirtin

Alternatif olarak, taranması gereken hedef veri türü de seçilebilir, böylece analiz alanı ve tarama süresi kısıtlanabilir ancak bu yalnızca kullanıcılar virüs bulaşma yerini biliyorlarsa önerilir. Ayrıca güvenlik düzeyini yüksek olarak değiştirmek daha uzun tarama sürelerine neden olabilir.

Windows bilgisayarlar için ücretsiz virüs temizleme programı, ücretsiz virüs tarama ve temizleyici Kaspersky Free Virus Removal Tool, indirdikten sonra yükleme gerektirmez; sadece şu basit adımları izlersiniz:

  • İndirilen dosyayı açın.
  • Kaspersky Virus Removal Tool'u çalıştırın.