League of Legends'in Aylık Oyuncu Sayısı Açıklandı

League of Legends'in aylık kullanıcı sayısına dair açıklama yapıldı. İşte o müthiş sayılar:

League of Legends'in Aylık Oyuncu Sayısı Açıklandı

Dünyanın en çok oynanılan oyunu unvanını çok uzun süredir elinde tutan League of Legends için yeni bir istatistik daha ortaya çıktı. Yapılan açıklamaya göre; League of Legends'in aylık kullanıcı sayısı 100 milyonu geçmiş durumda.

2006 yılında Riot Games'i kuran ikili Brandon Beck ve Marc Merrill, uzun süredir oyuncu sayılarına dair açıklama yapmıyorlar. Aylık veya günlük oyuncu sayılarının kendilerine bir şey ifade etmediğini söyleyen ikili, kısaca "biz bunları aştık artık" demeye getiriyorlar. Birkaç yıl önce yayınlanan bir haberde, League of Legends'in günlük oyuncu sayısının 27 milyon seviyesinde olduğu söylenmişti. Yeni çıkan bilgilerde ise aylık oyuncu sayısının 100 milyonun üzerine çıktığı görülebiliyor.

Dünya üzerinde 7.2 milyar insan yaşıyor ve Riot Games'in söylediği rakamlar doğruyu yansıtıyorsa; yaşayan bütün insanların %1'den daha fazlası League of Legends oynuyor. Konuya dair bir açıklama yapan Brandon Beck: "Anlamak bir hayli güç; ama günün sonunda, bütün bunlar gerçek gibi gelmiyor. Asıl cool kısmı düzenlediğimiz etkinliklerde, oyuncular ile yüz yüze geldiğimizde ortaya çıkıyor. İşte o zaman bütün bunların gerçek olduğunu anlıyoruz." 

Riot, League of Legends Hile Geliştiricilerine Dava Açmaya Başladı

YORUMLAR