LG G4 Tüm Dünya ile Aynı Anda Türkiye'de

LG G4 tüm dünyayla birlikte aynı anda Türkiye’de de kullanıcısıyla buluşuyor.

LG G4 Tüm Dünya ile Aynı Anda Türkiye'de

Heyecanla beklenen LG G4, kullanıcılarla buluşmak için raflardaki yerini alıyor. LG G4, geçtiğimiz ay New York’ta yapılan tanıtımının ardından tüm dünyayla birlikte aynı anda Türkiye’de de kullanıcısıyla buluşuyor. 

“Mükemmel Görün, Mükemmel Hisset” sloganıyla raflara yerleşecek olan LG G4, altı farklı renkte, tamamen el işçiliğiyle üretilen orijinal deri arka kapağı ile oldukça ilgi çekiyor. LG G4 saf Seramik Beyazı, Metalik Gri ve Parlak Altın seçenekleriyle Türkiye’de de kullanıcılarıyla buluşacak. LG G4’ün Türkiye’de tavsiye edilen satış fiyatı ise 2.199 TL olarak belirlendi.

LG G4’ün piyasaya çıkışıyla ilgili bilgi veren LG Electronics Türkiye Genel Müdürü Calvin Cho, G serilerinin dünya piyasalarında yakaladığı üstün başarıyı LG G4’ün de yakalayacağına ve Türkiye’de de aynı çizgiyi tutturacağına inandığını söyledi. Cho, “LG’nin inovatif liderliği kapsamında, LG G4 için çok daha profesyonel özellikler geliştirdik. Kendimizi adeta zarafet ve rahatlığı gösteren, el yapımı hissi veren bir ürün yaratmaya adadık ve bu kapsamda, LG G4’ün akıllı telefon endüstrisinin standartlarını belirleyen bir üst eşik olduğunu rahatlıkla ifade edebilirim” dedi.

LG G4'ün Türkiye Fiyatı Belli Oldu

LG G4 Fiyatı ile Samsung Galaxy S6'nın Bileğini Bükecek

YORUMLAR